Milani Easybrow i Natural Taupe

Hei, herlige damer!

Våre browsere rammer vårt ansikt og gir ekstra tid og krefter for å pleie dem og å forme dem pent er definitivt verdt det. En støttespiller i min forfengelsespose er en penneblyant og en spoolie børste. Det er min kombinasjon. Når det gjelder øyenbrynpenneskjæreren, åh, jeg vil ikke tenke på dem lenger. Jeg glemte vanligvis å bringe dem sammen og de lager ofte rot i min forfengelighet. Jeg går for uttrekkbare. La meg dele med deg min anmeldelse på en uttrekkbar øyenbryn blyant med spoolie børste i den andre enden. Det gjør livet enklere. Det er MilaniEasybrow i Natural Taupe.

Produktinformasjon av MilaniEasybrow fra etiketten

Automatisk blyant

-Prop bare, ingen sletting nødvendig

Spoolie børste å blande og forme browsene.

Glatt-glid formel

Vanntett

Lett å fylle og linjeskruer

Leaves brows definert og naturlig

Jeg tar på Milani Easybrow:

Jeg var i kjøpesenteret sist helg, og jeg fant meg selv å velge mellom 3 øyenbrynpennene. Jeg fikk i hånden en fra Revlon, en fra Rimmel og denne fra Milanijust vant. Jeg kjøpte denne MilaniEasybrow fordi den slo de andre to på grunn av 3 ting. For det første er denne Milanipencilen uttrekkbar, og de to nevnte ovenfor må skarpgjøres. For det andre har det spoolie børste festet i den andre enden som er en ekstra funksjon jeg trenger. Sist, det er billigere med omtrent $ 4 fra Revlon, en dollar jeg tror fra Rimmel. Er det ikke bra? Yup, jeg vet at uttrekkbare blyanter vanligvis har mindre produkt i det enn en blyant som trenger en skjerp. Vel, jeg er typen som ville gå for bekvemmelighet over kvantitet av produkt. 😀

MilaniEasybrow kommer i en gylden uttrekkbar blyant som er en panneforing på den ene enden og spoolie børste på den andre. Det var så praktisk å bruke. I stedet for å bringe en blyant, skjerf og børste må du bare ta med en. Dette er noe jeg elsker å bringe i vesken min når jeg reiser. Jeg prøvde å drive produktet ut av blyanten for å se hvor lenge det er, men jeg må stoppe i prosessen fordi da jeg prøvde å trekke tilbake, vil det ikke gjøre det. Men jeg slår på at det er bare en og en halv lang. Etiketten sier at den har 0,28 gram i det eller .01OZ.

Den kommer i 2 nyanser, Dark Brown og Natural Taupe. Jeg har Natural taupe som er lettere. Jeg har middels brunt hår slik at det passer godt. Det ser pent ut på mine penner, og gir det en fin form, men ser ikke for mørkt ut. Fra en kort avstand ser det fortsatt naturlig ut. Det er lett å søke på penner som det er en glatt inn i det. Det er ikke så tørt som andre blyanter jeg prøvde. På mine penner varer det praktisk talt hele dagen, som 8 timer til 9 med svært minimal fading. Veldig minimal at mine penner fortsatt er i god form etter lange timer. Jeg prøvde å sveipe den på baksiden av hendene mine og løpe vann på den og gni, det svinner litt. Og det holdt seg for timer og timer med 2 til 3 håndvask. Så det er sant at det hevdes at det er vanntett. God jobb Milani!

Hva jeg liker - Milani Easybrow

-Retractable -Har en spoolie -Langvarig -Vanntett -Rett pannefarge for meg (Natural Taupe)

-Affordable for $ 5

Hva jeg ikke liker - Milani Easybrow:

-Litt produkt i det. Det er brukt opp fort, så jeg trenger en sikkerhetskopi. -Spoolie-børsten er litt vanskelig

Siste tanker: Jeg elsker bare denne øyenbrynspennen. Det fungerer bra på meg.

IMBB Rating: 4.5/5

Milani Multitasker Face Powder

Milani HD Advanced Concealer Milani Color Statement Leppestift i Raspberry Rush Milani Liquif Eye Metallic Eyeliner Pencil - Aqua Milani 3D Glitzy Glamour Gloss - Ledende Lady Makeup Aruba Review, Swatch, FOTD Velg øyenbryn form i henhold til ansiktsform Hjem Remedies for tykke øyenbryn Ardell Brow Sculpting Gel i klar-gjennomgang og bilder ELF Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara ALV. Øyenbryn Stencil Kit gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: