Clinic Plus Vita Oil

Hei alle sammen

I dag vil jeg gjennomgå en hårolje, nylig lansert av Clinic Plus. Jeg har alltid vært fascinert av Clinic Plus-merkevaren, men har aldri fått mot til å bruke det. Jeg husker fortsatt i mine barndoms dager da jeg pleide å se disse annonsene, jeg pleide å ønske å ha samme hår som de modellene (ærlig jeg lokker fortsatt for slik stort hår, de viser i disse annonsene selv i disse dager). Så da jeg så dette produktet på hyllen, visste jeg at jeg hadde sjansen til å prøve ut dette produktet og umiddelbart plukket opp det. La oss se hvor godt dette fungerer.

Produktinfo: Clinic Plus Vita Oil hjelper i nærende hår, og dermed styrker og gjør det mer motstandsdyktig å skade, fra rot til tips. Clinic Plus Vita Oil infused med Almond ekstrakter hjelper i dyp næring av håret slik at det ser ut og føles sunt.

En lettere olje, Clinic Plus Vita Oil trenger håret tre lag dypt, og gir næring og styrke. Clinic Plus Vita Oil inneholder også ti ganger mer * vitamin E som gjør håret mer sunt og vakkert.

* Basert på laboratorietest vs kokosnøttolje

Pris: 75 ml priset på MRP Rs. 40 og 150 ml priset på MRP Rs. 75.

Min erfaring med Clinic Plus Vita Oil:

La meg begynne med pakningen først, jeg liker virkelig den klare flasken, der du kan se det glitrende flytende gullet som flyter i flasken. Dette er den beste delen om mandeloljen, den er lyse, gule fargen. Så oljen er ikke veldig tykk (i motsetning til ricinus og andre rene oljer) og har en veldig løpende konsistens, dette skyldes hovedsakelig at oljen inneholder ikke bare søt mandelolje, men mange andre komponenter som gjør konsistensen så rennende.

Jeg liker ikke lukten av oljen; det lukter som sjampo / såpe og ikke som mandler. Det blir absorbert veldig lett i hodebunnen og gjør det ikke tungt, og jeg får ikke engang hodepine etter påføring .. 😛 :-P. Denne oljen blir vasket veldig lett, en vask var tilstrekkelig til å fjerne og håret mitt følte meg veldig myk og myk etter vask. Det veier ikke ned håret mitt; håret mitt infact ser skinnende ut. Jeg har brukt den 3-4 ganger så langt nå, jeg ser ikke en drastisk endring i helsen til hodebunnen min. Samlet for meg er det veldig vanlig hårolje med nesten ingen godhet av mandelolje i den som den inneholder 70-80% mineralolje, som for meg er som hvilken som helst annen olje.

Pros av Clinic Plus Vita Oil:

• Fin pakking • Rimelig • Lett tilgjengelig • Trusted merke • Gjør håret glatt, mykt og skinnende • Lett å vaske av

Ulemper med Clinic Plus Vita Oil

• Lukt av sjampo • Gjør ikke noe ekstraordinært • Inneholder 70-80% mineralolje

IMBB Rating:

2.5/5

Clinic Plus Daglig pleie nærende hårolje Clinic Plus myk og silkeaktig Cream Conditioner Parachute Advansed Ayurvedic Hot Oil Parachute Advansed Cooling Oil Cantharidin Hair Oil Fabindia Sesame Hair Oil Himalaya Herbals Revitalizing Hair Oil Shahnaz Forever Hair Oil Trichup Hair Oil Dove Nourishing Oil Care Vita Oil Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: