DHC Dyprensingsolje

IMBB-sponset produkt

Hei skjønnheter,

Hvordan var julen din, likte du? Jeg likte mye i år med venner og familie. Jeg har også en julegave fra IMBB, DHC Deep cleansing oil. Jeg vil gjerne takke Rati og Sanjeevji og IMBB-teamet, for å gi oss en slik spesiell mulighet og komme opp med dette ut av boksidéen. Jeg hilser sin prisverdige gest. I dag skal jeg gå gjennom en rensende olje, de fleste av oss holder seg borte fra rensende olje, tenker at de vil tette porene spesielt for fet hud, jeg pleide å tenke det samme før jeg hadde brukt en og det endret helt mine tanker og jeg Jeg er bokstavelig talt hekta på den, dette er den andre rensingen eller sminken som fjerner olje som jeg har prøvd så langt. Olje løsner olje, og det er grunnen til at de fungerer så bra også med fet hud. Kommer til anmeldelsen, er DHC et asiatisk merke og verdensberømt for sin dype rensende olje; det har eksistert i årevis. En flaske DHC Deep Cleansing Oil blir solgt rundt om i verden hvert 10. sekund. Tidligere har jeg hørt og lest mye om det, så da jeg så det på listen, var jeg så glad. La oss finne ut mer.

Produktbeskrivelse: Superstar. Prøv denne fantastiske rengjøringen, og du vil se hvorfor det er vårt mest populære produkt over hele verden. Smuss, overflødig olje, sminke-jevn vanntett mascara og andre pore-cloggers løses lett, og gir ansiktet en smussfri sone som er myk til berøring. Den unike vannløselige formelen skylles helt, så du får aldri se en fettete rester. Olivenolje og vitamin E bidrar til at du ikke vil se tørrhet heller.

ingredienser: olea europaea (oliven) fruktolje, kapryl / capritt triglyserid, sorbentetraoleat, pentylenglykol, fenoksyetanol, tokoferol, stearylglycyrrhetinat, rosmarinus officinalis (rosmarin) bladolje

Pris: Rs 3624 for 200 ml

Min erfaring med DHC Deep rensing olje

Flasken kommer i en lysegrønn boks, med alle detaljer nevnt på den. Flasken er gjennomsiktig med en pumpe dispenser og sammen med det kommer en stopper, for å gjøre det trygt mens du reiser og inne i det er gullfarget olje. Flasken er middels stor og derfor ikke den beste som skal bæres rundt. Oljen ser ut som olivenolje, og lukter også slik fordi den er basert på olivenolje. Lukten er ikke for tung eller uutholdelig. Oljen har ganske tynn og løpende konsistens, og føles veldig lett, ikke tykk eller fet som andre oljer. Pumpe dispenseren er svært funksjonell og gir den rette mengden produkt hver gang. Man trenger en til to pumper for å fjerne komplett sminke fra vanntett mascara, for lenge å holde grunnlaget for matt leppestift alt. Det er det jeg elsker om det, før jeg likte bharat- og dorris-rensoljen mye, men dette er mye bedre enn det, og det fjerner med hell det vanntette mascara, hvor den ene mislyktes.

Rengjøringsolje brukes ikke bare til å fjerne sminke, men også for å fjerne solkrem, da det kan tette porene enkelt og fordi huden vår absorberer solkrem, må den bli dypt rengjort eller doblet renset om natten. Bruk det ganske enkelt, ta en pumpe av olje i tørre hender, og masser det på tørt ansikt, inkludert øynene, og du vil se innen få sekunder etter at applikasjons sminke begynner å løse seg, deretter vaske hendene og massasje ansiktet, du vil se det bli til en hvit skummende melkaktig væske og de skyller bare ansiktet med vann, det blir helt fjernet uten å etterlate noe fettete etter følelsen. I motsetning til andre oljer som må skylles 8-10 ganger for å fjerne den helt, kommer denne av i en enkelt skylling . Ingrediensene er så imponerende, det inneholder ikke noen slags mineraloljer eller parabener noen kunstig farge eller duft, og kommer med godheten til olivenolje og vitamin e olje. Så langt har jeg brukt det hver dag i 8 dager nå sammen med 2 ganger med et veldig tungt fullt ansikt på sminke under min kusine bryllup og det fjernet alt med letthet, du trenger ikke å gå over igjen og sørge for at huden din er ren , det er et enkelt trinns produkt. Det gir huden min følelse så myk og glatt, kanskje på grunn av olivenolje. Jeg har sensitiv kombinasjonshud i løpet av vintrene, og mine porer blir lett tilstoppet og så langt har dette ikke gitt meg en pause eller noe. Jeg foretrekker hver dag oljebasert rengjøringsmiddel over vannbasert eller biphase en, siden du ikke trenger å gå over med bomullsputer eller noe, og de dype rent porene grundig, bare ta olje, masser den og fjern den, en rens gjør alt. Litt går langt med denne, og denne flasken varer meg i 6-8 måneder med daglig bruk.

Fordeler med DHC Deep rensing olje

• Enkel, men funksjonell emballasje • inneholder ingen mineralolje, parabener, kunstig duft eller fargestoffer • En til 2 pumpe er nødvendig for hele ansiktet, avhengig av sminke som brukes • Inneholder godheten til olivenolje og vitamin e olje • Lepper huden knirkende, ren og myk for å berøre • Passer til alle hudtyper • Tørker ikke ut huden eller gjør den mer fet • Fjerner alt inkludert vanntett mascara

Ulemper med DHC Deep rensing olje

• Litt kostbar, men helt verdt det • Tilgjengelighet

IMBB Rating: 5/5

Jeg takker igjen Rati og Sanjeevji, for denne muligheten. Jeg elsker absolutt det og anbefaler det helhjertet til alle, du vil sikkert elske det.

Lacto Calamine Deep Cleansing Face Wash Montagne Jeunesse Amore Rose Ultra dyp rensemaske Rengjør og fjern dyprensing skum vask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: