Bvlgari Pour Femme EDP

Hei damer!!

I dag vurderer jeg en nydelig duft-The Pour Femme EDP av Bvalgari.

Om merket: I hovedsak Bulgari er en italiensk smykker og luksusvarer merkevare. Bulgari Parfums bringer excellence og savoir-faire av sin unike smykkearv i Fragrances. Bulgari Parfums visjon er å forene talentfulle designere og skapere med prestisjefylte parfymer. Hver Bulgari duft er et uttrykk for luksus-fange merkevarens raffinement og eleganse.

Pris: INR 5799 for 100 ml.

Merknader av parfyme:

Bvlgari Pour Femme er en feminin klassiker som vil pynte deg akkurat som dyrebare smykker. Den delikate blomsterbuketten åpner med bergamot, violette blader og appelsinblomst. I hjertet bor lysende jasmin Sambac plukket ved daggry, når duften er romantisk myk. Jasmine blir etterfulgt av sensuell mimosa og alltid feminin rose. Basen forener pulveraktig coldish iris, moskus og sandeltre. Duften ble opprettet i 1994. I 2006 ble det lansert i en ny og mer frodig design. Ansiktet på duften er Kate Moss.

Jeg tar på Bvlgari Pour Femme EDP:

Bvalgari Pour Femme er en nydelig blomsterduft. Jeg fikk det som en gave fra moren min i fjor. I begynnelsen var jeg skeptisk til den sterke duften ... men over en periode har det vokst på meg og jeg har siden blitt forelsket i det.

Parfymen er uhyre elegant. Den har en frisk friskhet med en underliggende styrke. Jeg kan for det meste lukte jasminen og citrusyorangeblomsten, som begge er sterke friske notater. Parfymen gir en veldig varm sommerlig følelse - åpner opp med et skarpt, blomstrende notat og legger seg i en pulveraktig, mykaktig duft som er veldig trøstende.

Å være en "parfyme" har åpenbart lang levetid, men på en eller annen måte, av alle parfymer jeg eier, synes dette å vare lengst. Jeg føler at den kan brukes enten på dag eller natt. Jeg foretrekker det mer som en kraftig dagtid parfyme på grunn av sin lange oppholdsstyrke (lett 10 timer). Nydelig som det er, men et ord med forsiktighet. Det er veldig veldig enkelt å overdrive det. Jeg vil ikke foreslå å bruke mer enn 4 pumper over alt. Duften har en tendens til å bli overpowering, hvis den brukes for mye (og kan til og med gi deg hodepine). Også det kan ikke være alles kopp te. Men når du lærer å sette pris på det ... Det ser ingen tilbake!

Alt i alt vil jeg si at det er en elegant, luksuriøs duft som legger til den ekstra bit zaa-za-zoo til ensemblet og personligheten.

Pros av Bvlgari Pour Femme EDP:

• Nydelig blomsterduft • Virkelig lang levetid • Enkel tilgjengelighet • Vakker flaske 😛

Cons av Bvlgari Pour Femme EDP:

• Kan lett bli overveldende hvis den brukes for mye • Dyrt

Min vurdering: 4.5/5

Jeg føler at parfyme er en investering i deg som må bli grundig undersøkt. Det teller alltid for å forstå notatene til parfymen, og prøv det litt for å se hvordan det passer til kroppens kjemi. Først da skal man ta sjansen 😉

Forhåpentligvis ville min anmeldelse være nyttig for parfyme elskere.

Les også:

Bvlgari BLV Notte Eau de Parfum Bvlgari Aqva Hell Homme Marine Bvlgari Jasmin Noir Parfyme Bvlgari Omnia Eau de Parfum Burberry Sport for Women Ralph Lauren Romance for Women Gjett for kvinner av gjetning Burberry Classic For Women Eau De Parfum Bryllupsreise av Gloria Vanderbilt EDT Lancome Trésor Eau de Parfum Spray Pacco Rabanne Black XS og Issey Miyake Pleats Michael Kors Eau De Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: