QVS Retractable Lip Brush Review

Hei IMBBians,

I dag vil jeg gjennomgå QVS uttrekkbar leppebørste. Jeg er noen som stoler QVS blindt vurderer kvaliteten og prisen. Dette er noe jeg har råd til, og kvaliteten er også bra i forhold til de andre merkene som er tilgjengelige.

Pris:

Rs. 225

Min erfaring med QVS Retractable Lip Brush:

Jeg stirret på børsten fra en lang tid, men kjøpte ikke da min Vega-børste jobbet pent. Jeg fikk denne forrige uke, og jeg elsker bare hvordan dette virker. Borstene i denne leppebørsten er ekstremt tette og super myke. Spissen er flat i motsetning til Vega-børsten og gir mye kontroll når du fyller leppene. Den plukker opp riktig mengde farge og penselen drikker ikke halvparten av fargen.

Denne børsten kommer i en pose. Penselen har et skinnende svart metalllegeme som ser flott ut. Denne penselen er reisevennlig, og jeg elsker den elegante emballasjen.

QVS sier dette kan brukes til både foring og påfylling, men jeg tror denne penselen gjør en perfekt jobb med fylling, men ikke med foring, for å fôr jeg personlig som tynne børster. Dette skjulet ikke en enkelt børste, jeg har vasket det 8-10 ganger med varmt vann og sjampo, slik at det kan lufttørke, men det tar litt tid å prøve, fordi noe vann går inn i lokket.

Børsten kan lett gjennomføres, og jeg synes dette er veldig lik den mini-uttrekkbare VLCC-børsten som allerede er gjennomgått på bloggen, men dette kan deles i to deler, hetten og kroppen, akkurat som Maybelline-børste.

Ved å se bildene, får man vite hvordan børstebørstene kommer ut når lokket er på baksiden, og når lokket er fjernet, går børstehårene ned. Dette er sannsynligvis gjort av en magnet. Luken kommer ikke ut selv i posen.

Børsten er god for reiseformål og god til å bli brukt med Inglot-leppepalett, jeg trenger en mintboks for å bære min frihetssystempåfylling 😛

Fordeler med QVS Retractable Lip Brush:

  • Retractable pensel.
  • Reise vennlig, som det er 3 og en halv inches lang.
  • Myke børster.
  • Drikker ikke opp leppestiftet.
  • Ikke kaste.
  • Kommer til en god pris.

Ulemper med QVS Retractable Lip Brush:

  • Ingen ulemper.

IMBB Rating:

4.6/5

Vil jeg anbefale QVS Retractable Lip Brush?

Ja, jeg vil. Det er ingen børstehull, presis påføring, myke børster.

QVS Perfection og Eyeshadow Brushes QVS eksfolierende hansker QVS Flat Top Complexion Brush QVS Airbrush Stippling Brush ELF Studio Retractable Lip Brush Vega Retractable Blush Brush Basicare Retractable Lip Liner Pensel VLCC Groome Mini Retractable Lip Brush Jordana Glitter Rocks Retractable Eye Liner Punk Rock Lilla Basicare Lip Liner Pensel Lakme Absolute Precision Lip Brush Colorbar Fabulips Lip Brush MAC 316 Lip Brush Inglot 12S Lip Brush Maybelline Lip Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 31 2020