Ansikter Ultime Pro Longwear Leppestift - Fristelse

FACES ULTIME PRO LONGWEAR MATTE LIPSTICK Matt finish for uber chic! En levende fargeborst som varer mer enn 8 timer. Beriket med E-vitamin og anti-aging oksidanter. Kremaktig tekstur gir jevn, vanntett høy dekning. Tilgjengelig i en rekke svarte nyanser.

Pris:

INR 599

Dette er min fjerde fra denne samlingen, jeg eier allerede:

Les leppene mine Peach Blush Flirty Pink

Så dette er en ekte høstfarge, det er en rusten rød maroon og en veldig dyp nyanse, noen ganger føles det som det har en rød eller murstein undertoner, et annet lys gjør det til å ligne en maroon eller berry tonet one.So over alt dette er en klassisk dyp skygge og vil se veldig vampy hvis den ikke brukes på riktig måte.

Lippestiften er slank, men jeg er ikke fornøyd med den plastikklæren de har brukt, for 599 de kunne ha gjort bedre og tankene 600 er ikke en liten mengde for en så slank leppestift, men det er ingen lang slitestavle, men likevel. Du trenger å åpne litt og bruke den, det er hyggelig å fylle leppene siden spissen er så liten, det er veldig pigmentert, slik at du ikke trenger å gå på en på.

Når det er sagt, er skyggen så dristig at jeg ikke vet hvor jeg skal stoppe, ville skyggen se ujevn en slå seg i linjene, men hvis jeg går for mer enn en sveipe, blir det virkelig mørkere, så jeg tror at det er å blande med fingrene ingen dårlig idé. Eller du må smile og holde leppene stram og gå i leppelinjene også.

Men skyggen er matt og føles litt klebrig i utgangspunktet, og så føles det bra, to swipes vil vare deg gjennom måltider, og te og snacks, så det er langvarig uten tvil, du kan stole på det i 5-6 timer lett og det gjør denne leppestiften stor for kontor. Det setter og bløder i det hele tatt, og forblir satt, men kan overføre svært lite, men det er ikke noe problem i det hele tatt.

Selv om det er matt, tror jeg ikke at dette tørker i det hele tatt, det føles ganske behagelig, men leppelinjene dine vil være mer fremtredende med denne, men det lever opp til sine påstander om å ha lang slitasje, og forblir satt, har mange nyanser til velge fra. Det er vanntett og kremaktig og høy dekning som nevnt, men jeg tror at pakken kunne vært mer elegant. I det hele tatt må du prøve en nyanse for 599, det vil ikke skuffe deg hvis du elsker langvarige lippier.

IMBB Rating:

4/5 Denne skyggen ville gå bra med tynne lepper og modne damer.

Faces Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Flirty Pink Ansikter Ultime Pro Long Wear Lip Color - 05 Peach Blush Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Les mine lepper Faces Ultime Pro Long Wear Matt leppestift - Passion Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Lust Review Kerastase Elixir Ultime Oleo Kompleks gjennomgang Ansikter Satin Matte Leppestift: Kastanje Ansikter Satin Matte Leppestift: Royal Purple Ansikter Satin Matte Leppestift: Imperial Purple Faces Canada Satin Matte leppestift: Jazz Berry Jam Colorbar Velvet Matt Lipstick i fristelsen gjennomgang Streetwear Sheer Temptation Lip Gloss-Hot Choci Maybelline Moisture Extreme Lipstick: 08 Chocolate Temptation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 07 2019