Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y Review

Innholdsfortegnelse:

Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y Review
Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y Review

Video: Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y Review

Video: Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y Review
Video: These Barbers Have Crazy Skills. God Level Barbers - YouTube 2023, Juni
Anonim

Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y

Hei der!

Min fascinasjon for spiker maling startet i en svært ung alder. Jeg elsket å se morens røde talenter og håpet at jeg kunne la neglene mine vokse så lenge en dag. Overvei dem idle tanker om en tett Convent utdannet jente. Neverthless, jeg begynte å vokse neglene mine i klasse 12, og jeg ble merket som en trouble maker for det samme. Crazy Convent katter. Bare på college begynte min kjærlighetsaffære for nagelmaling på alvor. Jeg elsket å ha på seg neglelakker i levende fargetoner, og da nail art mani kom på, var jeg i syvende himmel!

Spiken maling jeg skal vurdere er en veldig merkelig spiker maling, les videre for å vite hvorfor.

Image
Image

Pris: $ 4 (uten frakt); 250INR

Mengde: 14 ml

Påstander: I over 13 år har China Glaze overskredet baren som er satt av den profesjonelle spikerpleieindustrien. Vi er dedikert til å gi den høyeste kvaliteten på globalt rike, trendige, innovative fargelakker og behandlinger. Våre farger gir den perfekte aksent til enhver individuell stil. Fra våre neon, til røde, koraller, til nyanser av blått, finner vi fargene vår inspirasjon på Tahiti-strendene, nattelivet i New York City og skjønnhet innen hver kvinne. Våre unike lakker inneholder China Clay som en nagelherder, det samme materialet som gir porselen sin skinnende overflate. Disse glatte lakkene virker i perfekt sammenheng med våre profesjonelle spikerbehandlinger for varig styrke, holdbarhet og generelle flotte negler. Trenger du sterkere, lengre negler? Prøv vår Nail Strengthener og Growth Formula. Ønsker mykere Cuticles? Sjekk ut vår oransje cuticle olje. Ønsker du å forhindre chipping og peeling av favorittfarge? Vår No Chip Top Coat er for deg. For en feilfri applikasjon hver gang, bruk våre kvalitetsformler med vår optimaliserte 440-streng pensel. Ingenting sier den perfekte neglen som Kina Glaze. Alle Kina Glaze-farger er fri for DBP, toluen og tilsatt formaldehyd.

emballasje: Den kommer i den klassiske Kina Glaze-emballasjen. Stor glassflaske med et matt svart børstehåndtak som ser solid ut.

Image
Image

Min ta på Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y:

Først av, vær så snill å unnskyld at den sorte ringen på pekefingeren min er det Voter Mark som nekter å gå. Jeg har en følelse av at neglen min er permanent flekket, og jeg må la market vokse ut. *sukk*

Denne neglelakken er noe jeg kjøpte for moren min. Hun elsker å flaunke sine røde talenter, og jeg foretrekker mye mer dempet røde. Men dette røde var så veldig rart!

Jeg proppede dette produktet før jeg ga det til mor, for da kunne jeg glemme å gjøre det. Jeg maler mine negler på college (mellom klasser!: P) og jeg begynte å visne til vennene mine at neglelakken er "for rød". Brukt til min teater, de bare shrugged sine skuldre og fortalte meg å fortsette med det. Den overveldende "røde nesen" av neglene mine irriterte meg veldig, og jeg avverget øynene mine hver gang jeg fikk se på neglene mine. Men etter noen timer så jeg på neglene mine og det så betydelig mørkere ut. Jeg ble igjen flabbergasted, og noen timer senere falt fargene til en kul okseblod rød.

Jeg trodde at jeg kanskje var unntaket til regelen og spurte en av vennene mine om å bruke samme neglelakk. Og darn! Det var samme sak igjen! Jeg forstår ikke hvorfor dette skjer, men det er litt irriterende for de som kjøper det som et sant blodrødt.
Jeg trodde at jeg kanskje var unntaket til regelen og spurte en av vennene mine om å bruke samme neglelakk. Og darn! Det var samme sak igjen! Jeg forstår ikke hvorfor dette skjer, men det er litt irriterende for de som kjøper det som et sant blodrødt.

Formelen på polsken er litt på den tykkere siden og er en nesten enkelcoater, men jeg foretrekker å bruke to selv. Det sporer ikke i nesten en uke, og mindre slitasje begynner på den tredje dagen.

Stoffene i dette produktet er etter 6 timers bruk. Fargen på applikasjonen er en rubinrød, som deretter forvandles til dette.

Pros av Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y:

• Trygge emballasje • Pensel absorberer ikke så mye overflødig produkt • Stor børste gir en stram overflate • Matte svart børstehåndtak • Stor mengde som tilbys • Alle Kina Glaze-farger er fri for DBP, toluen og tilsatt formaldehyd. • Veldig smigrende farge for alle hudtoner • Ingen større chipping selv etter en ukes slitasje • Ikke flekker • Nesten en enkelt coater, jeg har nettopp lagt til den andre jakken til min egen tilfredshet

Image
Image

Cons of China Glaze Nail Polish i Adventure Red-y:

• Tar minst 10 minutter å stille helt • Markerte prisene i India • Fargen endres om noen få timer fra blodrød til okseblod • Tips på slitasje begynner fra den tredje dagen • Tykkere formel enn vanlig CG-malinger

Ville jeg tilbakekjøp?

Nah! Det er ikke ferdig når som helst snart!

Ville jeg anbefale det til venner?

Sikker!

IMBB Rating: 3.5/5

Les også:

Kina Glaze Queen B Nail Polish Kina Glaze Angel Wings Nail Lacquer Kina Glaze Nail Lacquer i Jet Stream Nail Color / Polish Shades for Fall - OPI, China Glaze, Color Club Kina Glaze Crackle Nail Polish 'Black Mesh' - Anmeldelse, Bilder Kina Glaze og OPI neglelakk Kina Glaze Surreal Appeal Nail Polish Review Hva sier neglelakkens farger om deg: Nails Fun Kina Glaze Nail Lacquer i Sea Spray Kina Glaze Nail Lacquer i Re-Fresh Mint Kina Glaze Nail Lacquer i Naked 094 Kina Glaze Fifth Avenue Nail Lacquer Kina Glaze Crackle Nail Polish Lightning Bolt

Populært emne