Dial Vanilje Honning Yoghurt Nourishing Body Wash

Hei IMBB Ladies!

Hvordan har du det? Vet du hva? Øyeblikket jeg så min komme tilbake anmeldelse var opp jeg følte meg så glad. Så så jeg hjertelig velkommen fra kommentarseksjonene, det ga ekstra til den glede jeg føler. Det gjorde meg glad! Takk skal du ha!

I dag skal jeg beshare med deg min anmeldelse på en kroppsvask jeg tror er veldig hyggelig å bruke i vintermånedene. Dial Vanilje Honning Yoghurt Nourishing Body Wash.

On Dial Vanilje Honning Yoghurt Nærende Body Wash Etikett:

Sunnere hud. Friskere deg Oppdag hvordan Dial gir huden din det du trenger for å føle deg frisk, glatt og vakker. For et sunt rent kan du føle deg. Oppdater din tørstige hud med Dial Yogurt Nourishing Body Wash! Yoghurtproteinfakta: Yoghurtprotein er en naturlig hudbalsam som kan beskytte huden mot dehydrering.

Retning: Klem en liten mengde til våt kroppssvamp eller puff. Arbeid i en rik kremaktig skum, skyll deretter rent.

Min Ta på Dial Vanilje Honning Yoghurt Nærende Body Wash:

Jeg er pickier av badprodukter jeg skal bruke i de kaldere månedene. Vinteren har vært veldig brutal mot huden min, og jeg er bekymret da jeg så hvor tørr huden min var i denne sesongen. Forresten, dette er første gang jeg opplevde vinter, og jeg har justert til denne temperaturen under null i 3 måneder nå. Det er så kaldt at jeg ikke kan holde ute i mer enn 30 minutter. Det er så kaldt her og det er supertørking i huden, så for kroppsvask, jeg valgte noe jeg tror er nærende og fuktighetsgivende, The Dial Vanilla Honey Yogurt Nourishing Body Wash.

Denne Dial Yoghurt Body Wash er enkelt pakket i hvit plastflaske som har 473 ml produkt i den. Jeg tror jeg kjøpte denne vasken på rundt $ 4, som er et godt prispunkt for en kropp, vaske dette stort. Jeg trenger bare som en spiseskje på min svamp hver bad tid så denne flasken varte meg en måned. Det er perlehvitt i fargen og det har vanilje duftende med et snev av honning til det, men det er ikke så søt luktende. Det er et pluss for meg fordi jeg er en fan av vanilje duft. Men duften holder ikke lenge på huden min. En time er maks, men fortsatt greit siden jeg bruker en lotion etter hvert bad. Det er lett å skumme og skyll, og du vil føle en film på huden etter hvert bad. Det føles glatt å røre. Jeg hopper noen ganger over lotion når jeg går sent for jobb, og jeg er glad for at huden min fuktet opp til jeg var i stand til å sette på lotion i løpet av min pause tid. Selv om dette ikke gjør huden min tørr, føler jeg fortsatt at lotion er svært viktig for å holde huden fuktig.

Hva jeg liker om Dial Vanilje Honning Yoghurt Nourishing Body Wash:

-Det har mye produkt i det og en liten mengde går langt -Den har en varm vanilje duft -Ender ikke irritere huden -Det er ikke-tørking -Hold huden jevn under hele bruken -Affordable for $ 4

Hva jeg ikke liker om urskive Vanilje Honning Yoghurt Nourishing Body Wash:

-Scent varer ikke lenge på huden.

Siste tanker: Dial Vanilje Honning Yoghurt Nourishing Body Wash imponerte meg med dens fuktighetsgivende egenskaper. Jeg stoler på dette merket for å ta vare på huden min i løpet av vintrene. Hvis du er en fan av vanilje duft og godhet av yoghurt, kan du prøve denne. Jeg liker det mye, kanskje du liker det også!

IMBB Rating:

4.5/5

Takk damer for å lese! Du har alle en flott dag!

Biotique Sun Carrot Protective Lotion Review Biotique gulrotfrø Etter Bath Oil Review Biotique Honey Gel Lightening Foaming Cleanser Review Biotique Bio Morning Nectar Lightening & Nourishing Lotion SPF 30 UVA / UVB solkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019