Alv. Mineral Blush-Rose

Hei der!

Som alle andre makeup-avicionado med slektninger som bor i utlandet, gir jeg ikke en eneste sjanse til å få sminke levert til dørstokken min. : p Det var unødvendig å si at når broren min kom til India for bryllupet hans, ble jeg gal med å bestille sminke fra mitt favorittfirma - e.l.f.

Nylig har jeg blitt forelsket i rødmer. Til tross for å være naturlig brunfarge, er det noen dager at jeg ser sallow og overdreven blek. For dager som disse, trenger jeg en fargefarge i ansiktet mitt for å se selv vaguelt menneske. Produktet jeg skal gjennomgå, er en slik "pop av farge" som jeg er helt forelsket i!

Pris :

$5

Mengde:

0,12 oz, omtrent 3,5 gram

produktinformasjon

Lag en subtil fargedefinisjon til kinnene dine som vil gi stråling og glød, for et sunt utseende du kan se. Alle våre rødme er mineralbaserte uten parabener, ingen konserveringsmidler og ingen kjemiske fargestoffer.

Tilgjengelig i 7 nydelige nyanser:

Glede - Naturlig mauve rosa Korall - Myk peachy koral Bliss - Soft blushed rosa Rose - Lys rosa rosa Plomme - Varm mauve rosa Peachy - Bright fersken Rosa - Blek kul rosa

Rist Natural Mineral Blush frem og tilbake for å få overflødig pulver løs i skuffen. Skyv forsiktig over pulveret med Blush Brush for å ta tak i pulveret, ta penselen til lokket for å fungere i pulveret til penselen, og trykk deretter på et overskudd. Fei på kinnben for å skape den rene fargedefinisjonen.

ingredienser

Ingredienser: Glimmer, vismutoksyklorid, titandioxid, tokoferylacetat (Ve), boronitrid. Kan inneholde: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganviolet (CI 77742), Ultramarine Blue (CI 77007)

Titandioxid er en viktig ingrediens på grunn av sin evne til å gi solbeskyttelse til huden. Disse pulverene absorberes i huden og hjelper til med å kontrollere effekten av fet hud, for en skinnfri, matt glød som synlig glatter huden og forbedrer dens tekstur.

emballasje

Det er et vakkert badekar med peachy rose farge med en sifter, men søknad kan bli litt av et problem. Problemet er at sifteret har for mange hull i den. Men det har et segl som dekker disse hullene, det er best å bare gjennomsyre 1-2 hull i stedet for å fjerne forseglingen, slik at produktspilding minimeres. Det finnes ikke noen børste, så det er best å bruke en Kabuki børste med dette produktet.

Min ta på ELF Mineral Blush - Rose:

Dusky chicas, har du sett den naturlige flushen du har etter en kraftig trening? Den sunne, rosa-røde fargen?

Det er akkurat fargen på denne rødmen! Du har mitt ord, at dette er den mest naturlige fargetone for skumle tepper. Fargen hadde meg i raptures, det var så fantastisk! Admittedly, det er ikke mest pigmentert busk i min stash, men det kan være lagdelt for dypere spyling. Den er helt matt og er den perfekte hverdagen. Ja, emballasjen er litt wonky og det er ikke en applikator som tilbys. Men dette produktet sammen med en kabuki børste gir den mest feilfri flush som jeg noensinne har hatt formue å vitne til.

Plus, det er fra e.l.f.s mineralområde, som er fri for parabener, konserveringsmidler og kjemiske fargestoffer, slik at det også er bra for huden din. Jeg, for en, har ikke brutt ut en gang siden jeg brukte dette produktet. Hvilket er et stort problem for mange rødme i min betydelige stash. Det er også veldig langvarig på min kombinasjonshud, og varer hele dagen uten en enkelt berøring eller merkbar fading. Det er lett å fjerne også. Men hvis du trenger å berøre et sted i løpet av dagen, blir det ganske vanskelig på grunn av mangel på applikator og litt rotete emballasje.

Pros av ELF Mineral Blush - Rose:

1. Ingen konserveringsmidler, parabener eller kjemiske fargestoffer. 2. Vakker farge 3. Vakker mat svart emballasje 4. Reise trygg emballasje. 5. Mattefarge som passer til fet hud. 6. Varte i mer enn 5 timer, på kombinasjonshud. 7. Subtile farge, men intensitet kan bygges opp. 8. mye produkt 9. Billig 10. Bryter meg ikke i det minste. 11. Lett å fjerne

Ulemper med ELF Mineral Blush - Rose:

1.En ingen børsteapplikator tilveiebrakt. 2. rotete emballasje 3. Produktet må være lagdelt, derfor brukes ganske mye. 4. Manglende tilgjengelighet i India 5. Dyrere enn de fleste e.l.f. Produkter 6. Det er vanskelig å røre opp på farten.

Ville jeg tilbakekjøp ELF Mineral Blush - Rose?

Jeg tror ikke jeg må, det er mye produkt.

Vil jeg anbefale ELF Mineral Blush - Rose til venner?

Helvete ja!

IMBB Rating:

4.75/5

ELF Studio Blush Blushing Rose ELF Studio Lip Primer og Plumper ELF Eye Widener Elf Facial Shimmer Whip MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD Avon Smooth Mineral Blush i Perfect Plum Streetwear Mineral Blush-Pink Rosette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019