NYC Kohl Eyeliner Pencil - I Navy Review

Hei, vakre 🙂

Hvordan har du det i dag! Jeg er her for å dele en annen god goodie fra NYC som er en dobbelt panne liner samt en blyant eyeliner. Imidlertid er bare noen få farger ment for brows, hvile alle kan brukes som eyeliners. Så, her kommer NYC Classic Brow / Liner "i marinen." Vennligst les videre for å få vite om skyggen "In The Navy."

Pris:

1,99 $ for 0,04 oz (1,2 g), jeg fikk den for 0.99 $

ingredienser:

Ricinus Communis (Castor) Frøolje, Isopropylmyristat, Candelilla Cera / Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks / Cire De Candelilla, Cera Alba / Bivoks / Cire D? Abeille, Ozokeritt, Petrolatum, Kalsiumstearat, Silika, Hydrogenert Vegetabilsk Olje, Nylon- 12, fenoksyetanol, tokoferol, kaprylylglykol, kan inneholde: glimmer (CI 77019), jernoksidider (CI 77499, CI 77492, CI 77491), titandioxid (CI 77891), manganviolett (CI 77742), vismutoksyklorid (CI 77163 ), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007).

Produktbeskrivelse:

Definer dine øyne som New York skyline. NYC New York Color Classic Brow og Liner Pencils strekker øynene dine nøyaktig med intens farge. Få øyenbryn i salongkvalitet med en naturlig, ikke voksaktig finish, og betal mindre også. Fordel på 2 i 1 produkt: Denne dual-purpose blyant fungerer som definerende pannefyller for å forme og skygge brows perfekt og en presis eyeliner for å intensivere øyet ditt. Dermatologistestet og Vitamin E.

emballasje:

Siden det er en penn blyant liner, kommer den i en penn blyant emballasje med gjennomsiktig sikkerhetsdeksel. Det ser ut til å være reisevennlig som hatten sikrer enkel og sikker håndtering av blyant. Sharpener er ikke inkludert i emballasje som kan være ulempe ved bruk av blyant liners.

Min erfaring med NYC Kohl Eyeliner Pencil - I Navy:

Jeg er allerede fornøyd med NYC-glosser, og nylig da jeg la merke til deres blyant linjer, lager jeg nesten hver av dem, og siden de var nesten 50% av sin virkelige pris, handlet vi bare som gal uten å tenke på deres verktøy 😛 Men jeg er ikke mye fornøyd med alle blyanter så mye som jeg elsker deres glosser. "In The Navy" penn / liner blyant virker en lys marineblå nyanse uten skimmer. Skyggen er så vakker at man ikke kan motstå en oppfordring til å bære den på øynene med en gang, men teksten på blyanten svikter høyt.

Selv når jeg sverger skyggen på hender, føles det mykt og glir lett, men Gud vet hva som skjer med samme blyant når jeg skyver den på øynene. Det kommer ikke opp pent og mykt på øynene. Jeg tok denne skyggen for meg selv, da jeg egentlig ikke eier noen kremblåbasert nyanse, men det ser ut til at jeg må sjekke et annet merke, siden denne blåblå blyanten ikke ser bra ut på øynene, selv om skyggen er super fantastisk.

Tatt i betraktning dens grove tekstur, føler jeg ikke at det er trygt nok til å sveipe det på vannlinjen; Men vennene mine bruker samme blyant og de har ikke hatt noe problem så langt, noe som er rart! Når jeg mønstret motet til å sveipe det på mine øyne, og jeg la merke til at denne pennen er flekkfast og holder seg i 6-8 timer, rart! Men ærlig, det gir ingen mening å sveipe en hard blyant flere ganger på sensitiv hud, selv om det er flekker fri og forblir i lengre timer. Jeg antar at denne spesielle blyanten bare er ment for øyne og ikke penner, da jeg aldri så blåfarget brows 😛 Så denne skyggen har bare ett verktøy i motsetning til andre browns og black brow / liner blyanter. Jeg håper det ikke vil skje med andre nyanser selv. Bortsett fra tekstur, var jeg veldig fornøyd med en så lang liner blyant, jeg antar at det ville gå langt siden det er så lenge! Jeg ville gå til de andre nyanser som jeg har hørt mye om NYC blyanter og selv mine fettere har krevd de samme blyanter.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av NYC Kohl Eyeliner Pencil - I Navy:

  • Vakker glimmerfri navyblå blyantliner.
  • Det er en dual purpose blyant som kan brukes til å fylle i brynene samt definere og rette øynene.
  • Det er dermatologistestet og beriket med vitamin E.
  • Formelen er helt fri for smuss.
  • Oppholder seg i 6-8 timer på øynene.
  • Det er en lang blyant, som vil gå en veldig lang vei til smuss billig pris.

Ulemper med NYC Kohl Eyeliner Pencil - I Navy:

  • Dessverre er tekstur ikke myk på øynene.
  • Denne spesielle nyansen kan bare brukes på øynene og ikke pleide å fylle i bryn i motsetning til andre brun / svarte nyanser.

Samlet sett vil jeg gjerne hoppe over denne skyggen for det begrensede verktøyet samt grov tekstur. Imidlertid er jeg interessert i å prøve andre nyanser som de kan brukes til å fylle i brynene, selv om de har samme grove tekstur. Jeg vil si bedre sjekke det ut i butikkene og deretter få det, kanskje du vil også være heldig som vennene mine som fant det bra for øynene sine. Håper denne anmeldelsen hjalp 🙂

NYC Ultra Moist Lipwear 301 Cafe NYC Liquid Lipshine Lipgloss i 576 Prospect Pink NYC New York Farge Smooth Skin Loose Face Powder NYC Color Wheel Mosaic Face Powder: All Over Bronze Glow Loreal Paris Color Riche Le Kohl - Pure Espresso Colorbar Kohl Intense Eyeliner Colorbar Fortryllende Kohl-bilder, fargeprøver Faces Velvet Kohl Noir Intense MAC Smolder Eye Kohl Review + Experiment Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Chambor Blend Eye Liner Pencil - Svart Blend Bourjois Khol & Contour Eyeliner Pencil 7 Eyeliner Pencils Jeg elsker disse dagene Dagens antrekk: Navy Blue Blouse VOV Glam Shine Eyeliner - Navy Blue Kryolan Ikonic Gel Liner blyant: Violet perle, svart gnist og marineblå L'Oreal Paris Infallible Mislykkes aldri Eyeliner - Navy Marine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: