Bare Essentials Premium Mask Svamp

Hei alle sammen,

Jeg er i en seriøs høy vedlikeholdsfase i disse dager - riktig kosthold, løp, dagpleie, nattpleie, spaavtaler osv. Jeg vil benytte hele fritiden i å ta vare på kroppen min. Jeg håper jeg kan holde dette oppe alltid.

Uansett er dagens gjennomgang på et annet online kjøp av meg. Jeg pleide å finne fjerning av ansiktspakker et rot med bomull eller på annen måte. Så jeg trodde jeg skulle kjøpe dette. Les videre for å få vite mer om denne svampen.

Pris: INR 130

Produktbeskrivelse: Perfekt for flytende grunnrensing. Cellulose er et naturlig produkt avledet av plantefibrer, hovedsakelig bomull. Svampputer er designet for bedre grep og håndtering. Fin, delikat tekstur for en jevn, jevn finish. Bare Essentials svamppute er utmerket for å fjerne sminke og rense huden av væske, krem, pulver og Stick Foundation. Vask svamp før bruk.

Min erfaring med Bare Essentials Premium Mask Svamp:

Denne svampen er en stor og har to overflater, en som er en bølgete overflate med små og store hull og en på baksiden som er håndkleoverflate og har et elastisk belte. Den bølgede overflaten skal brukes på ansiktet, men jeg har prøvd å bruke begge overflatene. 😛

Hullflaten er hverken veldig grov eller myk som et håndkle. Det er bare egnet til å bli swiped i ansiktet, for å fjerne ting og fortsatt ikke forårsake noen irritasjon. I beskrivelsen står det at du kan fjerne sminke og ulike typer grunnlag. Jeg bruker ikke grunnlag, så jeg har forsøkt å fjerne øye sminke med denne (en som ikke er vanntett), og jeg syntes det var veldig effektivt. Jeg bruker det hovedsakelig for å fjerne ansiktspakker. Tidligere med vanlig vann eller bomull tok det mye tid og var rotete. Med dette kommer alt av med en enkelt sveipe. Jeg gjør svampen litt våt før bruk og fjerner så ting fra ansiktet mitt. Etter bruk skyller jeg det pent med vann. Klem det ekstra vannet og la det lufttørke.

Etter min første bruk, svampet krympet på tørking og mistet sin form. Jeg var skuffet over tid, men da jeg brukte den andre gang, gjenvunnet formen på å bli våt. Det fungerte bare bra da. Så i utgangspunktet blir det krympet og forvrengt hver gang det tørker, men fungerer fint neste gang vi våt og bruker det. Bruke den med motsatt overflate fungerte også ganske bra. Håndkleoverflaten er mykere enn den tidligere.

Så samlet fant jeg det veldig nyttig og det tar av hver eneste sminke og maske i 1-2 swipes.

Pros av Bare Essentials Premium Mask Svamp:

• Svamp tok av min øye sminke i 1-2 swipes. • Det tar av hvilken som helst maske fra ansiktet i en enkelt sveipe. • Det gjør ikke prosessen rotete på noen måte. • Den bølgede overflaten er verken for myk eller for grov. • Håndkleoverflaten kan også brukes til tider; det er mykere enn den andre overflaten. • Det elastiske håndtaket gjør det enkelt å håndtere. • Kan rengjøres etter bruk med vann alene. • God kvalitet av cellulose som brukes i produksjonen. • Det sier at det renser det flytende fundamentet med stor letthet.

Cons av Bare Essentials Premium Mask Svamp:

• Krympes og blir forvrengt etter tørking.

Imbb vurdering: 4/5

gjenkjøp: Ja, jeg vil. Jeg fant det veldig nyttig å fjerne selv de mest plagsomme masker.

Anbefaling: Ja, jeg anbefaler denne.

Til neste gang, vær forsiktig!

Bare Essentials Cleansing og Forfriskende Wipes Review Bare Essentials Makeup Pensler Bare Essentials Avera Rose Water Bare Essentials Hånd og Neglebørste Vega Luxury Everyday Sponge Faces Cosmetics 5 Piece + Foundation Sponge Brush Set Sebamed Clear Face Cleansing Foam Faces Canada Facial Cleansing Svamp Hvordan å rengjøre en makeup svamp Chambor Beauty Svampe Etude House Baby Doll Puff

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: