L'Oreal Elvive ekstraordinær oljeanmeldelse

Produktbeskrivelse:

Perfekt balansert olje med en tekstur som absorberer at den umiddelbart trenger inn og tilpasser seg de spesifikke behovene til hver hårtype for å gi næring og gi perfekt omsorg. Med en unik alkymi av 6 dyrebare blomsteroljer, nærer den fra rot til spiss for å frigjøre hårets fulle prakt. Bruk før sjampo, som en maske, før straightening eller som en finish. Inspirert av den ekstraordinære kraften av 6 dyrebare blomsteroljer har laboratoriene på L'Oreal skapt en perfekt balansert olje med en tekstur som absorberer at den umiddelbart trenger inn og tilpasser seg de spesifikke behovene til hver hårtype for å gi perfekt omsorg. Lotusolje gir en intens ernæring, Kamilleolje øker glans og utstråling, Tiare-blomstolje beskytter mot tørrhet, Matricaria Oil myker og slapper av hårtekstur og Flax Oil intenst hydrater.

Pris:

AUD 19

Hårtype:

Jeg har skulderlengdehår som er avslappet og uthevet. Jeg har også rebounded håret mitt tre ganger i de siste syv årene. Min hodebunn er fet, men håret mitt er litt tørt på grunn av kjemisk avslappning.

Jeg tar på L'Oreal Elvive ekstraordinær olje:

Jeg prøver å olje håret mitt regelmessig minst om sommeren. Jeg tror på Ayurveda og prøver å følge noen av dens prinsipper minst like mye som mulig. Jeg tror at oljen kjøler hele kroppen som er nødvendig om sommeren. Jeg bruker Parachute kokosnøttolje for dette, men hvis jeg oljer håret mitt med kokosnøttolje, kan jeg ikke gå ut og kokosnøttolje kan ikke brukes om vinteren. På grunn av dette prøver jeg også å finne ikke-oljeholdige oljer 😛 som kan brukes som permisjoner, spesielt når du svømmer. Jeg brukte en australsk merkevare arganolje før jeg tok opp denne.

Denne oljen kommer i en gullflaske med et gulllokk. Det er en annen versjon med et rødt lokk, som er for farget hår. Dette produktet skal være en budsjettversjon av L'Oreal profesjonell mytisk olje. Denne oljen er produsert av L'Oreal Paris, men den mytiske oljen er av L'Oreal Professionnel.

Jeg liker virkelig emballasjen, glassflasken gjør det til å føle seg som vakkert, som et salongprodukt, og pumpen gjør det så mye lettere å dispensere riktig mengde produkt uten å gjøre et stort rot. Duften er blomstret med musky notat, men ikke den slags duft som tiltrekker meg. Faktisk er duften en av de største ulempene for meg.

I tillegg gir denne oljen en oljeaktig rester i mine hender som er ganske irriterende. Jeg prøvde det først i fuktig hår før styling. Fordi endene mine er litt tørre og sprø, har jeg bare brukt en ertstørrelsesmengde til lengden og endene, ikke på røttene, og så forlot håret mitt for å tørke naturlig. Dette gjorde håret mykere enn vanlig uten mange fly-aways. Denne glattheten var der selv på neste dag. Ser vi på ingredienslisten, kan vi konkludere med at det ikke er 100% ren olje, det meste silikon. Silikoner belegger håret og skaper buildup, så uansett hvilken virkning den gir er midlertidig.

Min neste favoritt måte å bruke den på er som en pre-behandling før en hårvask. Jeg bruker dette før du svømmer for å sikre at håret mitt ikke tiltrekker klor. Dette, jeg føler meg, beskytter håret mitt mot klor.

Samlet sett er dette en god olje å bruke regelmessig, men jeg foretrekker ren arganolje da virkningen er permanent og arganoljen er også lys med mild duft.

Fordeler med L'Oreal Elvive ekstraordinær olje:

  • Robust og dyrt å se emballasje.
  • Har følgende oljer å nærme håret - kamille ekstrakt, kokosnøttolje, lotus ekstrakt, linfrø ekstrakt, gardenia ekstrakt og hund rose ekstrakt.
  • Gir midlertidig glatthet til håret og gjør det ser slank ut når det påføres.
  • Beskytter håret mitt mot klor når jeg svømmer.

Ulemper med L'Oreal Elvive ekstraordinær olje:

  • Inneholder silikoner, så det forårsaker oppbygging hvis det brukes regelmessig.
  • Effekter er midlertidige.
  • Jeg personlig likte ikke duften, den lukter kunstig og medisinsk til meg; Du kan likevel like duften.

IMBB Rating:

3.5/5

Dette er en lang forsinket gjennomgang. Jeg har ferdig med å bruke denne flasken de siste 6 månedene. Jeg ville ikke tilbakekjøp dette, men vil gjerne prøve mytisk olje eller avedaolje.

L'Oreal Elvive Triple Resist Forsterkende Conditioner L'Oreal Elvive Stylist Styling Mousse Loreal Elvive Nutri-Gloss Shine Masque L'Oreal Paris Elvive Nourishing Cream Shampoo L'Oreal Paris Elvive Light Reflekterende Creme Nutri-Gloss med "Pearl Protein" Dabur Almond Hair Oil Skjønnhetsfordeler med mandelolje VLCC Hair Fall Repair Oil FX marokkansk fuktmirakel Argan olje Neutrogena Body Oil 7 beste håroljer for raskere hårvekst Dabur Vatika Oliven Berikte Hår Olje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: