L'Oreal Paris Elvive Age-Defying Replenishing Shampoo

Været er litt nippy på denne siden av landet; Temperaturen går opp med maksimal 15 ° C med tåkete dager og nattene faller til null til 4 ° C. Alt du kan gjøre er lag varme klær, fortsett å nippe med te, kaffe, hot choco og munch nøtter sitter foran varmen for å holde blodet rushing gjennom venene. Når jeg snakker om gassvarmene, vil jeg dele et lite tips at de som stoler på gassvarmere for å varme opp rommene, bør holde en bolle fylt med vann på eller ved siden av varmeren, som absorberer karbonmonoksidet fra gassen og holder luft i rommet frisk for å puste. Du gjør det, og du vil føle forskjellen.

Etter å ha blitt veldig imponert over L'Oreal Paris Elvive balsam, plukket jeg opp sjampoen; selv om det var et tilfeldig valg. La oss se, viser dette seg å være bra eller ikke ...

Produktbeskrivelse:

Sjampoen hevder å fylle opp tykkelsen og fullheten av håret.

ingredienser:

Aqua, natriumlauretsulfat, kokamidopropylbetain, dimetikon, distearyleter, kokamidmipa, natriumklorid, beneylalkohol, natriummetylparaben. Dmdm-hydantion, PPG-5-ceteth-20, polyquartternium-10, benzylsalisylat, 2-olemamido-1,3-oktadekandiol, alfa-isometylionon, karbomer, potetstivelse modifisert, butylfenylmetylpropionell, citronellol, laureth-2, kumarin, heksyl kanel, duft. Pris:

$ 4 for 250 ml.

emballasje:

Sjampoen kommer i den typiske L'Oreal Elvive-flasken, med flip åpenhette. Det er solid og reisevennlig.

Jeg tar på L'Oreal Paris Elvive Age-Defying Replenishing Shampoo:

Sjampoen er melaktig hvit med kremaktig tekstur og ideell konsistens. Den sprer seg lett uten å gjøre overflødig skum som vanlige sjampoer gjør; så skylles av lett og sikrer riktig rensing av hodebunnen. Nå kommer jeg til forestillingen, det beste jeg har observert at når jeg bruker dette bare uten å bruke balsam etterpå, føler håret meg fortsatt som de er betinget. Jeg kan konkludere med at sjampoen ikke riper av fuktighet fra hår, heller ikke depleterer essensielle oljer fra hodebunnen, slik at håret blir fuktet og hodebunnen hydrert. Den generelle helsen til håret har forbedret seg, og jeg kan se litt mindre hårfall nå til dags. Med dette løsner håret mitt lett, noe som fører til mindre brudd under kammen. Det etterlater håret mykt, litt skinnende og legger til litt liv og volum på hårstrenger. Jeg tror fortsatt bruk av denne sjampoen over en viss tidsperiode vil bevise påstanden om å legge til fylde og tykkelse i håret i noen grad fordi skiltene har begynt å dukke opp; men dessverre har jeg ikke vært i stand til å ta en annen flaske av denne spesielle varianten. Jeg elsker resultatene, men samtidig er jeg redd for den lange listen over kjemikalier det står i ingredienslisten.

Fordeler av L'Oreal Paris Elvive Age-Defying Replenishing Shampoo:

• Blader håret mykt og skinnende. • Reduserer hårfall. • Bevarer naturlig fuktighet i hår og hodebunn. • Legger til volum og levetid til hårstrenger. • Gjør håret lett løsnet, så mindre hårbrudd på grunn av kaming.

Ulemper med L'Oreal Paris Elvive Age-Defying Replenishing Shampoo:

• SLS, Parabener og lang liste over kjemikalier !!! • Tilgjengelighet av denne varianten.

IMBB Rating:

4/5 (-1 for kjemikaliene)

Anbefaling og tilbakekjøp:

Jeg er ganske fornøyd med denne sjampoen * glad dans * så sikkert jeg skal være lojal mot Elvive-serien og behørig anbefalt!

L'Oreal Paris Fall Reparasjon 3X Anti-Hair Fall Conditioner Loreal Elvive Nutri-Gloss Shine Masque L'Oreal Elvive Stylist Styling Mousse L'Oreal Paris Elvive Light Reflekterende Creme Nutri-Gloss med Pearl Protein L'Oreal Paris Smooth Intense 1 Minute Caring Mask Garnier Fructis Triple Nutrition Miracle Dry Oil Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorerende Conditioner Tresemme Climate Control Shampoo Garnier Fructis Styrker Sjampo Farvel Skader Urte Essenser Helt Twisted Shampoo Dove Split End Rescue Shampoo Matrix Biolage Delicate Care Shampoo L'Occitane Volumizing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: