Kina Glaze Angel Wings

Hei der!

Moren min gikk plutselig på en tirade i dag, og sa at jeg skulle slutte å bruke kinesiske sminkeprodukter. Jeg så på henne utrolig og spurte hva som førte den til. Tilsynelatende hadde hun sett min "kinesiske" Kina Glaze neglelakk og gikk av med en tangent. Moms taper det noen ganger uten å innse det. : p Uansett, etter å ha forklart henne at disse nagelmalingene er fri for mange kjemikalier som finnes i normale nagelmaling, roet hun seg nok til å hente en interessant nyanse. Skyggen minner moren av glitter som vi brukte i hobbyhåndverk. Så videre til anmeldelsen!

Pris

$ 4 (uten frakt); 250INR

Mengde

14 ml

Påstander:

I over 13 år har China Glaze overskredet baren som er satt av den profesjonelle spikerpleieindustrien. Vi er dedikert til å gi den høyeste kvaliteten på globalt rike, trendige, innovative fargelakker og behandlinger. Våre farger gir den perfekte aksent til enhver individuell stil. Fra våre neon, til røde, koraller, til nyanser av blått, finner vi fargene vår inspirasjon på Tahiti-strendene, nattelivet i New York City og skjønnhet innen hver kvinne. Våre unike lakker inneholder China Clay som en nagelherder, det samme materialet som gir porselen sin skinnende overflate. Disse glatte lakkene virker i perfekt sammenheng med våre profesjonelle spikerbehandlinger for varig styrke, holdbarhet og generelle flotte negler. Trenger du sterkere, lengre negler? Prøv vår Nail Strengthener og Growth Formula. Ønsker mykere Cuticles? Sjekk ut vår oransje cuticle olje. Ønsker du å forhindre chipping og peeling av favorittfarge? Vår No Chip Top Coat er for deg. For en feilfri applikasjon hver gang, bruk våre kvalitetsformler med vår optimaliserte 440-streng pensel. Ingenting sier den perfekte neglen som Kina Glaze. Alle Kina Glaze-farger er fri for DBP, toluen og tilsatt formaldehyd.

emballasje:

Den kommer i den klassiske Kina Glaze-emballasjen. Stor glassflaske med et matt svart børstehåndtak som ser solid ut. De holografiske glitterpartiklene ser så vakker ut som jeg tror, ​​kan bare ende opp med å stirre på flasken, entranced. : p

Jeg tar på Kina Glans Angel Wings Nail Lacquer

Først av, vær så snill å unnskyld at den sorte ringen på pekefingeren min er det Voter Mark som nekter å gå. Jeg har en følelse av at neglen min er permanent flekket, og jeg må la market vokse ut. *sukk* Denne polsken er en del av The China Glaze HoliGlaze Collection 2012, og har åpenbart en veldig festlig julekvalitet til det. Glitteren er en blanding av vanlig gullglitter sammen med holografisk glitter, som gir denne polsken en veldig dyr følelse.

Mens denne poleringen er tykkere enn City Siren, må den være lagdelt, og minst 3-4 strøk er nødvendig for fullstendig opasitet. Hvert lag legger til en ny dimensjon og gir en svært strukturert finish som føles ujevn, men ser sånn nydelig ut.

Men chipping er et reelt problem med denne neglelakken. Noe jeg relaised mye senere, fordi jeg var for opptatt med å strekke den guddommelige finishen som en nyfødt valp. Det er best å pådekke denne nagelmaling for å forhindre chipping, fordi det spretter som ingen virksomhet! Min høyre pekefinger hadde en higechip savnet på bare noen få timer, jeg hadde nok nok til å legge til en rask topplakk og glemte det. Men darn! Denne poleringen er en topplakkdrikker. Jeg forventet et skinnende lag, men det var like matt strukturert som før. Litt utfordret, jeg lagde tre lag av et rasktørkende topplakk som ville se det skinnende og jevnt; men til ingen nytte.

Men denne poleringen er nydelig, strukturert og med noen få mindre problemer. Men vel verdt innsatsen! Selv etter ca 6-7 lag polish, ser neglene mine så godt ut som alltid.

Pros av Kina Glaze Angel Wings Nail Lacquer:

1.Travel trygg emballasje 2. Pensel absorberer ikke så mye overflødig produkt 3. Stor børste gir en stram overflate 4. Holografiske glitterpartikler gjør ferdig veldig pen 5. Matte svart børstehåndtak 6. Stor mengde gitt 7. Uten topplakk, har den en veldig fin strukturert finish 8. varer i en uke eller så 9. Alle Kinas Glasurfarger er fri for DBP, Toluen og tilsatt Formaldehyd. 10. Flatterende festlig aksent spik

Cons av Kina Glaze Angel Wings Nail Lacquer:

1. Tar minst 10 minutter å sette helt 2. Markerte opp prisene i India 3. Trenger minst 3-4 strøk å være helt ugjennomsiktig 4. Chips uten toppfrakk 5. Insane Top Coat drinker! 6. Ikke så stor en farge for mørke hudtoner 7. I min personlige mening kan det se ut som en tommelen OTT på alle negler

Ville jeg tilbakekjøpe Kina Glaze Angel Wings Nail Lacquer?

Nah! Det er ikke ferdig når som helst snart!

Vil jeg anbefale Kina Glaze Angel Wings Nail Lacquer til venner?

Sikker!

IMBB Rating:

3.5/5

Kina Glaze Nail Lacquer i Jet Stream Nail Color / Polish Shades for Fall - OPI, China Glaze, Color Club Kina Glaze Crackle Nail Polish 'Black Mesh' - Anmeldelse, Bilder Kina Glaze og OPI neglelakk Kina Glaze Surreal Appeal Nail Polish Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: