Best Green Tea Beauty Products tilgjengelig i India

Så her er det, mange grønne teprodukter nedenfor er på min ønskeliste, en takk til Jomol, som foreslo hvorfor ikke kompilere et innlegg på produkter med grønn te, dette er en fantastisk ingrediens, og bedrifter får mest ut av det. se på produktene med grønn te som hovedattraksjonen.

Elizabeth Arden Green Tea Parfyme

Nettstedet til motehuset hilser en med et sitat fra Elizabeth Arden selv - "For å være vakker og naturlig er hver kvinnes fødselsrett". Elizabeth Ardens grunnleggende tro var at skjønnhet ikke skulle være en finér av sminke, men et intelligent samarbeid mellom natur og vitenskap for å utvikle en kvinnes fineste naturlige eiendeler. Hun startet sin duft linje med hennes signatur Red Door parfyme.

Khadi grønn te Aloe Vera hårkrem

Khadi Green Tea Aloe veldig hårbalsam er et antioksidant hårbalsam. Det er lett og brukervennlig, skyllingsbalsam som gir håret mykt og skinnende og beskytter det mot de skadelige effektene av solen.

St. Ives Blemish Control Green Tea Scrub

St. Ives Green Tea Scrub fjerner breakouts og reduserer rødhet Salisylsyreacnemedisinering med 100% naturlig grønn te. Denne dermatologistestede skrubbe kan faktisk bidra til å rydde og berolige huden din samt redusere rødhet. En aktiv flammebekjempende ingrediens bekjemper flare-ups, mens 100% naturlige exfoliants oppmuntrer til sunnere og klarere hud.

Lakme Clear Pores med grønn te ekstrakter Face Wash

Få en salonglignende opprydding: • Renser huden forsiktig, men effektivt for klar og matt hud. • Hjelper å fjerne overflødig olje og bidrar til å hindre breakouts. • Profesjonelt tips: Bruk den komplette 3 STEP LAKME CLEAR PORES CLEAN-UP regelmessig for å se resultater.

Watson er Grønn Tea Anti Oxidant Facial Mask

Rati sier "Det er kjøling, beroligende og veldig forfriskende. det forlater huden min så myk og gir litt glød. Min hud ser helt ren ut. Mine porer ser rent ut. Det føles bare som en ny hud alt sammen. Den rene friske gløden på ansiktet holder seg rundt 2-3 dager, og jeg liker det. "

Aroma Magic Green Tea Face Pack

Aroma magisk grønn te-ansiktspakke fjern frie radikaler fra huden som forårsaker skader på huden og problemer med pigmentering, rynker, aldring i huden og fine linjer. Det letter hudtonen, strammer løs og sagker hud som gir den en glødende og jevn tekstur. Den har ekstrakter av grønn te, sitron, gulrøtter, vitamin A, C, E og rene essensielle oljer av grapefrukt og oransje. Passer til alle hudtyper.

FabIndia Green Tea Moisturizer

Denne nærende lotion med grønn teekstrakt er lett i tekstur og blir lett absorbert. Det forlater huden din jevn og smidig.

Lotus Herbals Fairness Gel med hvitløk og grønn te

Alkoholholdige og grønte teekstrakter som er tilstede i gelen, gir synergetisk virkning for å regulere aktiviteten til tyrosin, et enzym som er tilstede i melanindannelsen, hovedsakelig ansvarlig for mørkdannelse av huden. På samme tid, dette lyset, lett absorberte gel revitaliserer kutane celler, effektivt forhindrer aldring, og gir dermed glød til huden.

Avon Naturals Tea Tree Olje og Grønn Te Rensende Face Wash

Utvalget er ment å imøtekomme alle de fire behovene til fet hud (skrubbe som er inkludert i ansiktsvask for daglig rengjøring. For meg er fet hudvasking avgjørende for å kvitte seg med rusk, men her er det ingen separat skrubbe for det og skrubbegranulatene ta av skrubbepartiet 🙁 toneren og så lotionet mente for fet hud (hvis du husker at de hadde te-tea facewash og gelgelte tidligere, og denne gangen oppgraderte og lanserte de et helt nytt utvalg med nyere emballasje.

H2O Grønn te antioksidant ansiktskompleks

Et kraftig antioksidantkompleks som stopper for tidlig aldring ved å reparere og beskytte huden mot daglig miljø aggresjon.

Purederm grønn te-kollagenmaske

• Enkel og effektiv behandling av hudgjenvinning formulert med grønn teekstraktkollagen og vitamin E. • Denne silkefulle masken bidrar til å opprettholde et perfekt fuktighetsnivå i huden ved å gi en konstant tilførsel av fuktighet og ernæring. • Naturlig papirmasse forhindrer hudproblemer og gir tett adhesjon i ansiktet.

Montagne Jeunesse Grønn te Peel Off Masque

Detox med vår grønn te-peel Av ansiktsmaske for en dyp renset, tonet hudfarge. Opplev velvære av naturlige mineraler, ung grønn te, rot Ginger og gjenopplivende egenskaper av presset sitron for å løfte opp og oppdatere huden. Dyp rens porene dine, fjern urenheter og skrelle for å avsløre sunnere, yngre hud.

Marks & Spencer Aromatisk Grønn Tea Shower Gel

Opplev daglig luksus med vår Nature's Extracts-kolleksjon. Denne dusjgelen som er beriket med ekstrakt av grønn te og tilsatt fuktighetskrem, vil rense huden din og bidra til at den blir myk, glatt og delikat duftende.

Veibeskrivelse: Påfør en liten mengde på hender eller kroppsblås og masser over hele kroppen din. Skyll for å la huden føles renset og forfrisket.

Konad Niju Green Tea Essence Face Mask

23 ml / ark inneholder mer essens. Grønne teekstrakter for å holde huden mye fuktig. Dipaliumglycyrrhizat hindrer hudproblemer og gjør huden frisk. Vitamin E og kollagen øker hudens elastisitet og bleking. Pre = fuktet arktype praktisk å bruke.

Lotus Herbals Professional Cleansing Facial Green Masque

Lotus Herbals Professional Cleansing Facial Green Tea og Kamille Beroligende Masque.

H2O Grønn te Urban Defense Cleansing Milk

En hudberoligende rensemelk for sensitiv hud formulert for å nøytralisere irritanter og fjerne urenheter mens du forsterker hudens naturlige forsvarsbarriere.

Sea Mineral Complex leverer et eksklusivt system for forurensning av aktive marine glykogener, og tang ekstrakt for å hjelpe trøst og redusere utseendet på skade på grunn av daglig miljøpåvirkning. Penetrerende oksysomer gir innkapslet vitamin C og E for å øke hudens elastisitet.

L'Occitane Vert Grønn te og Jasmine håndkrem

Beriket med sheasmør fuktes og delikat parfymer med den friske og blomsterduften av grønn te med jasmin. Håndkrem glir på og absorberer mirakuløst for å helbrede og beskytte tørr eller dehydrert hud. Det gjør huden føles myk, smidig og behagelig

Purederm Vitalizing Green Tea Pack

En massasjemaske med vaskevann som inneholder grønn teekstrakt, olivenolje, kollagen og vitamin E. Grønn teekstrakt: Vitaliserende og økende hudelasticitet. Olivenolje: hudfarging og mykning.

Alyssa Ashley Green Tea Essence hånd og kropp fuktighetskrem

En delikabel lotion med beroligende oljer og bløtemidler spesielt effektive på huden utsatt for å være tørr. Testet katalytisk

Snøgrønn te, Tang, Kollagen Facial Essence Mask

Leverer rikelig med fuktighet mot huden, fremmer gjenvinning av elastisitet og fasthet fra det dypeste nivået, regenererer og gjenoppretter den skadede huden, og gjenoppretter hudens naturlige freshet og smidighet.

Lakme Clean Up Clear Pores Face Scrub

Få en salong som å rydde opp. Skånsom skrubbe med beroligende grønn teekstrakt som er spesielt utviklet for urolig hud. Hjelper med å bekjempe blemmer, redusere irritasjon og forhindre ytterligere breakouts for klar og mattifisert hud Oljefri Dermatologistestet, Ikke komedogen, Hypoallergen.

Body Drench Green Tea + Bamboo Hånd Reparasjon Lotion

Mannings Lavendel Spa Exfoliating Bath Scrub

Ayur Green Apple og Honey Face Wash

Grønn Apple med en rik mengde vitaminer, mineraler og honning som øker blodsirkulasjonen, gir fuktighet og gir en forfriskende og beroligende følelse for huden. Det har også godhet av menthol som gir huden kul og frisk følelse.

Dove Go Fresh Nourishment Body Lotion

Gå Fresh Nourishment body lotion med avansert Deep Care Complex er beriket med rike agurkekstrakter og grønn te dufter for å la huden din føles myk og glatt med en kjølingsfølelse som er perfekt for denne sesongen.

Cettua Trouble Clear Patch med Tea Tree Oil

Inneholder te-treolje som bidrar til å hjelpe i helbredelsesprosessen av blemmet hud og for en frisk frisk hud. Den inneholder også salicylsyre, som fjerner keratin på huden og bidrar til å trenge inn i porene som er tilstoppet med olje og urenheter. Det behandler effektivt acne ved å drepe bakterier som forårsaker kvise vekst.

Fab India TEA TREE Face Wash

Fab India TEA TREE FACH WASH kommer i et sjenerøst flaskegrønt rør med en praktisk klikkhett, ansiktsvask er gelbasert, men jeg finner konsistensen til å være litt rennende. Gelen selv er grønn i fargen med en gjennomsiktig base. Det fordrer å bli kvitt strenge hudormer og effektivt kontrollerer akne mens fuktighetsgivende nok til å holde huden myk med hver vask. Lukten er noe medisinsk type, som rå aloe Vera, som ikke er behagelig i det hele tatt.

Anbefalt for: Oljeskinn Hoved ingredienser: olje, glyserin, tea tree olje, shea smør.

Så hvilke grønne teprodukter har du prøvd, ikke la dine kommentarer 🙂

Bilde 1

Elizabeth Arden Green Tea Intense Eau De Parfum Marks & Spencer Aromatisk Grønn Tea Shower Gel Best St.Ives-produkter tilgjengelig i India Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India Green Tea Toner og Face Pack: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: