DKNY Cashmere Mist Body Lotion Review

Hei alle sammen,

Jeg er så spent på å skrive for IMBB, jeg kan bare ikke kontrollere spenningen min. Jeg er glad, nervøs, opptatt og hva ikke, jeg har lenge fulgt denne bloggen og funnet vurderinger av nesten alle produkter om hudpleie eller sminke. Jeg elsker bare kroppsrør og body butters så mye. Uansett, kommer til nå, i dag skal jeg gjennomgå en av mine mest favoritt og mest brukte kroppsrør som er gitt til meg som en gave fra søsteren min. Donna Karan Cashmere Mist kropps lotion. Les videre for å vite mer om denne skjønnheten:

Produktbeskrivelse:

Inspirert av den myke, sensuelle følelsen av kashmir mot bar hud. Cashmere Mist er en duft som er lett nok til å ha på seg hele kroppen hele året. Det forfører sansene - hud, duft og ånd.

Merknader:

Lily of the Valley, Suede Notes, Bergamot, Ylang, Jasmine Maroc, Sandeltre, Orris, Amber, Vanilje, Cedertre, Patchouli, Musk. Stil: Sensuell, Intim, Mjuk.

emballasje:

Produktet kommer i stort plastrør. Produktet kommer ut lett og dermed ingen sløsing. Emballasjen er reisevennlig og ikke i det hele tatt stor. Røret er ugjennomsiktig.

Pris:

Selv om jeg fikk det som en gave, men ifølge Donna Karan nettsted, koster det 48 $ for 100 ml.

Tekstur:

Lotionen er verken rennende eller tykk, men det er litt av en jevn konsistens. Det kommer ut lett når du trykker på røret.

Parfyme:

Den har en musky blomstrende duft, men ingenting overveldende. Dens duft vil ikke gi deg hodepine. Kort sagt, den har en behagelig, langvarig duft. Duften kan virke sterk først, men tro meg, det er ikke så sterk, men det omsluttes kroppen min i sin behagelige duft, selv om jeg også bytter på klær. Det er en forførende slags duft. De som elsker dufter som meg, vil også elske denne lotionen.

ingredienser:

Jeg tar på DKNY Cashmere Mist Body Lotion:

Jeg elsker absolutt denne lotionen. Jeg har veldig tørr hud og denne lotionen holder huden min hydrert og smidig. Lotionen er blek hvit i farge. Jeg er en duftfreak, jeg liker dufter som varer lenge og duften av denne lotionen er akkurat slik, jeg bruker denne lotionen etter bad og jeg kan fortsatt lukte duften av denne lotionen når jeg går på bad neste dag, selv min natt klær lingers med sin duft, dens duft er så langvarig.

Lotionen er ikke fett, det blir lett absorbert i huden, og det er absolutt ikke nødvendig å reapply. Du trenger bare en liten mengde av det, da det sprer seg lett på huden, i motsetning til noen tykke lotioner som ikke vil spre seg lett, og dermed er det nødvendig med mer mengde. Hvis det kan fungere fantastisk for min ekstra tørre hud, er jeg sikker på at det vil fungere fantastisk og mye bedre for vanlige skinnede mennesker også.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av DKNY Cashmere Mist Body Lotion:

  • Den har fantastisk duft.
  • Emballasje er veldig stilig.
  • Veldig fuktighetsgivende og et godt alternativ for tørr hud.
  • Dens duft er svært langvarig og mild og sanselig.
  • Det er reisevennlig og ikke alle store.

Ulemper med DKNY Cashmere Mist Body Lotion:

  • Røret er ugjennomsiktig, så det kan ikke avgjøre hvor mye produktet er igjen.
  • Det er veldig dyrt, derfor ikke i det hele tatt budsjettvennlig.
  • Jeg er ikke sikker på tilgjengeligheten, jeg tviler på om den er tilgjengelig i India, selv om parfymen av samme utvalg er tilgjengelig, men ikke denne lotionen.
  • Mengden er veldig mindre i forhold til prisen, bare 100 ml, men siden den kommer fra DKNY merke, bør lotion være dyrt.

IMBB Rating:

4,8 / 5 fordi jeg bare elsker dette produktet så mye for sin duft, dens tekstur, dens emballasje, alt er stilig.

Anbefaler jeg / vil jeg tilbakekjøre DKNY Cashmere Mist Body Lotion?

Denne lotionen er fantastisk, men jeg vil ikke fortelle noen å kjøpe dette som det er veldig dyrt. Jeg er sikker på at det er mange alternativer som ligner dette med en mindre prislapp, så vi kan også prøve dem. Jeg er heldig å få den som gave, ellers ville jeg ikke ha kjøpt dette.

Ikke vær Delicious Parfyme DKNY Vær Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Ren DKNY Eau De Parfum Bad og kroppsverk Body tåke i Cashmere Glow Nivea Cashmere Moments Dusjkrem Bath og Body Works Shea Cashmere Håndkrem Kroppsbutikken Moringa Body Mist MUA Pro Base Fixing Mist Kropps butikk Vanilje Kropp Mist Victoria's Secret Endless Love Fragrance Mist Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Mist Nivea Happy Time Body Lotion Dove Sunshine Body Lotion VLCC Kakao Butter Hydrating Body Lotion SPF15 Kroppsbutikken - Neroli Jasmin Body Lotion Vivel Cell Renew Fortify + Reparer Body Lotion Lotus Herbals Whiteglow Hånd og Kropp Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2020