Coloressence Mesmerizing Lip Color - Resin Rum

Hei alle sammen!

Jeg hadde kjøpt et par Coloressence-leppestifter noen dager tilbake. Og ut av mye, i dag vurderer jeg for deg en nyanse som heter Resin Rum.

Koste:

Rs.150 for 4g.

Produktbeskrivelse:

En unik kombinasjon av koriander og basilikstrakt. Denne leppefargen beskytter, miosturiserer og er hypoallergen. Voluminerer leppene.

ingredienser:

Mandelolje, vitamin E, koriander og basilikumekstrakter.

Min erfaring med Coloressence Mesmerizing Lip Color i Resin Rum:

Lekkestiften saken er en svart og sølv, slående for prisen det kommer til. Saken er veldig solid og luken lukkes på den med et tydelig klikk. Det vil ikke åpne i sekken, derfor er reisevennlig.

Jeg har blitt forvirret av hvor hardt og tørt dette merket med leppestifter er, men jeg kommer endelig til å si dette, alt du skjønner på et budsjett. Dette er nesten ikke så tørt og hardt som de andre, i det minste de jeg har prøvd. Når jeg sier det ikke er tørt, betyr det ikke at det er fuktighetsgivende, men hvis du har en god leppebalm, vil den glide lett på leppene dine. Også, dette er litt kremere enn de andre. En sveipe er nok for fargen å vise. Så, formell klok, jeg tror dette er ganske anstendig.

I kulen vises fargen til en veldig dyp, rik maroon med en brunaktig fargetone. Men på applikasjonen tar fargen på en rosa fargetone. Denne skyggen lener seg mot sheerer siden, men pigmenteringen er ganske bra. Faktisk dekket de pigmenterte leppene mine vakkert. Hvis du liker å ha rosa lepper på jobb, er denne skyggen ganske arbeidsrettet. Det er ingen glimmer eller glitterpartikler. Takk Gud for det! Leppestoppene viser ikke akkurat den ekte fargen. Det er litt mørkere enn hva bildene viser. Denne fargen vil gå bra på rettferdig til middels complexioned kvinner med kulere toner. Jeg er nøytral, så det fungerer bra for meg. Mørkere kvinner vil ønske å fjerne denne skyggen, som det ville trolig vaske dem ut.

Lukten er den generiske lukten av leppestifter. Oppholdsstyrken er ganske anstendig. Det forblir på i omtrent tre timer, uten mat og væskeinntak, selvfølgelig. Lippestiften overfører veldig enkelt. Men det tror jeg, er å bli forventet av leppestift under 200-merket. Hvis du er på et budsjett, og hvis du finner denne fargen til din smak, må du få dette.

Pros av Coloressence Mesmerizing Lip Color i Resin Rum:

• Rimelig. • Godt pigmentert. • Hypoallergenic. • 100% vegetarisk. Ingen dyreingredienser. • Oppholdsstyrke er greit. • Reise vennlig. • Fin emballasje. • Ikke spesielt tørr. • Ikke vanskelig. • Creamier enn andre Coloressence-leppestifter. • Ingen glimmer. • Veldig subtil, arbeidsgodkjent rosa.

Cons av Coloressence Mesmerizing Lip Color i Resin Rum:

• Overføringer enkelt. • Passer ikke på mørkere skjønnhetene.

Vil jeg tilbakekalle Coloressence Mesmerizing Lip Color i Resin Rum?

Kan være. Kanskje ikke. Men dette er absolutt en av de bedre av Coloressence-merkevaren.

Coloressence Mesmerizing Lip Color - Stemmer i Maroon Coloressence Mesmerizing Lip Color - 21 Misty Maroon Coloressence Mesmerizing Lip Color - Burning Desire Coloressence Mesmerizing Lip Color - 59 Gullbrun Coloressence Liquid Lip Color-Sweet Pink Review Coloressence Premia Lip Color-Wintage Coloressence Mesmerizing Lip Colour Review Coloressence Mesmerizing Lip Farge: Pristine Pink Coloressence Vanntett All Day Wear Mascara Streetwear Rich Matte Lipstick: Maroon Magic Review 4 må ha klassisk Lakme berike Lip Color Shades Lakme Aquashine Lip Color Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Bureau Lakme 9 til 5 Lip Color -Red Coat NYC Ultra Last Lip Wear -Plum Rum Lakme Enrich Lip Color - Klassikere 456 Rum N Raisin Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: