Kjære skjønnheter,

I dag skal jeg dele med deg noen grunnleggende og essensielle hudpleie tips som blir forsømt på grunn av vår travle livsstil.

Noen grunnleggende daglige hudpleie tips:

Kjære alle sammen,

Jeg har lyst til å skrive denne artikkelen siden veldig lang tid, men på grunn av en eller annen grunn holdt den seg på å forsinke. Til slutt, her er jeg med noen svært grunnleggende hudpleie tips som jeg er sikker på at vi alle er klar over, men kan skyldes ren latskap eller tidsbegrensninger vi ikke er i stand til å følge dem. Disse for meg er Unsung Heroes of Skin Care, og hvis vi følger dem religiøst, er jeg sikker på at alle av oss kan få feilfri hud! Så, uten ytterligere forsinkelser, la oss komme i gang.

1) Drikk minst 2 liter vann hver dag:

Jeg vet at jeg drikker mye vannig, og vi hører hele tiden, men tenk tilbake og fortell meg hvor mange av oss faktisk følger øvelsen med å drikke minst 2 liter vann hver dag? Opp med hendene! Jeg gjorde det ikke! Selv om vi alle prøver veldig hardt, men på en eller annen måte blir det savnet, spesielt når du er på et kontor som er bundet i jobb eller reiser eller er rent lat. Løsning? Sett påminnelser! Ja, i dagens avanserte verden har vi så mange nyttige teknologier i og rundt oss selv som vi kan bruke. Sett påminnelser hver time på mobilen eller bærbare datamaskiner for å drikke vann. Stol på meg, det fungerer!

2) Skift putehåndklær og håndklær:

La meg dele en personlig opplevelse med dere alle sammen. Jeg har alltid hatt fet olje på kombinasjonshuden, men nå får jeg ikke de stygge, store kviser, men jeg får en zit hver nå og da, og de har alltid dukket opp på høyre side av ansiktet. Plutselig kom det en dag til meg at skyldige var min pute dekke! Jeg har litt søvn på høyre side, åpenbart med ansiktet som rører på puten. Deretter har jeg alltid alltid sørget for at jeg bytter putehåndklær en gang i uka! Stol på meg, det virker virkelig! Bruk også alltid rene og vasket håndklær. Du vil ikke ha alt smuss og bakterier fra tidligere bruk for å gå på ditt rene ansikt! Vask håndkle tar neppe et minutt, så vær ikke lat og bruk ferskt rent håndkle hver dag!

3) Hold magen ren:

Brutto, jeg vet, men det er den bitre sannheten! Vi beklager ofte at i perioder får vi en eller to kviser, magesmerter, etc., en del av det som skjer på grunn av hormonforandringer, men en del av det skjer også på grunn av dårlig mage! Moren min sier alltid at opprørt mage er grunnlaget for alle problemer, og jeg tror det virkelig! Visste du at folk som er tilbøyelige til surhet, får mer zits og whiteheads? Hudens utseende kjedelig og livløs betyr mangel på sunt kosthold, oppblåsthet? Noen ganger er magen vår så belastet at selv om vi inntar frukt og sunt kosthold som ikke kan fordøyes riktig, noe som resulterer i sekresjon av syrer. Så det er godt å tømme magen hver uke, begynn med melk av magnesia. Min gynekologi tante foreslo det og det er absolutt mildt og vil ikke få deg til å sitte på toalettet for hele dagen!

Kjendis tips:

Sister-mål! Jeg vil si 🙂 Enten med sminke eller uten sminke, ser Kareena og Karishma flott ut. Når du blir spurt om hudpleiehemmelighetene, innrømmer Karishma og Kareena at de aldri hopper over, inkludert løvrike grønnsaker i kostholdet. Så prøv alltid å holde magen ren ved å spise mer frisk frukt og grønnsaker. Enkelt, men effektivt, er det ikke?

4) Tren minst 4 ganger i uken:

Ja, igjen har vi hørt så mye om trening, men følger vi virkelig denne regelen? Ta for eksempel min sak. Jeg prøver så hardt å trene hver dag, i det minste gå en tur, men halvparten av tiden har jeg en lang liste med unnskyldninger ("det regner i dag, er for trøtt fra jobben, må lage mat osv.") Bestemmelse for å trene er alt som kreves, og når du har det, er du på rett spor! De første dagene kan du føle at det ikke kommer til å fungere, men ikke gi opp og fortsett fordi du vil elske sluttresultatene! Prøv å gjøre yoga som er usedvanlig bra for å lindre stress og bidrar til å få balanse i ditt raske liv. Trening øker blodstrømmen som igjen bidrar til å pumpe mer blod og oksygen som igjen gir deg den perfekte gløden på livløs hud! Svette faktisk er bra for huden din, det kaster bort alle giftstoffer og urenheter fra huden og åpner også porene som gjør at huden kan puste bedre. Øvelse vil også hjelpe deg med stressavlastning og høy metabolisme.

5) Ikke rør ansiktet ditt:

Dette er et av de viktigste punktene vi alle husker å glemme. Jeg har en veldig dårlig vane til å berøre ansiktet mitt ubevisst og tanten min pleide alltid å minne meg om ikke å gjøre det fordi dette får all smuss og bakterier fra våre hender til ansiktet vårt. Vi bør unngå å berøre ansiktet vårt med hendene, spesielt i løpet av dagen, fordi du ikke vet hvor alt du har rørt og hva alle bakterier er til stede på hendene dine, og da du kommer til ansikt, må du alltid sanitere hendene dine først.

6) Unngå sent netter:

Igjen, vi vet alle at vi skal sove minst 7 timer på dagen, men får vi virkelig så mye tid fra våre fester, sosiale sammenkomster, filmkvelder, surfing på nettet, etc? Dette betyr ikke at du kan være våken hele natten og sove om dagen. Nei, det hjelper ikke. Faktisk vil det skade normal funksjon av kroppen din. Vår menneskekropp trenger søvn for å reparere vevets slitasje som skjer i løpet av dagen. Det krever at musklene slapper av, noe som bidrar til at de får økt blodtrykk og oksygen.Hvis du får skikkelig søvn, vil dine mørke sirkler redusere, ansiktshuden vil se plump og hydrert ikke mer kjedelig og livløs hud!

7) Hold håret ditt bort fra ansiktet ditt:

Har du lagt merke til at hver jente i dagens verden har frisyrer i form av lag, forkanten, frynser? Jeg sier ikke det er feil, men håret ditt går gjennom mye i løpet av dagen på reiser i buss, tog eller bil, noe som gjør håret ditt oljeaktig og fylt med smuss! Ikke alle av oss vasker håret hver dag, så hva skjer når disse hårene lastes med smussstart som stikker til ansiktet ditt? Er det ikke klart? Prøv alltid å holde håret vekk fra ansiktet ditt minst mens du sover. Mens du reiser, knytt et skjerf rundt håret ditt for å beskytte det mot varme, smuss og forurensning. Vær spesielt forsiktig hvis håret ditt er oljert fordi olje er bra for hodebunnen din ikke for ansiktshuden, ikke hårolje på noen måte!

8) Ta multivitaminer:

Ok, jeg er sikker nå, du må tenke jeg er gal, men før du kommer til den konklusjonen, hør meg ut. Nå vil du tro hvorfor skal jeg gå for multivitaminer, spesielt hvis jeg har et sunt og rikt kosthold lastet med proteiner, vitaminer, etc. Ja, du trenger det fortsatt! Hver matvare vi spiser er forfalsket. Bønder sprayer masse kjemikalier og plantevernmidler på avlingene som åpenbart kommer inn i frukt og grønnsaker. Gud vet bare hvor mye av det vitaminer, mineraler og proteiner vi får fra disse såkalte friske frukter og grønnsaker. Frukt injiseres ofte med farger, spesielt vannmeloner. Jeg har sett kunstig mørk rød farge som ser vannmeloner! Dessuten er det meste av proteindietet som blir behandlet hvete, pulser, daler osv. På grunn av alt dette er det viktig at vi tar multivitaminer for å gi kroppen de manglende næringsstoffene som maten vår ikke gir, og det er viktig å forstå det Det er ikke noe galt i det! Alltid ta multivitaminer bare foreskrevet av legen din.

Håper denne artikkelen var nyttig, til neste gang, ta vare og vær vakker!

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Hvordan få en klar hudkompleksjon 10 tips for glødende hud fra kjøkkenhylle Slik får du klar hud 10 tips for sunn og vakker hud Secretive Beauty Secrets of Bollywood Celebrities Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Orange Peel Powder For Clear Skin 5 tips for sunn hud 10 tips for sunn og vakker hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: