Av Chanchala Bose

Forskere liker å leke med kjemikaliene, og de slår ut nye hver annen dag. I tilfelle av kosmetikkverdenen, er dette ikke den tiden da folk likte å gå helt naturlig. De kjemiske produktene som brukes i dag lover raske resultater. De fleste er trygge i noen grad, men det er noen som ikke passerer sikkerhetseksamen med flygende farger, og de er de man bør være oppmerksom på hele tiden, spesielt en gravid kvinne. La oss ta en titt på skjønnhetsprodukter som må unngås under graviditet før det er for sent.

1. Luxury Bath Products

Det er kvinner som ikke liker å bruke de mye dyre skjønnhetssåper og geler. Det er noen som liker å gå billigere og det er gode nyheter for dem. En studie utført av de tyske forskerne sier at dyrere produktet, jo mer konsentrasjon det er sannsynlig å ha av de skadelige kjemikaliene som kan vise seg å være giftig for moren og barnet.

2. Hud Whitening Products

Melanin er det som gjør huden mørkere og rettferdighetsprodukter som finnes i overflod i hver skjønnhetsbutikk, ødelegger melanin for å få huden til å se lysere ut. Hydrokinon er en kjemikalie som brukes mye i produksjonen av disse kremer og lotioner og er svært skadelig for både moren og babyen.

3. Tatoveringer

Tatoveringer er "IN" i dag, og mange kvinner har dem på. Det er en godt dokumentert og allment kjent risiko for sykdomsoverføring mens du får tatoveringer. Nålene som tatoveringsartisten bruker, går dypt i huden og går inn i blodet som kan forårsake infeksjoner.

4. Akne medisiner

Kvinner som lider av akne har en tendens til å finne det veldig viktig å bli kvitt dem så snart de begynner å dukke opp. Kemikaliene som brukes i de forskjellige akne medene, kan ikke sette riktig med fosteret i livmor og kan komme i vei for en vellykket levering.

5. Kjemisk hårfjerning

Tioglykolsyre er en av de mest aktive ingrediensene som brukes til å lage hårfjerningsprodukter. Mangelen på studier på syre gjør det vanskelig å konkludere med at de er skadelige i en viss grad, men de første dataene advarer imidlertid om at det kan forårsake skade hvis det ikke brukes under riktig tilsyn.

6. Nail Care

En nylig studie viste at det skjer en klar sammenheng mellom aborter og kvinnene som arbeider i neglesalonger. Spikermalingene bruker noen svært skadelige kjemikalier som kan vise seg å være dødelige for fosteret og må unngås for enhver pris.

7. Tanningsprayer

Soling er ganske raseri i de vestlige landene, men svært få vet at de tanningsproduktene som brukes, inneholder en kjemikalie som heter Dihydroxyacetone, som kan kaste med DNA og kan vise seg å være dødelig for gravide og babyen i livmor .

8. Sterke dufter

De er hyggelige, men kjemikaliene som brukes til å lage dem er ikke. Ftalater skjer for å være en kjemikalie som er mye brukt i å lage disse produktene, og det er allment upopulært for dets toksisitetsnivå.

Å være gravid er ikke en enkel jobb, det er vanskeligere å holde henne og barnet trygg til leveringstidspunktet. Dette er ikke en veldig alvorlig grunn til bekymring, men litt mer oppmerksomhet mot de skadelige kjemikaliene som brukes i enkelte produkter, vil sikre en god levering.

Skjønnhets- og hudpleie tips for gravide kvinner Hvordan kle seg under graviditet Dos og Don'ts mens du er gravid: Hold huden din trygg! Slik holder du deg og ser bra ut under graviditeten 4 allsidige antrekk ideer å se stilig under graviditet Hvordan håndtere akne under graviditet Vanlige graviditetsproblemer Yoga Øvelser Under Graviditet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: