Deborah Milano Shine Creator Lipstick Shade 7

Hei, fantastiske mennesker,

Hvordan går det med deg ?? Jeg elsker denne sesongen, elsker å kle seg, sminke, spise og hva ikke .. !!! Morgenen virker så frisk og kvelden virker så rolig med en kopp varm kaffe. Jeg nyter og planlegger en tur til Ajmer-Jodhpur-Jaisalmer snart, vil dele piccy snart. Så min anmeldelse er igjen om et leppeprodukt, en leppestift fra merkevaren Deborah Milano ROSSETTO SHINECREATOR i Shade 7 med SPF 15.

Ta en titt.. produkt detaljer: Med sin multifunksjonsformel bringer den nye Shine Creator Lipstick sammen tre påviste egenskaper: skinn av leppeglans, komfort av leppestift og hydrering og beskyttelse av en leppebalsam.

Granatäppleolje er en rikelig kilde til antioksidanter og omega-5-fettsyrer som motvirker de skadelige effektene av frie radikaler, nærer og beskytter lepper fra miljøangrepene, mens vitaminer A og E har fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.

• Hypoallergenic • SPF15 • Formulert for å minimere risikoen for allergi.

Pris: Rs. 625 / -

Min erfaring med Deborah Milano Shine Creator Lipstick Shade 7

Denne leppestiften kommer i et rosa metallisk etui så elegant og pent rosa girly-emballasje. Teksturens tekstur er myk og kremaktig på applikasjon. Lippestiften glir på leppene jevnt og beriket med super fuktighetsgivende virkning. Shade 7 er en peachy rosa nyanse med en blank, våt finish og micro shimmer. Glittereffekten er veldig bra for daglig bruk. Jeg elsket denne leppestiften, spesielt på grunn av dens fuktighetsgivende egenskaper, perfekt for chapped og skadede lepper. Det gir volum til lepper (sant til sine krav). Elsket ingredienslisten inneholder granateple olje og vitamin A og E. Jeg er en elsker av leppestift med rosa skygge, men dette er jeg bruker for øyeblikket i erstatning av Maybelline baby leppe farger. Skimmeren er også veldig fin, det gir deg. Det holder deg rundt 3-4 timer på leppene mine uten tungt måltid. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med produktet og anbefaler det til alle å prøve de forskjellige nyanser. Det eneste du bør være forsiktig når du bruker, trenger du ikke å bruke det knapt som det kan føre til brudd.

Fordeler av Deborah Milano Shine Creator Lipstick Shade 7

• Attraktiv girly-emballasje. • Glatt og myk tekstur • Glider på leppene så glatt som nutella 😛 • Reise vennlig • Inneholder granatäppleolje • Beriket med super fuktighetsgivende virkning

Ulemper med Deborah Milano Shine Creator Lipstick Shade 7

• Gir middels dekning, hvis du er ute etter tung eller full dekning, er dette ikke for deg.

IMBB Rating: 4,1 / 5

Deborah Milano Rosetto 24Ore Power Lipstick # 03 Deborah Milano Atomic Red Lipstick Shade 09 Review Deborah Milano Rossetto Atomic Red Lipstick-03 og 12 Deborah Milano Rosetto Atomic Red Lipstick - Shade No. 19 Deborah Rosetto Atomic Red Lipstick -03 Deborah Milano Rossetto MilanoRed leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: