Jordana 5-1 / 2 tommers Lip Liner Pencil - Sexy Mauve Review

Hei vakre damer,

Får det virkelig kaldere i Delhi, eller er jeg bare den som føles som dette. Jeg prøver alltid å fortelle meg at ingenting stopper om vinteren, og alle gjør sitt arbeid riktig, og det er det jeg burde gjøre, men når det er på tide for meg å forlate meg sengen, blir det veldig vanskelig å gjøre det. 😛 Uansett, kommer til produkt av Denne anmeldelsen, i dag, vil jeg gjennomgå en annen leppepennepenneliste fra Jordana-blyantkolleksjonen, og denne er kalt "Sexy Mauve." Jeg er ikke sikker på hvorfor det heter Mauve, men det er selskapets ønske, de kan kalle det uansett navn de vil ha.

Produkt Antall:

.030 OZ / .85 gm.

Pris:

INR 129

emballasje:

Det er en veldig gjennomsnittlig / billig utseende blyant med en farget kropp og en sølvhett.

ingredienser:

Hydrogenert Vegetabilsk Olje, Syntetisk Japansk Voks, Syntetisk Bivoks, Quaternium-90 Bentonitt, Quaternium-18 Bentonitt, Hydrogenert Bomullsfrøolje, Metylparaben, Propylparaben, Bht, Butylparaben, Sitronsyre. +/- Kan inneholde: Mangan Violet (CI 77742), Rød 27 Al Lake (CI 45410), Rød 7 Ca Lake (CI 15850), Carmine (CI 75470), Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides Red (CI 77491), Iron Oxides Black (CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Red 30 Lake (CI 73360), Iron Oxides Yellow (CI 77492), Yellow 6 Lake (CI 15985), Red 28 Al Lake (CI 45410), Blue 1 Al Lake (CI 42090).

Produktbeskrivelse:

 • Linjer, definerer og former lepper.
 • Myk, mild tekstur.
 • Langvarig, ikke-fjærende formel.
 • Skaper en perfekt Make-Up Artist Lips.
 • Laget i USA.

Tilgjengelig i 30 nyanser.

Jeg tar på Jordana 5-1 / 2 tommers Lip Liner Pencil - Sexy Mauve:

Farge: Sexig Mauve virker som mauve når den stikker på hender, men på lepper virker det mer av en rosa, og det er derfor jeg sa at jeg er forvirret av navnet. Å være en leppeforing, den er helt matt. Det er en farge som kan brukes som en liner eller helt fylle leppene dine og tro meg damer, det ser vakkert ut når det brukes som en komplett farge. Jeg kan si dette som når jeg fikk denne blyanten, var jeg ikke veldig imponert over emballasjen eller fargen, men da jeg prøvde det, begynte jeg å like det. Det så bra ut på meg.

Tekstur: Denne fargen er ikke så glatt å bruke som Plush Red, men ja, det er heller ikke for hardt heller. Det tar litt tid å fylle lepper og glir ikke ordentlig. Etter noen minutter med applikasjonen begynner leppene å føle seg litt tørre.

Pigmentering: blyanten er anstendig pigmentert; en swipe gir en god naturlig utseende farge til leppene. På leppene kommer det ikke ut til å være like mørkt som det fremgår av blyanten; fargen ser faktisk annerledes ut i blyant og på leppene.

Oppholdsstyrke: Som jeg sa i min siste anmeldelse, har disse blyantene en god oppholdsstyrke og kan forbli på leppene i lange timer, men sammenlignet med Plush Red er dette ikke så sterkt så langt som oppholdskraften er bekymret, og dette skyldes sin lyse farge. Plysj Rød forlater en farge på leppene selv når den er nesten borte borte, men Sexy Mauve forlater ikke en slik flekk. Det er ikke akkurat overførbart som kremete leppestifter, men overfører litt på hendene.

Pros av Jordana 5-1 / 2 tommers Lip Liner Pencil - Sexy Mauve:

 • Fin farge med gjennomsnittlig pigmentering.
 • Rimelig.
 • Tilgjengelig i et stort antall nyanser.
 • Ikke overførbar (nesten).
 • God oppholdsstyrke.

Ulemper med Jordana 5-1 / 2 tommers Lip Liner Pencil - Sexy Mauve:

 • Ikke veldig glatt å bruke.
 • Gjør leppene tørre etter noen minutter.
 • Ikke så bra emballasje.

Ville jeg tilbakekjøp Jordana 5-1 / 2 tommers Lip Liner Pencil - Sexy Mauve?

Jeg tror ikke at jeg skal kjøpe den igjen.

Anbefaler jeg Jordana 5-1 / 2 tommers Lip Liner Pencil - Sexy Mauve?

Hvis jeg bare vurderer prisen, så kan jeg anbefale dette, ellers nei jeg anbefaler ikke dette.

IMBB Rating:

3/5, (kun for oppholdskraft og kvalitet det tilbyr på bare INR 129).

Jordana Lip Liner Pencil - Plysj Rød Jordana Eyeliner Pencil - Tropisk Hav Jordana Lipstick - LS 104 Bahama Bronze Jordana Eyeliner Pencil - Emerald Jordana Eye Primer Eyeshadow Base Jordana Touch of Pink Blush Powder Jordana Powder Blush - Tawny Beige Jordana Lip Out Høy Super Gloss Gloss - 104 BFF Kryolan Theatre Lip Liner blyant i rosa NYX Slim Lip Liner Pencil - Citrine Shiseido The Makeup Lip Liner Pencil - Rød Rosa Chambor Velvette Touch Lip Liner Pencil Photos, stikkord Givenchy Lip Liner Pencil - Lip Rouge Revlon Lip Liner Pencil - Burgund Coloressence Lip Liner Pencil Mauve MAC Plysj Lash - Plysj Svart Mascara NYX Slim Lip Pencil Plush Red Playboy Spill det Sexy EDT Victoria's Secret Svært Sexy Sexy Sexy Mist Såpe og Glans Sexy Mor Pucker Lip Gloss i Transparent Carolina Herrera 212 Sexy Hydrating Body Lotion Lakme 9 til 5 Lip Color - Mauve Paced Beste Mauve Lipsticks tilgjengelig i India Elle 18 Color Pops - Mauve Sorbet Khaki og Mauve Eye Makeup Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: