Basicare 4-veis nagelbufferblokk

Jeg har denne spikerbufferblokken på nettet, og siden det er en blokk som tvinger meg til å kjøpe dette. La oss se hvordan det gikk.

Produktkrav:

Denne polstrede bufferen med 4 funksjoner i en følger perfekt neglens kurve og gjør polsk raskt og enkelt. Bare filer, polerer og buffs som følger tre trinn, og etterlater neglene dine en salongskinne. Når det er polering eller glattning av neglens overflate eller arkivering av neglene, gjør Basicare 4 Way Nail Buffer Block alt. For å forme og puste opp, viser dette lille verktøyet for nagel kunstarbeid å være et veldig praktisk stykke. Både falske negler og naturlige negler kan poleres godt med denne spikerbufferblokken. Nail Buffer Block kan brukes både til personlig og profesjonell bruk. Denne bufferen spiker så mye som nødvendig bare om få sekunder. Alt du trenger å gjøre er å bruke det lett mens du arkiverer neglene. Bruk bufferens grove side på overflaten av neglen, i bare én retning på en gang. Før du fester spikeromslag, kan du bruke spikerbufferblokken til å fjerne skinn fra neglens overflate. Følgelig kan en base opprettes slik at limet kan holdes godt tilnærmet. Kodet buffer som utfører fire funksjoner som inkluderer Fil, Fjern, Polsk og Buff. Det følger nøyaktig spiken på kurven og gjør polsk raskt og enkelt. Den former kantene, fjerner ryggene, polerer neglens overflate og gir en glatt glans. Perfekt for reise.

Pris:

INR 125 for enkelt enhet.

Min erfaring Basicare 4-veis nagelbufferblokk:

Blokken ser veldig bra ut, siden det ikke er som de vanlige Emery boards, og det er veldig mykt skum med 4 forskjellige teksturerte sider for manikyr. Det beste med denne bufferen er mykheten og grepet det virker som en drøm. Den kommer i en typisk basicare-veske som kan brukes til lagring. Som det er en ny, er alle sidene tydelig forskjellig fra hverandre, men til slutt blir det gammelt og slites ut. Side 1 er for arkivering av spikekanter, side 2 for fjerning av riller, side 3 for utjevning av negler og side 4 er for skinnende negler. Det er en veldig søt utseende buffer blant alt jeg har brukt, og siden det er en myk blokk, er det sjelden at du vil skade fingrene, så vel som grepet er for godt. Blokken er nesten vektløs som den er laget av svamp med høy tetthet, men lagene på overflatene er litt klissete og kan komme av lett, så du må kanskje fikse dem med lim som jeg allerede gjorde. Totalt sett er det en god blokk å holde, men jeg ville bli imponert hvis kvaliteten var litt bedre som det ikke varer lenge.

Pros av Basicare 4-veis spikerbufferblokk:

1. God grep. 2. Rimelig. 3. Lett tilgjengelig på nettet. 4. Veldig lett. 5. Reise friendly.Basicare 4-veis Nail Buffer BlockBasicare 4-veis Nail Buffer Block

Cons av Basicare 4-veis nagelbufferblokk:

1. Kvalitet er ikke bra.

IMBB rating:

3/5

Ville jeg kjøpe Basicare 4-veis Nail Buffer Block igjen?

Kanskje, men hvis jeg finner en lignende med bedre kvalitet enn jeg ikke vil kjøpe dette.

Vega 4-veis buffer manikyrverktøy Basicare 3 Way Nail Shaper Review Inglot Nail Buffer Review Vega Pensler Typer av kunstige negler Slik får du perfekte negler Slik bruker du kunstige negler 10 trinn for en flott hjemme manikyr VOV Nail Paint Fransk Manicure Kit Review, Tips Leopard Print French Manicure Nail Art Tutorial (oppdatert) Manikyr og pedikyr hjemme Manikyr i uken - MOTW Konad Women Three Way Nail Shining Buffer Vega 4-veis buffer manikyrverktøy VLCC Groome Instant Nail Shiner Basicare Ultra Nail Shiner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: