Maybelline Lip Polish - Glam 14 Review

Hei vakre damer,

I dag vil jeg vise den tredje leppepolen fra samlingen min. Denne er forskjellig fra de to andre, ettersom polishene jeg gjennomgikk tidligere var lyse og dristige typer, mens den jeg vil vise deg i dag, er en av de myke og subtile nyanser fra samlingen deres. Skyggen heter Glam 14 og det er en vakker nøytral nyanse.

Produkt Antall:

5 ml.

Pris:

Rs. 450

emballasje:

Som jeg nevnte tidligere, kommer denne leppepolisen i et mini-størrelse firkantrør med en doe-fots applikator som ligner på et blads form.

ingredienser:

Nevnt på den ytre plastfolie.

Produktbeskrivelse:

En trio av konsentrater:

1. Potentielle fargekstrakter: Pure mettede fargepigmenter som gir dyp, intens farge som en leppestift.

2. Konsentrert flytende balsam: Fuktighetsgivende væskeformig balsam gjør leppene klare til intens rik farge. Gir en myk, kupløs følelse og bryr seg om leppene.

3. Glossy Shine Serum: Innebygd glanset topp-pels, som gjør at leppene ser fullere og mer saftig.

  • Spesialdesignet bladformet applikator som gjør søknaden rask og presis.

Jeg tar på Maybelline Lip Polish - Glam 14:

Farge og pigmentering:Glam 14 er en av de myke nyanser av samlingen. Det er faktisk en naken skygge med en liten brun undertone. Skyggen er en daglig form for farge og kan komfortabelt brukes til og med av college-going jenter. Skyggen er helt fri for glimmer og ser søt og blank på leppene. Skyggen er akkurat ikke veldig pigmentert, men en ting er sikker på at det lett kan skjule noen misfarging på leppene. Denne skyggen kan også brukes til å tone ned fargen på en veldig lys leppestift til noe som er mer brukbart. Dette gir en vakker naturlig glød til leppene uten å vaske dem ut.

Tekstur:Jeg fant tekstur av denne leppepolskere mer på kremere siden. Fargen har en tykk konsistens som gjør det svært nyttig å søke. Det bløder ikke og glir på som smør. Lippene føles ekstremt myk og glatt med dette på. Denne spesielle fargen er nesten ikke klebrig hvis jeg sammenligner den med andre farger. Det føles nesten som en veldig fuktighetsgivende leppebalsam.

Oppholdsstyrke:Fargens oppholdsstyrke er ikke så fantastisk, og som det er en lys farge og ikke engang flekker lepper for å gi illusjonen av farge. Uten å spise forblir gløden i rundt 2 timer, og hvis du har et måltid i mellom, reduseres tiden ytterligere og en gang borte, ingenting kan sees på lepper med unntak av bare lepper, og du må bruke det på nytt.

Samlet sett var jeg ikke fornøyd med oppholdskraften, men fordi jeg er i nøytral i disse dager, kan jeg virkelig bruke denne med forskjellige farger og alene som min hverdagsfarve, jeg elsket det, og når du elsker noe, kan du ignorere små feil.

Pros av Maybelline Lip Polish - Glam 14:

  • Naturlig dagligdagse farge.
  • Kan brukes med andre farger for å tone dem ned.
  • Ekstremt fuktighetsgivende.
  • Ikke klebrig.
  • Hjelper å skjule misfarging på leppene uten å se for åpenbare.
  • Glider jevnt.

Ulemper med Maybelline Lip Polish - Glam 14:

  • Ikke så god pigmentering, og det pletter heller ikke lepper som reduserer sin levestyrke.
  • Dyrt for 15 ml.

Ville jeg tilbakekjøp Maybelline Lip Polish - Glam 14?

Ikke denne, men jeg kan prøve de andre nøytraltene fra samlingen deres.

Anbefaler jeg Maybelline Lip Polish - Glam 14?

Ja! Jeg anbefaler dette, det er noe som kan brukes hver eneste dag uten å tenke mye.

IMBB Rating:

4/5 (Jeg elsker virkelig dette og ønsket å gi det mer enn 4, men på grunn av sin lave oppholdsstyrke, fortjener det ikke mer enn dette).

Maybelline Lip Polish - Pop 6 Maybelline Lip Polish Glam 9 Maybelline Color Sensational Lipsticks Bilder og fargeprøver Maybelline Color Sensational Lipstick Summer Sunset Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture Maybelline Color Sensational Vivids Lip Color - Pink Pop Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Maybelline Color Sensational Lipstick Coral Crush Bare Escentuals Full-On Lip Polish - Diamond i april Frøken Claire Hitech Lip Polish i # 214 L'Oreal Paris Glam Shine Balmy Gloss - Pomegranate Punch L'Oreal Glam Shine 6 Hours Lip Gloss - Bahamas Sunrise L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss-912 Peach Pleasure MAC Viva Glam VI leppestift Bare Escentuals Full-On Lip Polish - Diamond i april LA Farger Lip Polish Lip Gloss Frøken Claire Hitech Lip Polish i Shade 212 Maybelline Color Sensational Lip Gloss Cranberry Cocktail

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: