Naturens Essence Nourishing Pink Flower Moisturizing Lotion

Hei vakre jenter,

Min mest etterlengtede årstid, kjølige og herlige vintre har nærmet seg. Jeg elsker å sitte i solen og få en hodemassasje fra min mor. Den samme solen som virker så irriterende om sommeren, føles full av varme om vinteren. Elske å sitte i de koselige teppene på de tåke, solløse dagene, og nippe til varm kaffe. Det eneste som ikke er bra er de tørre og kalde vindene som forårsaker tørre flekker og grov hud. Alle trenger en god fuktighetskrem eller kald krem ​​for å nærme huden. Det er kombinasjon til fet hud eller den tørre huden du alltid trenger for å fukte den. Så for å imøtekomme kravet til fuktighetskrem fikk jeg Nature's Essence Nourishing Pink Flower Moisturizing Lotion. Les hele anmeldelsen.

Pris: - INR 125 for 100 ml.

Jeg tar på Nature's Essence Nourishing Pink Flower Moisturizing Lotion

Lotionen er pakket i et rosa farget plastrør med et flip-top deksel, så jeg anser det for å være reisevennlig. På baksiden kan du se instruksjonene for bruk og en liste over viktige ingredienser. Lotionen er rosa i farge og har løpende konsistens. Den har en mild duft som forsvinner innen 30 sekunder. Jeg brukte det etter å vaske ansiktet mitt med et ansiktsvask og innså at det eliminerer den elastiske følelsen som skyldes bruk av såpe / ansiktsvask, ved å fukte ansiktet ganske bra. Å være en kombinert hudperson tok jeg litt kvantitet på håndflaten min og brukte den over hele ansiktet og nakken. Det forsvant ganske enkelt inn i huden og gjorde ikke huden min fettete. Det nærer huden pent, men at fuktighetsvirkningen ikke varer lenge. Min hud absorberte denne lotionen helt, men etter en time eller så følte det behovet for å søke på nytt det samme. Jeg liker ikke å gjenta det samme igjen og igjen, da jeg er veldig lat og alltid kort tid. Og i dag har alle en travel rutine, og ingen har tid til å søke om det hver time. Jeg tror mange av dere vil være enige med meg. Så etter min mening er dette en stor con. Det kan være et godt valg for fet hud folk, som trenger å bruke det en gang og deretter ikke trenger å være bekymret for re-søknad.

Pros av naturens essens nærende rosa blomst fuktighetsgivende lotion

  • Veldig rimelig
  • Reise vennlig emballasje
  • Hydrerer huden pent.
  • Gjør ikke hudfettig etterbehandling

Ulemper av naturens essens Nærende rosa blomst fuktighetsgivende lotion

Fuktighetstiden varer ikke lenge, så den må brukes på nytt etter korte intervaller.

Vil jeg tilbakekjøre Natures Essence Nourishing Pink Flower Moisturizing Lotion?

Nei Jeg er ikke fornøyd med fuktighetsvirkningen. Det er bedre alternativer tilgjengelig i markedet.

Do Jeg anbefaler Nature's Essence Nourishing Pink Flower Moisturizing Lotion?

Bare til oljede skinnete jenter.

IMBB Rating 3/5

Naturens Essence Lacto Tan Clear Naturens Essence Oxypeel Scrub Naturens Essence Fruit Bleach Ingen merker ta ansiktsvask Shahnaz Husain Tulsi Neem Face Wash Cetaphil fuktighetsgivende lotion - Anmeldelse Khadi Aloe Vera Moisturizing Lotion Review NYX Trio Eye Shadow i Baby Pink / Cotton Candy / Spring Flower

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020