Bharat & Dorris Professional Lip Gloss - 024

Vitaminberiget, non-stop shine! Disse lakklignende Lip Gels vil glide jevnt over leppene dine, eller du kan bruke dem over leppestift for ekstra glans. Lekk leppene dine i en av våre deilige nyanser av leppelys for høy glans og helt glamrende lepper. Beriket med antioksidanter A, C og E, vil denne glansen etterlate leppene myke og saftige. Ikke-klebrig, blank, vektløs formel forblir skinnende og frisk!

Pris:

350

Dette er en annen fra min haul fra dem fra Mumbai, jeg er fornøyd med disse fordi disse er veldig tykke og ugjennomsiktige, men de er så klissete som de er pigmenterte, ingen glimmer er en annen grunn, det minner dem generelt om tykke flytende leppefarger og mer over disse er som Mac forlenger slitasje glass som er klissete.

Fargen er en dyp murstein skygge, fargen er mørk, den har ingen glimmer og er en fin farge for varme hudfarger. Jeg er en fan av mursteinskygge, og plukket denne, men det viste seg så pigmentert at fargen kan se mørkt ut, hva du kan gjøre er å bruke det pent med staven eller fingertuppene, og til og med det, ikke noe poeng i å legge denne fargen.

Fargen er rødlig, så det kan også være en flott brudebære også, bra for fester. Pigmenteringen er også god for mørke lepper, sannsynligvis den beste delen er at det virkelig gjør at leppene ser plump opp og målingen er for skinnende. Hovedproblemet er at de er ganske klissete slik at de varer lenge og de overfører mye, og veldig enkelt. Ellers vil det ikke bløde mye, forblir satt i 3-4 timer, som er ganske lang for en glans, men det belegger leppene som en tykk farge. Jeg anbefaler det hvis du er i orden med klebrig delen.

IMBB-vurdering:

3.5/5

Bharat og Dorris Angular Brush Bharat & Dorris Blusher Shade # 7 Bharat & Dorris Two Way Cake i 02 Bharat & Dorris Contour # 12 Penselanmeldelse Bharat & Dorris Cream Foundation nr. 3 Bharat og Dorris Lip Balm No.5 ELF Cosmetics Hits & Misses Del 3 MAC Pro Longwear Lip Glass - Vis meg! MAC Jeg elsker deg Plushglass

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: