Colorbar Lip Pencil - Naken Pink Review

Hei alle sammen,

Håper dere alle hadde en fin jul. Jeg gleder meg allerede til det nye året, og i år gikk det i en jiffy. Månedene i desember har alltid vært spesielle med nydelig juledekorasjon og festivalen stemningen rundt. I år ble det gjort mer spesielt med GOSF (Great Online Shopping Festival) fra 11. til 13. desember. Det ble så populært at de måtte utvide det for en dag. Jeg tror at det ganske mye forklarer hvordan indianere kommer inn i nettbutikken buzz. Med rabatter og tilbud måtte jeg plukke opp noen ting og denne leppepennen er en av dem. Les videre for å vite hvordan dette gikk for meg.

emballasje:

Colorbar Nude Pink 007 kommer i en vri-blyant form. Heldigvis kan det bli vridd tilbake også. Kroppen er en grå plast med alle detaljer trykt i svart. Blyanten er ikke for kremaktig og ikke for hard. Ingen skarphet kreves. Luken lukkes med et klikk, og dermed gjør produktet reisevennlig.

Tekstur:

Denne blyanten er heller ikke for kremaktig eller for hard som sikrer at det gjør jobben sin bra. Tekstur gjør at blyanten forblir på plass. Jeg er ganske imponert over tekstur og pigmentering det gir med tekstur.

ingredienser:

Pris:

Rs. 315 / - for 0,35 gm (fikk det på rabatt).

Min erfaring med Colorbar Lip Pencil - Nakenrosa:

Jeg var så overrasket over å finne ut at denne nyansen ikke ble vurdert på IMBB. Dette er min andre blyant av samme nyanse og det er en så naturlig naturlig nøgen på leppene som jeg tilfeldigvis bruker den veldig ofte. Å være nakenrosa i skygge, den går med alle mine lyse leppestifter. Jeg bruker det vanligvis til å fylle i leppene mine før jeg belegger leppene mine med leppestift. Dette gjør at leppestiften blir lenger på plass og legger høyre lerret på leppestiftet. På grunn av strukturen på leppeforingen glir den godt på leppene, men du kan ikke bruke den alene.

Det må være balsam eller glans for å gi den nødvendige fuktigheten til leppene. Jeg bruker for det meste denne nyansen for å skape grunnlaget for leppestiftet. Det gjør jobben bra uten å hemme den sanne nyansen av noen leppefarger. Jeg ønsket å få tak i så mange stykker som var tilgjengelige, av denne nyansen under salget, men endelig innså at det alltid er en morgen. Det er så nært til min naturlige leppefarge at den ikke vises riktig på kameraet. Håper du kan dømme fra prøven.

Pros av Colorbar Lip Pencil - Nakenrosa:

  • Glatt.
  • Oppholder seg i svært lang tid.
  • Kremete.
  • Twist-up blyant.
  • Går bra med så mange nyanser av leppestift.

Cons av Colorbar Lip Pencil - Nakenrosa:

  • Ingen

Swatch på bar hud:

IMBB Rating:

5/5

Vil jeg tilbakekjøpe Colorbar Lip Pencil - Nakenrosa?

Ja, definitivt! Jeg har lyst til hammering.

Bli vakker og nyt chill!

Colorbar Lip Pencil Colorbar Lip Pencil - 013 Fuchsia Feber Colorbar Lip Pencil Plum 004 Colorbar Lip Liner Miami Pink Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches MAC Lip Pencil Cherry NYX Lip Pencil i Ever Inglot AMC Lip Pencil nr. 22 MAC Spice Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Inglot Matte Collection AMC Lip-blyant i skygge nr. 20 10 Office Wear / Nude Lipsticks fra min samling Colorbar Ta meg som jeg er Lip Color-006 Mysterious Nude Bobbi Brown Lip Color Nude 18 Review, Swatch, FOTD CoverGirl Outlast Lip Stain 435: Flirty Naken Hvordan lage lepper rosa naturlig 10 søte trinn til rosa rosa lepper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: