Her er en kompilering av alle leserens spørsmål som er dekket på IMBB så langt om fet hud. Det har vært noen fantastiske innspill fra leserne til IMBB. Du kan klikke på overskriftene for spørsmålene nedenfor for å gå gjennom løsningene.

1. Ansiktsvask for fet og følsom hud: Spør IMBB

Hvilken krem ​​eller ansiktsvask er best å bruke for fet hud og for sensitiv, akne-utsatt hud?

2. Beste alkoholfri toner for fet hud: Spør IMBB

som er den beste toneren for fet hud, helst alkoholfri. Jeg har fryktelig fet hud med whiteheads, så jeg leter etter en toner som kan bidra til å redusere whiteheads.

3. Dagskrem for fet hud: Spør IMBB

Jeg vil vite om en god dagskrem til ansiktet for somre. Jeg har kombinasjonshud, som om sommeren blir tørr rundt leppene og på kjevebanen. Uansett hva jeg bruker, har ansiktet mitt en tendens til å se seg olje etter en tid. Dette er grunnen til at jeg ikke bruker solkrem eller nettopp noe annet i ansiktet om dagen, fordi de gjør ansiktet mitt ser oljeaktig ut. Jeg bruker bare FabIndia rosevann, men jeg vil bruke en dagkrem. Hva slags krem ​​skal jeg bruke, skal jeg gå for en geltype?

4. Hvordan arbeide med Bronzer / Blush / Highlighter for fet hud: Spør IMBB

Jeg er 36 år og har en fet hud. Problemet er at jeg har åpne porer, og når jeg bruker sminke, spesielt en rødme eller en bronzer eller en highlighter, føler jeg at det går seg inn i dem. Kan du hjelpe meg med dette. Jeg får ikke et ferdig utseende, selv etter å ha prøvd, jeg er så desperat, vennligst gi meg dine forslag.

5. Sommer hudpleie rutine for fet hud Jeg vil vite hudpleie rutine for fet hud på sommeren. Også, foreslå litt god fuktighetskrem for somre. Jeg har veldig oljeaktig T-sonen og masse svarte hoder på nesen min. Har prøvd Tea Tree Toner fra Bodyshop og det samme fra Fab India, men ingenting fungerer

6. Nattkrem for fet hud: Spør IMBB

Jeg går inn i slutten av 20-tallet og vil begynne å bruke en nattkrem. Jeg har fet hud, så vennlig hjelp meg å finne en for min hudtype. Alle de jeg ser på nettet, passer ikke til fet hud. 7. Fuktighetsgivende midler for fet hud

Jeg blir lei av å bruke samme gamle ren og klar fuktighetskrem for fet hud og ønsker å bytte til noe godt fuktighetskrem, som ikke ville ødelegge meg, men samtidig fukte huden nok, slik at jeg lett kunne blande i fundamentet. Vennligst foreslå både budsjett og high-end moisturizers.

8. Makeup for fet til akne Prone Skin: Spør IMBB

Jeg har ekstremt fet hud som er utsatt for akne.

Her er kontoret sminke rutine: Jeg vasker ansiktet mitt med FabIndia te tre ansikt vaske om morgenen. Jeg bruker FabIndia rosenvann som toner. Jeg blander deretter laktokalamin og lotus solkrem og bruk dette som fuktighetskrem. Jeg bruker endelig lakme rosepulver.

Dette gir ansiktet mitt et matt utseende til 1 pm. Så legg til lunsj, jeg slet ansiktet mitt med et ansiktsvev og gjenta lakme rosenpulveret. Ingen problemer så langt.

Men når jeg går hjem klokka 18.00, ser jeg ansiktet mitt veldig kaket og ser super mørkt ut.

Er ganske forvirret på hvordan å sortere dette ut. Skal jeg vaske ansiktet mitt etter lunsj? Men jeg har lest så mange artikler der de foredler at vi ikke bør gjøre det mer enn to ganger, og det kan øke produksjonen av sebum.

Ellers skal jeg prøve våtservietter?

Oljede skinned skjønnheter pls hjelpe meg ut. Ville være mer nyttig hvis jentene dine også kunne dele kontorsminken din og berøre metoder.

Takk!!

9. Stift for fet hud og hveteskinn: Spør IMBB

Det er bryllup av et av mitt familiemedlem. Jeg og min mann ville bli sittende for alle ritualene. Så bare vil vite hva slags grunnlag skal jeg kjøpe og jeg svetter mye. Jeg vil gå for noen budsjettalternativer som Rs 200 - Rs 300

Jeg har fet hud og hvete fargetone. Beige farge passer til hudtonen min.

Skal jeg kjøpe et kompakt eller løst pulver?

Etter å ha gått gjennom IMBB bestemte jeg meg for å kjøpe

  • Lotus Herbals Naturablend My Perfect Tint Foundation SPF-15 (Gjennomgang HER) ELLER
  • Lotus Herbals Pure Radiance Matt Glow Daily Foundation SPF 20 (Gjennomgang Her) ELLER
  • Lotus Natural Blend Swift Makeup (Stick Foundation) gjennomgang HER.
  • Eller skal jeg gå for Lakme usynlig grunnlag Review HER
  • Eller Lakme Nine To Five Flawless Creme Compact Review HER og HER ?

Vennligst hjelp som jeg trenger å handle ASAP ... .. vær så snill ....

Også hvilken type leppestift farge ville passe meg?

For tiden bruker jeg Lakme Enrich lipcolor classics 254 Grape matte, men det gjør at leppene mine ser svart ut.

10. Mineral Powder Foundation for normal til fet hud: Spør IMBB

Jeg har normal til fet hud (oljeaktig T-son). Jeg bruker for tiden et flytende fundament. Ville mineralpulverfunn fungerer bedre for fet hud? Hvis ja, hadde jeg tenkt å plukke opp L'oreal True Match Mineral Foundation Powder. Hvis det er andre valg i pulverstiftelser, vil jeg gjerne vite det.

11. Sminke og hudpleie for fet hud: Spør IMBB

[Mitt ansiktsform: Rund. Min hud tone: Fair. Min hudtype: Kombinasjon. Håret mitt og Øyenfarge: Mørkbrun] 1) Hvilket er det beste grunnlaget for kombinasjonshud i markedet i dag? [Budsjett: opptil Rs.1000] 2) Hvilken er den beste matte og glatte leppestiften for rettferdig hudfarge? (Vennligst anbefaler farge nyanser også) [Budsjett: opptil Rs.1200] 3) Hvilken er den beste rødme og bronse for kombinasjonshud? [Budsjett: opptil Rs.800] 4) Hvilken er den beste khol? (Har prøvd fra chambor til lo'real ..praktisk talt alt!) [Budsjett: opptil Rs.900] 5) Hvilken er den beste sminkefjerneren (væske eller ansiktsservietter)? [Budsjett: opptil Rs.600]

Dine svar vil være til stor hjelp! Venter på svaret ditt!

12. Lakme Foundation for fet hud: Spør IMBB

Kan du fortelle meg forskjellen mellom LAKME Perfect Radiance Skin Lightening Foundation og LAKME Nine to Five Flawless Makeup. Og er det bra å bruke stiftelsen daglig.

Er det bra å bruke grunnlag på daglig basis? Kan du foreslå meg et godt grunnlag for en oljefri hud.

13. Indisk Wedding Makeup Forslag til fet, akne utsatt hud

Jeg er en vanlig leser av bloggen din fra oktober 2010. Jeg husker ikke engang hvordan jeg snublet på bloggen din, jeg glemte det jeg lette etter etter å ha kommet inn i You-vil-noe-du er-søker -for blogg. Du har kanskje hørt det fra så mange mennesker, men jeg må si det en gang til. . . Det er virkelig fantastisk hvordan du slått din lidenskap inn i et vakkert arbeid.

Jeg er en hudpleieperson i utgangspunktet og en komplett nybegynner i sminke. Men i det siste da huden min begynte å oppføre seg selv, og jeg finner ikke grunnen. Jeg gifte meg i begynnelsen av neste år, og min nåværende bekymring handler om sminke min. Jeg ble engasjert i mai i år, og jeg stolte på MUA for sminke da, og det er min største feil. Med min hud oppfører seg selv og jeg har ingen rite makeup-produkter med meg, ble det til en nattmare. Jeg vil ikke ha det samme som skal gjentas i mitt bryllup. Det er grunnen til denne lange e-posten. Det er dette "Wedding Makeup Suggestions" av Sakshi på "Ask IMBB Gang" innlegget allerede ... men grunnen til at jeg igjen ber om det er

Jeg er 25 Bruden skal være; fet hud og akne merker (forbannet med dem etter forlovelse. Moren min føler det på grunn av prods brukt av MUA på mitt engasjement.), og jeg vil ha forslag til produkter, middels rettferdig.

Min forespørsel: Jeg ser hovedsakelig på grunnleggende makeupprodukter som grunnlag, kompaktpulver, rødme og leppestift. Det kommer til å være et loong bryllup og min sminke må være på i 8 timer, knapt med noen touchups. Jeg ser etter MAC, men vil gjerne følge forslaget ditt. Min hudtype er: fet hud og akne merker, middels rettferdig. Så vær så snill å foreslå noen produkter etter mitt behov.

14. Beste ansiktsmaske for kombinasjon av hud / rynker Hva er de 5 beste maskerne (ikke hjemmelaget) som du vil få til hudlysing? Hudtype: Kombinasjon Ville være glad hvis masken kjemper med rynker. Og spesifiser rekkevidden og hvor / hvordan dere kjøpte den.

15. Beste olje / kombinasjon hud komprimerer under Rs 300: Spør IMBB

Jeg vil gjerne vite navnene på noen komprimerer under Rs.300. Jeg har kombinasjon til fet hudtype.

16. Stiftelse for fet hud under Rs 300

Jeg er en 23 gammel student og elsker bare å se bra ut som hver jente på denne planeten. 1. Jeg har fet hud og jeg er utsatt for akne. Jeg er veldig ny på denne verden av sminke og hvilken kunnskap jeg har fått alt på grunn av deg, Etter å ha lest gode anmeldelser om Lakme perfekt stråling kompakt jeg tenkte på å kjøpe den og gikk til NewU bt SA sa at jeg ikke burde bruke den som jeg har fet hud og 1 eller 2 akne. Jeg ble forvirret og fikk det ikke .. Er det så? Skal jeg ikke bruke noen kompakt på ansiktet mitt? Vennligst sugest meg ..

2. Jeg vil kjøpe et daglig grunnlag for ansiktet mitt som gir en god dekning. Vennligst foreslå noe som passer på min hudtype og også min budsjett (maks.300)

Takk.

17. Krem og primer for fet hud

Jeg har vært tomboy og bare fra de siste 1-2 månedene har jeg begynt å bli flippert

Jeg er en 20 år gammel gal.

Jeg ville være veldig takknemlig for deg hvis du kan svare på noen få spørsmål fra meg:

Huden min er veldig rettferdig, men jeg har mye ansiktshår - svart i farge- og hudormer på ansiktet mitt som virkelig merker meg av. Jeg har en flott oljeaktig hud. Selv om jeg vasker det ordentlig med et ansiktsvask, blir det fet etter 20 minutter + det blir også mørkt til tross for min veldig rettferdige hudtone. Det har akne + Massevis av ansiktshår som jeg blir bleket + Blackheads.

Om vinteren brukte jeg "Vision Peach me perfect cream" fra oriflame på huden min regelmessig for college eller gå andre steder. Men jeg kan ikke bruke den om sommeren siden det er veldig klebrig. Så vær så snill å fortelle meg en erstatning for den som forblir på ansiktet mitt pent i minst 6 timer. Hvis mulig, unngå å fortelle dem som prisen overstiger Rs.500. Men så igjen, fortell din beste som passer til min prisklasse n behov. Fortell meg om en god primer også.

Om mulig, fortell de gode som er enkle å bruke siden jeg er ny på disse.

Også, fortell om gode øyenskygge, som er langvarige for grunnleggende sminke som ikke er kostbare.

Beklager for denne tråden.

Håper å få svar fra deg snart!

18. Beste rødme for fet hud:

Jeg planlegger å kjøpe en rødme for første gang. Kan du foreslå noe bra for den første timeren.

Jeg har en oljeaktig hud. Jeg fukter huden min med olay og bruker et lorealt mineralfundament, deretter etterfulgt av kajal / liner og en lippy.So litt skeptisk til å bruke rødme til kontoret.

19. Gel Moisturisers for fet hud

Kan du vennligst gi meg beskjed om noen gelfuktere i ansiktet mitt, som jeg har en oljeaktig / kombinert hud! Nesten alle kremene gir meg et hvitt ujevn utseende! Bruker for tiden Aviance synlig strålingsgel og er ganske fornøyd med den. Men det er at det ikke er tilgjengelig i markedet. Nå er det veldig tøft for meg å få det .. Så jeg vil gjerne prøve noe nytt ... Håper du kan hjelpe meg!

20. CTM for fet hud:

Jeg har små problemer med min grunnleggende CTM-prosess som jeg er en huskone (4 ganger) og har en annen rutine enn de fleste du (les som arbeider kvinner og studenter). Jeg renser ansiktet mitt med et ansiktsvask mens du er i dusjen (jeg tror alle gjør det samme), tone med rosevann og fuktighet (selvfølgelig ikke når huden min er veldig fuktig) og hodet på min daglige pooja etterfulgt av matlaging, hvorav min Ansiktet blir fettete. (jeg har en oljeaktig / kombinasjonshud). Nå følger jeg igjen CTM prosessen. Jeg har nesten samme rutine om kveldene, og jeg fukker ansiktet mitt med en nattkrem om kveldene og gjentar før du går i seng.

Nå er tvil min: 1. Jeg er opptatt av å gjøre hele CTM-prosessen 4 ganger daglig (to ganger i morgen og en gang på kvelden og en gang om natten før du trykker på senga). Og hvis jeg går ut i mellom femte gang. På grunn av dette blir oljeprisen mykere og tørrare super tørr. Jeg antar at vaske ansiktet mer enn to ganger om dagen, er ikke tilrådelig. Så vær så snill å hjelpe. 2. Når det gjelder nattkrem, er det ok hvis jeg bruker det om kvelden, si rundt kl. 18.00 eller skal det brukes strengt før du går i seng.

21. Beste grunnlaget for fet hud og fotografier

Jeg skal delta på en fest innendørs om natten, jeg bruker revlon colorstay foundation som i flashfotografering viser ansiktet mitt forferdelig hvitt. Jeg har blitt fortalt at det skyldes spf i fundamentet. Vær så snill å foreslå meg et godt fundament som ser bra ut i bildene . (Jeg har en fet hud.)

22. Sminke for fet hud:

Jeg er veldig glad i sminke og spesielt øye sminke, men hver gang jeg får det gjort fra en ekspert eller meg, ser jeg ut som en mørk oljekake.

Jeg har et ekstremt fet ansikt og hveteaktig hudfarge.

Hvis du kan snakke om å foreslå et riktig fundament og andre produkter som passer for min hudtype. Også jeg leser en av bloggene dine der du uttalt prosedyren for å bruke fundament-fuktighetsgivende + kremaktig fundament etterfulgt av noe annet fundament og miste strøm. Jeg var faktisk ikke ' t sikker på om det ville være greit for min hudtype. Vennligst gi meg beskjed om hva som er bra for meg.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: