Av Chanchala Bose

Hei IMBBians, Jeg er tilbake med enda et annet interessant innlegg. Vi må alle bruke sarees ved forskjellige anledninger. Være det høyskoleavgang, forlovelsesfest, familie sammenkomster eller ekteskap, vi elsker vår desi avatar. Tidligere brukte tunge sarees å herske moteområdet, men nå har kvinners preferanser forandret seg mye. I stedet for å gå for super tunge og broderte sareer, foretrekker kvinner å gå for lyse og flytende basale sareer og glamme seg opp. Så her er noen måter som du også kan glamme opp sarees uten mye innsats og uten å se OTT.

1. Designerbluse

Du kan bære en enkel vanlig saree og glam det opp med en veldig fin designerbluse. I disse dager får du flere alternativer når det gjelder readymade bluser; det være seg den sequined eller de multi-fargete. Og når du parrer disse to sammen, ser du ikke noe av en Bollywood-diva.

2. Øredobber

Enkle glam øreringer kan virkelig legge til jazz i saree utseende. Selv om du kjøper en enkel eneste saree, kan du gå for tunge øredobber kan rocke antrekket.

3. Maangtika

Indianere har så mange tilbehør å glamme opp noen antrekk. Maangtika er det perfekte hodetilbehøret, spesielt for de som går lys når det gjelder frisyre. Å legge til en maangtika gjør at hele utseendet er veldig tradisjonelt.

4. Nakkestykke

Hvis du har på deg en veldig vanlig og lett saree, kan du legge til et tungt nakkeverk til det. Dette vil øyeblikkelig trekke oppmerksomheten på antrekket ditt slik at det ser alt elegant og perfekt ut. Du kan velge halsstykket avhengig av fargen på grensen.

5. Bangles

Du kan bære gull, sølv eller flerfarget armbånd med saree. Du kan gå på den tradisjonelle måten ved å bruke armbånd i begge armene dine. Eller prøv den moderne måten å bruke for mange armbånd i bare en hånd.

6. Fingerringer

En stor cocktailring er alltid på mote. De er tilgjengelige i forskjellige farger og størrelser. Jeg foreslår at du går med en stor med fargen som passer til din bluse eller sarees grense.

7. Bindi

Dette er min favoritt del. Hvis du har en veldig lett saree og ikke vil gå tung, kan du bare bære en enkel bindi på pannen. Og stol på meg, du vil se veldig pen ut.

8. Fottøy

Saree fortjener et godt par hæler. Enten du er høy eller ikke, er et godt par hæler et must. Og du kan få en rekke alternativer i disse dager. Gå for et par stilige, men komfortable hæl.

9. Trendy poser

Har du noen gang lagt merke til de små ornamentalposer eller clutchene som følger med sareen? Hvis du er komfortabel sammenkobling dem med saree, kan du også gå for slike poser. De kommer i forskjellige farger og mønstre, og du kan enkelt gjøre ditt valg.

10. Saree mønster

For å glamme opp sareen, kan du også prøve forskjellige stiler med å ha på saree. Du kan gå med den vanlige eller bengalske stilen eller til og med gujju-en. Bortsett fra dette, velg fra ulike moderne saree design.

10 Typer bh Hver kvinne må eie Hvordan lage din egen designer Saree og Blouse Replica Ulike frisyrer å prøve med sarees Rajesh Pratap Singh 'Nimbu Paani' Saree 7 synder å unngå mens du bærer en saree Bollywood skuespillerinner i Kanjivaram Silk Sarees ELF Maksimal Deknings Concealer Estee Lauder Double Wear Maksimal Cover Camouflage Makeup Bildekilde: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: