Paul Mitchell Instant Moisture Daglig behandling

IMBB Sponsored Product Review

Heylo alle! Jeg er tilbake på IMBB med IMBB-sponset produktanmeldelse. Jeg har vært borte fra bloggen i løpet av en måned på grunn av mine pre-bryllupsfunksjoner og etter bryllupsfunksjoner da bryllupsreise og middager. Uff .. Det har vært veldig hektisk. Etter at jeg kom tilbake til kontoret fra ferien, fikk jeg så mye arbeid og alt var kaos. Nå er det tid til å vie meg tid til IMBB, og siden jeg hadde brukt dette produktet siden en måned, skjønte jeg at jeg skulle gjøre anmeldelsen snart. Også, jeg vil gjerne takke IMBB for å gi denne fantastiske muligheten, og få meg til å føle meg som en del av det. Nå venter vi ivrig etter første dag i måneden.

Nå vil jeg raskt komme videre til anmeldelsen.

Produktbeskrivelse (fra internett) Hydrerer og gjenoppliver.

grunnleggende: Hydraterer og fjerner fuktsvevstrenge.

Fordeler: Gjør håret skinnende og håndterbart.

Bonus: Styrker nagelen og forbedrer elastisiteten. detaljer: • Soyaproteiner, sheasmør og Instant Moisture Complex lagrer opp til å fukte, styrke og legge til elastisitet. • Panthenol bygger kropp og reparerer skade fra innsiden ut.

Pris: Rs1295 for 200 ml

Veibeskrivelse: Påfør en liten mengde. Massasje. Skylle.

ingredienser: vann (vann), cetylalkohol, behentrimoniummetosulfat, isododekan, isoheksdekan, cetearylalkohol, stearylalkohol, hydrolysert soyaprotein, stearalkoniumklorid, cetearet-20, panthenol, glyserin, butyrospermum parkii (shea smør) frukt, tokoferylacetat, dimetikon-bisaminhydroksypropyl copolyol / hedychium coronarium / dimethikon-kopolyol, dimethikon-bisaminohydroksypropyl-kopolyol / alger / aloe barbadensisblad / anthemis nobilis / henna / simmondsia chinensis (jojoba) / rosmarinusofficinalis (rosmarin) / dimetikon-kopolyol, guarhydroksypropyltrimoniumklorid, parfyme, Linalool.

emballasje: Dette er enkelt rør med hvit og grønn farge. Den har flip flop cap som er ganske solid. Over alt har den enkel emballasje.

Hårtype: Om vinteren er håret mitt uhåndterlig og tørt. Jeg har vært overfor hairfall også i disse dager.

Min erfaring med Paul Mitchell Instant Moisture Daglig behandling:

Jeg ble kjedelig på det første sponsede gjennomgangssalget som jeg ikke kunne by på noe produkt. Men da jeg kjøpte mine første sponsede produkter var jeg veldig glad. Etter å ha bestilt bestillingen for dette produktet, ventet jeg ivrig etter at den ble levert og da jeg mottok den, var jeg så spent at jeg ikke ventet på min neste hårvaskedag. Jeg har langt tørt hår med fet hodebunn. Håret mitt var litt fett den dagen, så jeg tenkte på å bruke den på oljert hår bare for å vite bruken. Jeg vasket håret med Suave sjampo og påførte dette etter hårvask. Jeg holdt det for 3mins og skyllet det av. Håret mitt var litt limt, og jeg følte meg som å vaske håret mitt neste dag.

Neste gang jeg brukte den på tørt hår igjen for å få det til en følelse. Jeg gjentok prosedyren, men denne gangen var håret mykt og fingrene mine kan enkelt gå gjennom dem. Jeg brukte ikke noe serum etter det som det ikke var nødvendig. Håret mitt så mer håndterbart og ble på plass, men resultatene vare ikke lenger. Neste dag var håret mykt i slutten, men frizziness var tilbake. Å leve opp til sine krav gjorde det håret mykt og glatt, og det ga litt fuktighet i mine tørre ender. Det gjorde håret mer håndterlig fordi jeg har tykt hår. Det gir vanligvis slank, rett utseende.

Nå kommer på det negative punktet; det legger til håret ditt faller. Folk får vanligvis hår faller på med balsam, men dette gjør håret faller som 2-3 ganger mer. I startdager trodde jeg kanskje det er noe problem med kostholdet mitt, hvorfor jeg opplever hårfall så hoppet over det i 15 dager, og når jeg brukte noe annet produkt, var det lite hår som faller, men med denne behandlingen brukte håret mitt til å bryte mer. Da bestemte jeg meg for å bruke det en gang i uka og på å rense håret. Jeg aner ikke hvorfor de har nevnt det daglig behandling; folk vil bli skallet ved å bruke det. Et annet negativt punkt; Det er ikke skrevet mye om hvordan du bruker det, og hold det så mye tid.

Pros av Paul Mitchell Instant Moisture Daglig behandling:

• Inneholder soya proteiner og shea smør. • Det gir øyeblikkelig fuktighet til håret. • Baderom er ikke nødvendig etter bruk. • Best for tørt og veldig tørt hår. • Reise vennlig.

Cons av Paul Mitchell Instant Moisture Daglig behandling:

• Ikke bra for fettete og fet hår. • Det øker ikke håret, men når det skylles av det, har det en tendens til å knuse håret mye. • Det er ikke mye skrevet om det på stedet eller rørdekselet • Ikke lett tilgjengelig.

IMBB Rating: Jeg ville gi dette 3,75 / 5

Vil jeg anbefale Josie Paul Mitchell Instant Moisture Daily behandling? Ja, jeg vil bare anbefale dette til damene med tørt og veldig tørt hår som ikke har mye av hårfjerningsproblemet. Dette er en god behandling for personer som har tørt hår eller uhåndterlig hår.

Ville jeg tilbakekjøp Paul Mitchell Instant Moisture Daily behandling? Nei, jeg vil ikke kjøpe dette produktet igjen da dette kommer til å vare meg for å si 3-4 måneder og til den tid somre vil være tilbake og håret mitt vil bli til fet type.

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo Paul Mitchell Original The Conditioner Leave-in Fuktighetskrem Paul Mitchell Smoothing Super Mager Serum Paul Mitchell Smoothing Super Mager Avslappende Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020