Best Liquid Black Eyeliners i India

Du har kanskje sett mitt beste kajal innlegg, men i dag samler jeg noen kjære flytende liners, jeg har brukt liners de siste 11 årene og ikke forlater hjem uten det, selvfølgelig har jeg nå flyttet på gel liners, men flytende liner er en klassiker. Klikk på koblingene for å lese de detaljerte vurderingene fra våre forfattere. 🙂

iført på venstre maxfactor, liner brukt på høyre Lakme absolutte glanslinje.

Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner

Dette kom og feide alle av føttene sine, ikke jeg kan ikke tenke på en enkelt narkoman som ikke eier den, kan ikke vente på flere farger for å komme til India, mens dette er vår fav svart. Dette er ikke veldig flytende, men likevel er det rimelig nok til å inkludere det her siden vi alle elsker det så mye.

MAC Liquid Eyeliner i Boot Black

Chambor drømforing i svart Hetten hadde Chambor Dream Liner skrevet på den i hologramstil, men konstant bruk har slitt den av. Spissen på applikatoren er filtspiss og er veldig glatt på dekslene.

Bobbi Brown Long Wear Gel EyeLiner Caviar Ink Denne prisbelønte liner gir deg et blikk av flytende liner med enkelhet og følelse av en gelformel. Slitesterk, vannavstøtende farge glir på og la oss få det akkurat før det tørker - forblir så uten smøring eller krølling. Prisbelønte "Elle" Magasiner '' Topp 5 '(2009) & The Knot Beauty Awards (2010).

Bobbi Brown Long Stay Gel EyeLiner

NYX Liquid Eye Liner

NYX's Liquid Eye Liner er kjent for langvarig, flekkesikker holdbarhet. Den tynne børsteapplikatoren gir enkel bruk for både dristige og presise linjer. I motsetning til andre flytende eyeliners, skaper denne liner en hurtig-tørr formel som holder seg rik på farge.

Colorbar Precision Waterproof Eyeliner

En flytende liner, lett å påføre som tørker som matt svart. Hvis du liker dine eyeliners som har høy glans, kan du kanskje ikke like dette.

Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Formuleringen inkorporerer hurtigtørkende akrylpolymerer som produserer en kontinuerlig, vedvarende film. • Produktet fikses perfekt til huden uten smussing.

Coloressence kakeforing Spesiell komprimert pulver kake øye liner som har unikt vanntett eiendom. Gir definisjon til øynene. Det forblir effektivt i lang tid med sin vanntette formel. Tilgjengelig i svart farge. Bruk den med våt eyeliner børste for å definere øynene.

VOV flytende eyeliner VOV flytende eyeliner-et fantastisk fargeland for en profesjonell make-up artist.

Eyetex Dazller vanntett eyeliner

Det er en liten glassflaske som minner meg om en neglelakkflaske. Applikatoren er god, nettopp for tynn påføring, men jeg synes det burde vært litt lengre.

Lakme Absolute Shine LIne

Denne liner hadde en appell, hele emballasjen, den svarte matte finishen, børsten og prisen også. Jeg har hovedsakelig plukket den opp for penselen og emballasjen.

Maybelline Eyestudio Allure Liquid Eyeliner

Det er en svart flytende eyeliner. Det hevder å være en vanntett liner. Den leveres med en filtspiss som gjør det enklere å bruke. Det smusser ikke eller smører, men det flager. Det stikker ikke øynene og det har litt skinnende overflate

Street Wear Eyeliner i svart 01

Budsjett vennlig og flott for nybegynnere.

Shahnaz Husain Shaline Herbal Eyeliner

En urtefôr som ikke bare retter opp dine vakre øyne, men også tar vare på den. Shahnaz Husain's Shaline er spesielt utviklet av urte ingredienser som Phyllanthes emblica, Terminalia Chebula, Almond, Neem, Camphor og Castor olje. Det sikrer ingen tørking og flaking som andre normale øyenliner på grunn av de fantastiske urte ingrediensene. Ved siden av den vakre sminkeffekten jobber Almond også med å akselerere veksten av de vakre øyenvippene og opprettholder den frodige veksten.

Ambika Pillai flytende eyeliner

t kommer i en enkel, lang glanset svart tube.Wand er lang med en tykk børstespiss som ikke er for stiv eller for spinkel. Den er perfekt og bidrar til å danne en fin jevn linje.

Lag din egen Gel Eyeliner Veldig interessant, må sjekke dette ut.

L'Oreal 24H Super Liner Vanntett Gel Eyeliner En langvarig vanntett eyeliner med et intens og dristig fargesultat. Høy presisjon børsten gjør applikasjonen enkel og skaper en perfekt jevn linje. En ultra-hurtig tørkingeffekt skaper et smussfritt, dramatisk utseende som varer opptil 24 timer.

Coloressence Supreme Eyeliner

Supreme eyeliner fullfører øyesminke ved å bli påført med sin spesielle børste til begynnelsen av øyevashene ved ønsket tykkelse. Den vannavstøtende formelen gjør at den holder seg lenger.

Street Wear Stay On Liquid Liner Black

Produktet kommer i en sortfarget, ugjennomsiktig plastflaske med en sølvfarget plasthette. Detaljer er også trykt i sølv på flasken. Hele strukturen av pakken er tynn og langstrakt.

L'Oreal Hip Studio Secrets Profesjonell Kohl Eyeliner Oppdag hemmeligheten for dramatisk, Smokey eye definition. HIP STUDIO SECRETS profesjonell kohl eyeliner lar deg lage en fløyelsaktig, glatt linje som er perfekt for dag og natt. Den løse, iriserende kohl-teknologien gir intense, slitne resultater med et snev av glitrende glimmer.

Elle 18 Eye Liner - Black Out dette er sikkert college goers favoritt 🙂

Lotus herbals OPULENCE Botanical Eyeliner Kamferens presentasjon i foringen gir en veldig fin kjøleeffekt på øyelokkene dine.Kjøleeffekten er veldig midlertidig, men det føles veldig fin - ligner på hva Lotus Herbals kajal gir.

ELF Cream Eyeliner Black

Ønsker at de kommer til India snart 😛

Tips & Toes Gel Eyeliner Review Beholderen er en uberget liten krukke (jeg har forventet dette - så så Maybelline Gel-lineren også kommer i en pint-størrelse badekar) av plast med et langt tilspent lokk som holder penselen. Dette er fint da det er mindre sjanse for å miste spesialbørsten. Penselen har et lite håndtak og børstene er korte, men gode nok til å hente riktig mengde produkt og bruke med kontroll.

Deborah EyeLiner Precisione

Pensel eyeliner. Den spesielle applikatoren sikrer en feilfri linje. Den innovative formuleringen inneholder mykgjørende og decongestant egenskaper.

Lakme Insta liner:

Denne er en klassiker, jeg har alltid en med meg

MaxFactor Color X-pert Vanntett Eyeliner - Deep Black

Mastering av det flytende blikket på øyet har blitt lettere takket være Color Xpert Waterproof Liner fra Max Factor. Denne Eyeliner kan skape presise linjer. Liner har en elastisk myk applikator som gir en tynn linje og en tykk linje. Det er også vanntett og smelter ikke, slik at du kan være sikker på at den varer fra dag til natt!

Maybelline hypersharp eyeliner: 0,05 mm eksklusiv soft touch børste applikator lar deg lage ultra nøyaktige, ultra-tynne linjer med enkel kontroll. Super rik, karbonforsterket svart gir linjer som skinner, for et hyper definert intens øyeutseende. Nøyaktig dekning for å fylle hull mellom hver lash.

Maybelline Hyperglossy Liquid Liner

Fargen på eyeliner er jet svart. Den intenst pigmenterte og en enkelt swipe er nok til å vise jet black farge. Sann til navnet, har eyeliner ikke matt finish, men den har blank overflate. Denne glatte overflaten forblir til den tid eyeliner ikke fjernes.

L'Oreal Carbon Black Brush Tip Liquid Eyeliner

Vannbestandig.Smokkfri.Fragrance fri. Utmerket for følsomme øyne og til og med for kontaktlinsebrukere.

 

Fortell meg hvilke liners du bruker for øyeblikket, som er liners som er en klassiker for deg .. noen linjer som du oppdaget og kunne bli inkludert i dette. Er du dør med hardt øyeforinger som meg? Legg igjen kommentarene dine nedenfor 🙂

Faces Eye Shine Single Eyeshadow 04 Black Review og Swatches Lakme Black Impact Liner Review Maybelline Hyper Glossy liner Review Beste Kajals tilgjengelig i India: En samling Eyeliner: Forskjellige typer eyeliners Hvordan bruke Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: