Shiseido The Skincare Moisture Relaxing Mask Review

Selv om jeg har fet, akneproblemer og sensitiv hud, plukket jeg opp denne hydratiserende masken fra Shiseido fordi jeg hadde en ny tid av akne og dermatologen foreskrev meg aktuelle salver som gjorde huden min veldig tørr, og siden det er vintre nå, huden min ble uttørket. Jeg sjekket ut den hydrerende masken på Elizabeth Arden-telleren, og det var da SA i Shiseido formidlet gjennom hennes smil at hun hadde noe bedre. Ting på Shiseido er ganske kostbare, så jeg sørget for at denne masken ikke ville bryte ut min akne-utsatt hud mens jeg tok vare på tørrhet forårsaket av akne salver. Her er detaljert gjennomgang for deg slik at du kan velge.

Produktbeskrivelse:

En avslappende behandling maske som pampers huden som det øker fuktighetsbalansen. Utmerket for alle hudtyper. Infuser huden med konsentrerte, hydratiserende og avslappende fordeler. Bader din hudfarge med kjølefølelse. Forsterker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og fremmer optimal vitalitet. Inneholder fyto-vitaliserende faktor, en eksklusiv Shiseido ingrediens. Blader huden føles myk, smidig og behagelig.

ingredienser:

Vann, hydrogenerte C6-14-olefinpolymerer, glyserin, butylenglykol, pentaerytrityltetraoktanoat, xylitol, squalan, dimetikon, kaliumkarbomer, fenoksyetanol, duft, polyvinylalkohol, metylparaben, etylparaben, akrylater / C10-30-alkylakrylatkrypolymer, trisodium EDTA, pantenyletyleter, tiotaurin, soyesterol, natriumhyaluronat, lysolecitin, jernoksyder.

Pris:

Rs. 2750 for 50 ml.

Jeg tar på Shiseido Den hudpleie fuktighet avslappende maske:

Shiseido har noen fantastiske hudpleie ting, og jeg vil prøve dem alle - de er på dyre side skjønt. 😛 Som nevnt tidligere i innlegget, var jeg på utkikk etter en hydrerende maske for huden min da jeg plukket opp dette. Denne luksuriøse gelkremete hvite masken kommer i en tykk og solid glassflaske. Det er et ganske lite kar med 50 ml produkt. Siden det er en krembasert maske, sprer den seg jevnt på huden og føles ikke tung eller fettete.

Du må bruke denne masken på grundig rengjort hud og bør sjenerøst masseres inn i huden i sirkulære bevegelser. Selv om de har bedt om å holde masken i bare 2 til 3 minutter, la jeg det stå på ansiktet i 15 til 20 minutter fordi det ikke føles fet eller fettete. Siden masken er kremaktig i tekstur, tørker den ikke av og må enten skylles eller tørkes med et vev. Jeg bruker et vev til å tørke av masken fordi det som nevnt tidligere ikke er fettete eller tykke, og jeg er ikke redd for at det ville føre til brudd på huden. Jeg pleier å bruke det om natten og våkne opp med myk hud om morgenen.

Da jeg hadde begynt å bruke denne avslappende masken, hadde jeg veldig tørr hud på grunn av alle de harde lokale salverne, og en annen dag krem ​​/ ansiktspakke forårsaket en svingende følelse i ansiktet mitt (til og med TBS tea tree face pack). Når jeg smidde denne ansiktsmasken på en slik hudtype, ga den øyeblikkelig lettelse av beroligende, irritert og tørr hud, og sørget for at huden trengte mye trengende hydrering og ryddet av stramme, tørre flekker. Det beste er at resultatet er nesten øyeblikkelig - det tar vare på alle vinterens hudpleie.

Selv etter at den er tørket av, blir huden hydrert hele dagen eller natten til neste vask, selvfølgelig hvis det brukes en hard såpe eller ansiktsvask, forsvinner effektene. Det er som å få en ansiktsbehandling gjort, noe som gir en midlertidig glød som varer til neste vask.

Skylling av det er bra, men hvis du bruker et ansiktsvask, ville du ikke se mye.

Fra min erfaring er det ekstremt bra for alle hudtyper, utmerket for tørr, veldig tørr, irritert hudtyper fordi den har fuktighetsgivende, fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.

Det gir ikke noe glød per se, men du kan umiddelbart føle smidigheten i hudtekstur. Jeg har brukt det ganske mange ganger, og huden min er ikke irritert lenger. Hvis du har likt Clinique's Moisture Surge Moisturizer, så er denne på lignende linjer, men gjør mye mer enn det og forbedrer huden din med vanlig bruk.

Jeg er veldig imponert over denne og vil prøve masker fra Shiseido nå 🙂

La meg oppsummere fordeler og ulemper for deg:

Pros av Shiseido The Skincare Moisture Relaxing Mask:

  • Berger og beroliger tørr, irritert hud.
  • Gir intens fuktighet og hydrering til huden.
  • Fungerer umiddelbart for å lette tørre og elastiske flekker.
  • Gjør huden smidig.
  • Lett, gel-creme tekstur.
  • Ikke forårsaker break outs.
  • Regelmessig bruk forbedrer hudtekstur.

Cons av Shiseido Den hudpleie fuktighet avslappende maske:

  • Effektene varer bare til neste vask.

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Shiseido Moisture Relaxing Mask?

Ja, i vintermånedene eller når jeg har en dårlig tid med akne salver.

Anbefaler jeg Shiseido Moisture Relaxing Mask?

Ja, hvis huden din ikke oppfører seg.

Shiseido White Lucent Intensive Spot Targeting Serum + Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Night Cream Shiseido Perfect Foundation Brush Shiseido White Lucent Brightening Fuktighetsgivende Emulsjon Shiseido Perfect Rouge Lipstick - Rd346 Bedtime Shiseido Eyelash Curler Shiseido Bio Performance Super Corrective Serum FX marokkansk fuktmirakel Argan olje Paul Mitchell Instant Moisture Daglig behandling NEUTROGENA Kombinasjon hud oljefri fuktighet Biotique Bio Color Fukt Glow Makeup med SPF 50 Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief L'Occitane Immortelle Brightening Fuktkrem Clinique Moisture Surge Overnight Mask Fabindia Lavendel Avslappende Balm Paul Mitchell Smoothing Super Mager Avslappende Balm L'Occitane Avslappende Kropp Lotion Lakme Clean Up Face Mask 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker Lush BB Seaweed Fresh Face Mask Hjemmelaget ansiktsmaske for glødende hud Lakme Clean Up Clear Pores Face Mask Lakme Clean Up Fresh Fairness Face Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020