Hei damer,

Makeup verden er gal og crazier er skjønnhetsprodukter som produsenter produserer fra tid til annen! Dyrt er en underdrivelse for disse produktene. Her er noen av de mest sprø dyreste skjønnhetsprodukter i verden! (Jeg lurer på hvor mange av disse Rati mam eier!)

1. OROGOLD 24K Cleopatra Nano Regime, US $ 8000

Det er et sett med tre produkter (krem, serum og gullplater) som fungerer i synkronisering for å redusere rynker og linjer. 24 karat gull brukes til å lage gullplaten og har blitt vitenskapelig bevist å være et av de beste elementene som kan hjelpe til i anti-aldringsprosessen. Så, vil du være oppe for noen gyldne velvære for huden din?

2. Azur Black Diamond neglelakk, US $ 250,000

Azature er et fint smykker selskap som produserte verdens dyreste flaske polish. Denne neglelakk er infundert med 267 karat svart diamanter. Det koster USD 250 000 per flaske. Azitum Black Diamond neglelakk er tilgjengelig over hele verden, men selges bare privat gjennom sitt hovedkontor i Los Angeles.

3. Orchidée Impériale

Dette er et produkt av merkevaren Guerlain. Det er et fransk uttrykk som betyr, på engelsk, den keiserlige orkideen; som er en sjelden blomst som virker lurer på for å regenerere hudcellene. Orchidée Impériale er en hudceller som regenererer behandling som sikrer at huden din blir reinvigorert og fullstendig restaurert innen en måned, hvis den brukes regelmessig. Behandlingen skal korrigere alle hudproblemer.

4. Jean Patou Joy Baccarat Pure Parfum, $ 2370

Dette er en begrenset oppgave parfyme som er ublu priset. Morsomt faktum: Det tar over 10.000 blomster, høstet i løpet av en to ukers periode i den franske riviera, for å lage bare en flaske Joy Baccarat Pure Parfum.

5. Cle de Peau er "The Foundation"

Det er en tonet krem ​​som er inspirert av selskapets bestselgende La Crème. Det skal gi huden din en baby som tekstur. Det fortsetter som en drøm, du vil lukte som et felt med blomster med det, og det vil også slette noen rødhet og flekker fra huden din (vil også gjøre lommen ganske tom).

6. La Mer Creme de la Mer Moisturizing Cream, $ 2735

Denne kult-ansiktsfløten lover å forbedre hudens fasthet, og redusere linjer og rynker mens du minimerer porene, slik at huden ser tidløs ut. Den inneholder opphavsrettsbeskyttet og "hemmelig" Miracle Broth, som hevder å fukte og forynge det tørreste av huden. Morsomt faktum: Dr. Max Huber (maker av krem) led forferdelige forbrenninger under et forsøk som gikk galt og lovet å skape et produkt som ville helbrede og gjenopprette huden. Så skapte han denne svært kostbare Crème de la Mer som for øvrig helbredet huden helt.

7. La Prairie Platinum Rare Cellular Cream, $ 1,228

En av verdens mest verdifulle metaller-platina-er nå tilgjengelig i ansiktskrem. Det er en ansiktscreme som gjenoppretter hudens strålende glød, beskytter hudens DNA, fyller fuktighet og opplaster hudceller, mens du justerer til skiftende fuktighetsnivåer.

8. Guerlain Orchidée Impériale Black Behandlingen, $ 1,750

Hvert hetteglass i dette $ 1,750-produktet lover å korrigere et annet hudproblem. I løpet av fire uker vil denne fire-trinns uklar behandling gi deg fornyet hud. Hver uke lover å korrigere et annet problem fra innsiden ut. Guerlain anbefaler å bruke det to ganger i året.

9. H. Couture Beauty Diamond Lipstick

Denne leppestiften er så dyr at hjertet ditt vil falle! Det er dyrt fordi boksen der den holdes, er laget av rene diamanter. Saken av leppestift er laget av 1200 rosa diamanter. Med brodert boks og glatt tekstur er det verdens dyreste leppestift priset til 14 millioner dollar.

10. Sisley Paris Confort Ekstrem Nutritive Lip Balm, 97 dollar

Hvor mye kan du bruke på bare leppebalsam? Vel for dette, må du shell ut nær 100 dollar. Det er en grunnleggende leppebalsam som gjør sitt arbeid godt, det vil si fukter leppene! Hvis du kjøper denne, ville du ikke lyst til å miste denne!

Bildekilde: Bilder er hentet fra Google.

8 Dyreste og uvanlige Celebrity Facials 8 dyreste håndvesker i verden Rimelige alternativer til kostbare øye makeup børster Berømte kosmetiske produkter og deres dupes 14 rare skjønnhetsg Gadgets fra Japan 8 skjønnhetsprodukter som skal unngås under graviditet 7 beste hårvoksende produkter i verden 7 Best Hair Straighteners i verden 6 Hair Growth Secrets fra hele verden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: