Hii IMBBians,

Detox vann oppskrifter har blitt ganske populære, og de er ganske effektive også. De hydrerer hele kroppen og hjelper til med å fjerne alle skadelige giftstoffer. Men ikke alle typer detox vann er trygt for deg. Derfor lister vi ned 10 mest effektive som ikke forårsaker noen bivirkning.

Agurk Detox Vann

Dette er det ideelle utgangspunktet for hver detox drikke. Du må kutte tynne skiver av både agurk og sitron og dyppe dem i en krukke full av vann. La disse stykkene holde seg i vannet i en stund, si en halv time og drikk deretter dette vannet. Dette er en helt naturlig detoxvannoppskrift som ikke har noen bivirkninger og er også utmerket for hud og helse.

Blackberry og Orange Detox Water

Ta en håndfull brombær og noen appelsinskiver og hell dem i en masonkrukke med vann. La dette vannet hvile i en time eller så, og nå kan du drikke det smakfulle vannet som er rikt på antioksidanter.

Vannmelon Detox Vann

Det beste sommerdetoksvannet inneholder tynne skiver vannmelon i det og her er det. Du må fjerne frøene på forhånd og deretter nyte vannmelonavgiften i sommer.

Ananas sukkerrør Spa vann

Tilsett 2 små piker av sukkerrør og 5 biter av ananas til 2 liter vann. Dette vil være det perfekte vekttapet detox drikke som er søtt i smak, men har ingen skadelige effekter.

Raspberry og Mint Detox Drink

Dette er en rosa og grønn detox drikke der du må legge til noen bringebær og noen mynteblader. Når du rører dem og la dem bosette seg i en stund, kan du nyte detoxvannet.

Aloe Vera Detox Vann

Legg til frisk aloe vera juice presset fra bladene og noen stykker sitron i en krukke full av vann. La det synke inn i en stund, og deretter kan du nyte aloe vera-smaksatt vann.

Apple Cider Detox Vann

Apple cider eddik bidrar til å balansere sukker nivåer og fremmer kroppens alkalinity. Dermed begynner du med å legge til noen dråper eple cider eddik til vann og fortsett å drikke dette detox vannet hele dagen. Dette er perfekt for å dempe kreftene dine og ta vare på fordøyelsessystemet ditt også.

Iced Green Tea Detox Water

Dette er et fruktrikt detoxvann hvor du må legge til frukt som jordbær, sitron, agurk, honning og til slutt en grønn tepose. Fullfør det med noen isterninger og gi det en god røring.

Ginger Mint Detox Vann

Legg til noen tynne skiver ingefær med salt, mynteblader og noen agurkskiver til vann. La dem blande seg med vannet, rør godt og nyt den yummy drinken som er super sunn.

Pære Basil Detox Drink

Legg til 10 skiver pærer og 2 skiver med sitron pluss juice av en halv appelsin til vann. Nå legger du til noen basilikumblader også. La alle ingrediensene smelte sammen og da kan du forbruke denne drikke hele dagen.

Belly Slimming Detox Water 5 enkle detox vann oppskrifter å spyle ut giftstoffer DIY-Detox Water Face Mist med Vitamin E Effektive ayurvediske drikker for å avleise kroppen din om vinteren Post-Ramadan Detox Diet 10 beste triks for lat folk å miste vekt 10 beste produktene som utelukker hudtonen 10 Best Skin Whitening Creams tilgjengelig i India 10 beste sjampo for hårfjerning på grunn av PCOS 10 beste dagkremer for kombinasjonshud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: