Såpe og herlighet Smør deg selv Body Cream Review

Hei vakre damer,

Vintre er den perfekte tiden til å slather kroppen din med lotions og butters som gjør vinteren enda mer spesiell. Mitt siste besøk til Sephora fikk meg til å løpe fra disken til å motta for å plukke opp ting som jeg ikke kommer her. Jeg fikk denne kroppen smør ut av nysgjerrighet da jeg leste alle gode ting om dette merket og testeren luktet fantastisk. Mengden var stor, og derfor hadde jeg ikke noe imot den heftige prislappen. Uansett, jeg besøker Delhi i 2 år, så hva var det, jeg kunne splurge.

Produktbeskrivelse:

Fem frukt super rik utjevning kroppskrem. Ny Frutigo Fragrance med notater av frosset yuzu, oransjeolje, grønn fiken og jungel pomelo essens.

emballasje:

Kroppen smør kom i en stor plastboks emballasje. Kroppen og det vridne åpne lokk kom i den typiske Soap and Glory peachy rosa farge. Det er klistremerker på toppen og på kroppen og nevner alle detaljer på produktet. Det svarte og hvite bildet legger til produktets vintagefølelse. Det er ingen beskyttende aluminiumsdeksel på produktet. Twist åpne lokket og du blir utsatt for en kar full av yummy kroppsmør. Dette gjør smøret ikke i det hele tatt reisevennlig, men smørbrød kommer vanligvis i badekar, så jeg kan ikke klage.

ingredienser:

Pris:

Rs. 1400 / - for 300 ml.

Min erfaring med såpe og herlighet Smør deg selv Kroppskrem:

En ting som setter meg i kroppsrør og kremer er den klissete, oljeaktige følelsen. Dette smøret suger bare gjennom huden og huden min ser ut til å drikke opp smøret umiddelbart. Alt jeg er igjen med er super glatt og glød-y hud. Jeg skulle ønske det kom med SPF, slik at jeg kunne bruke den i løpet av dagen også, men akkurat nå sparer jeg det for å skjemme bort natten. Tekstur er ganske tykk, og det er bare et lite beløp som kreves for å fukte huden. Smøret spreder seg på huden som ekte smør, og smelter bare for å gi fuktig hud i lengre tid. Morgenen etter føler jeg meg som å røre huden min igjen og igjen som osteannonser på TV.

Generelt er jeg ikke en fan av fruktig duft, men denne er spesiell. Den fruktige duften støttes av en base notat av musky woody lukt. Hvordan jeg ønsker lukten lingered lenger. Med all godhet av frukt i min hudpleie-rutine, er jeg en lykkelig kanin, og jeg tenker fremover, jeg vil gi en ny tanke før du sparer ut et produkt bare på grunn av den fruktige lukten. Hvis du liker fruktige dufter og hvis du har tilgang til såpe og herlighet, ikke gå glipp av dette produktet. Dette er en velsignelse for vintrene, jeg er så glad jeg plukket den.

Fordeler med såpe og herlighet Smør deg selv Kroppskrem:

  • Fuktighetsgivende.
  • Fantastisk lukt.
  • Litt går langt.
  • Ikke klissete.
  • Absorberes i huden.
  • Langvarig opphold.
  • Ingen parabener.

Ulemper med såpe og herlighet Smør deg selv Kroppskrem:

  • Tilgjengelighet.
  • Dyrt.
  • Tub emballasje.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe såpe og herlighet Smør deg selv Kroppskrem?

Jeg vet ikke når jeg skal fullføre det, men jeg vil definitivt se etter flere produkter fra dette merket.

Hold deg glad og fortsett å smile 🙂

Såpe og Glory Hand Food Hand Cream Såpe og herlighet Den rettferdige kroppsmørket Såpe og Glory Flake Away Body Polish Soap and Glory Scrub av ditt livsforsterkende kroppsbuffer Såpe og Glans Sexy Mor Pucker Lip Gloss i Transparent Såpe og herlighet Fab Pore Refining Facial Peel Såpe og herlighet Girligo Body Moisturizing Mist Såpe og Glans Frokosten Skrubbe Kroppen Glattere Body Shop Honeymania Body Butter Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Kroppsbutikken Coconut Body Butter Kroppshandelen Olive Body Butter Dove Silky Nourishment Body Cream Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Kroppskrem Chanel No.5 Velvet Body Cream Victoria's Secret Luminous Touch Luksuriøs Kroppskrem Bad og kroppsarbeid Triple Moisture Body Cream - Daisy Dreamgirl Vichy Essentielles Kroppskremmelk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: