Dagens antrekk: Senneps Jeans og Gull Tilbehør

Hei alle! Her er en annen OOTD.

Dagens antrekk begynte med mansjettene. Du har allerede sett meg gjøre mansjetter på begge håndleddene, en gang før. Men iført dem med en blazer hadde jeg trekke opp ermene mine kontinuerlig, for at de skulle vise. Denne gangen ville jeg derfor bruke dem uten problemer.

Jeg trakk ut en grunnleggende t-skjorte, og la noen morsomme tenåringer. Jeg elsker kjærlighet kjærlighet .. elsker ALDRI fargen til dette paret. Det er sennep. Og det er slik en øye-behagelig sennep. Jeg fikk dem om en måned tilbake, og jeg har allerede slitt dem som en 100 ganger!

Fordi jeg ville ha det lett å se for å være litt dressy, la jeg til noen glitrende loafere. En studded clutch i svart fullførte utseendet mitt. Jeg hente også mine runde solbriller, og tok dem ut for et snurre etter å ha vist dem alder av forsømmelse! 😛

Håper alt falt på plass, akkurat, jeg dro ut for en stille, fortjent lunsj med Mamma Kjære. Ah! Du har ingen anelse om hvordan galning de siste ukene har vært! Eksaminer, intervjuer, møter, arbeid ... Jeg har bokstavelig talt ikke hatt tid til å puste !! Men endelig er alt sitt sted! 😀 Så skål til det! Yayy!

Outfit Detaljer-

T-skjorte, Jeans, Sko, Clutch: Zara Solbriller: Aldo Mansjettknapper: Forever21

Håper dere alle liker! Takk så mye for kommentarene. Ha det fint. 🙂

Skjønnhetsfordeler med sennepolje Godhet av sennepsfrø. Hvordan ta med dem i kostholdet vårt 19 måter å stil din blå jeans Hvordan bruke Bright Colored Jeans Jeans: Hvordan velge jeans for din kroppstype Jeans: Hvordan velge Jeans for din kroppstype Genelia D'souza på Guess Jeans Women's Day konsert Color Block Fashion: Trend Alert Fluro Fashion er tilbake!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: