Body Shop Vineyard Peach Body Scrub Review

Jeg kan egentlig ikke fortelle hvor mye jeg elsker TBS-produktene jeg fikk denne måneden for IMBB - takk Sanjeevji og Rati * happydance * Jeg har prøvd og testet alle produktene og en rekke anmeldelser begynner - sin Vineyard Peach Cream Body Scrub for nå. Her er detaljert gjennomgang:

Produktbeskrivelse:

Denne forsiktig peeling kroppen skrubbe lukter som ferskt plukket fersken. Det løfter bort døde hudceller og forlater huden peachy myk.

 • Løft bort døde hudceller.
 • Stimulerer hud overflate mikrocirkulasjon.
 • Blader huden føles mykere og glattere.
 • Delikat fersken duft.

Pris:

Rs. 995

ingredienser:

Jeg tar på kroppen butikken Vineyard Peach Body Scrub:

Det høres ut som en awesomely fruktig behandler, ikke sant? På en måte er det, men la meg fortelle deg, det er ikke den slags fruktige duften som mange mennesker ville finne bra - den har denne sterke duften av fersken som er så kunstig. Selv om jeg likte duften, skrakk noen av vennene mine nesene 😛

Snakker om konsistens, det er en fin kremaktig, ferskenfarget skrubbe med mange godt avrundede, ikke-slipende granulater som kommer i den vanlige TBS-karbonemballasje. Den kremrike basen er ikke tykk og granulatene er ikke tøffe i det hele tatt og gjør exfolierende jobb ganske bra. Da jeg først så at granulatene var i en kremaktig base, trodde jeg at de ikke ville være effektive nok, men jeg hadde feil, skrubbe fungerer godt i eksfolierende døde hudceller og forlater huden jevn og myk.

Denne skrubben skal brukes på fuktig hud, det hjelper skrubben å glide glatt på huden. Bruk det også i sirkulære bevegelser og skyll av for å få jevn hud. Duften av persikene drar på for en stund etter dusjen også.

Også når du ser på skrubbe i karet, tror du at det ikke er mange granuler / perler der inne, men når du bruker det på kroppen din, vil du innse at det er god nok granulater for å gi effektiv peeling.

Siden det er en veldig god kropps exfoliator, vil du bli fristet til å bruke den mer enn to ganger i uka, og i den frekvensen vil skrubbe ikke vare lenge, sannsynligvis 1-1 / 2 måneder. Også siden vintrene nå, pleier jeg å bruke det mye oftere for å kvitte seg med den tørre huden. Det fjerner tørre flekker og kløende hud helt.

Fordi den inneholder søt mandel, ferskenolje, etc., tørker den ikke ut huden eller la den være elastisk etter bruk.

Jeg har ikke forsøkt å bruke den på ansiktet, jeg føler at det kan være for hardt for ansikt.

Samlet tror jeg det er en veldig god kropps exfoliator og kommer fra merket TBS, jeg vet at det gjør bruk av ferskenekstrakt, ferskenfrøpulver, søt mandelolje, etc., selv om duften er sterkt peachy, den er kunstig lagt til .

Pros av Kropps Butikk Vineyard Peach Body Scrub:

 • En ganske god kropps exfoliator som fjerner døde hudceller og tørre flekker på huden.
 • Avrundede skrubbegranuler i en kremaktig base som ikke er hard eller slitende.
 • Inneholder naturlige ferskenekstrakter, søt mandelolje og ferskenfrøpulver.
 • Tørker ikke ut huden.
 • Sterk fersken duft.

Ulemper ved kroppsbutikken Vineyard Peach Body Scrub:

 • Denne skrubbe har en sterk peachy duft som ikke vil appellere til mange.
 • Mengden vil vare i rundt 1-1 / 2 måneder, spesielt i vintermånedene.

IMBB Rating:

4.8/5

The Body Shop Vineyard Peach Shower Gel The Body Shop Vineyard Peach Body Smør Kroppshandelen Passion Fruit Body Scrub Kropps Shop Olive Body Scrub Kroppsbutikken Chocomania Body Scrub Kroppsbutikken Brazil Nut Cream Body Scrub Kroppsbutikken Wild Cherry Body Scrub Body Shop Shea Body Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: