Bobbi Brown Lip Gloss - Buff Review

Rati innlegg på MAC-leppebriller minnet meg om disse Bobbi Brown-leppeblansene jeg plukket opp (ja mer enn en) litt tid tilbake, bare for å innse at jeg egentlig ikke er en lipgloss person lenger! Se, vi går gjennom faser når vi blir tiltrukket av visse typer produkter. Jeg gikk gjennom den rosa fasen, den gothic kakaobønnebrune fasen, bare leglansfase, lilla leppestiftfase, koralleppestiftfase, oransjefase og for tiden, synes som jeg er i min neon nyanser fase! Uansett 🙂

Så, jeg vil legge til min Bobbi Brown-serie med noen flere Bobbi Brown-produkter, først av dem som denne lipglossen.

Produkt detaljer:

En leppeglans med en ren, ikke-klebrig glans med et hint av farge. Denne lipglossen er formulert med beroligende botaniske ekstrakter - inkludert Avocado, Jojoba og Kamilleolje, og Aloe Extract - for å holde leppene myke og smakefulle. pluss den nye koniske applikatoren lar deg bruke den som en pro, duftende med et snev av vanilje.

Pris:

USD 24 for 7 ml.

Jeg har en mini-versjon - koste meg om INR 1200 for 4,2 ml (postkonverteringer).

emballasje:

Lipglossen har en firkantet gjennomsiktig plastflaske og leveres med en børste som applikator. Det er ekstremt enkelt å bruke og bruke rundt leppekurver. Emballasje er ekstremt lett å bære i en clutch for gjenbruk - siden den er liten.

Min erfaring med Bobbi Brown Lip Gloss - Buff:

Farge: Farge "Buff" er beskrevet på nettstedet som "Beige Pink" som er helt egnet. Det er perfekt for noen som prøver å trene en glanset n * de leppefarge eller for noen som prøver å tone ned en mørkere / lysere nyanse. Betydning, det vil fungere godt alene så vel som på toppen av en leppestift. Det er ingen glimmer / glans / glimmer i det hele tatt - det er ren glans. Siden fargen ikke er vanlig beige / brun, men har et ferskennotat, ser det ut som det er naturlig og pen heller enn kjedelig.

Tekstur: Tekstur er tydeligvis blank og litt klebrig.

Pigmentering: Det kan utrulles eller bygges for å farge i røret ved å bruke litt mer produkt ved påføring.

Varig kraft: På egen hånd varer den ca 3 timer. På toppen av en leppestift varer det litt lenger.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler med Bobbi Brown Lip Gloss - Buff:

  • En vakker peachy beige farge gjør den allsidig for enlig applikasjon eller for toning ned en lys leppestift.
  • Enkel å bruke applikator.
  • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
  • Føler seg hydrering.
  • Praktisk liten emballasje.
  • Lett behagelig duft - lett på nesen.

Ulemper med Bobbi Brown Lip Gloss - Buff:

  • Jeg legger ikke pris på som en con, men i dette tilfellet føler jeg at det er for lite produkt for den prisen - selv om kvaliteten er eksepsjonell.

IMBB Rating:

Ja, et 4,5 / 5 produkt.

Dette er en helt fab farge med eksepsjonell kvalitet. Jeg burde vite når det gjelder lip gloss kvalitet fordi jeg gikk gjennom "bare lip gloss" -fasen ikke så lenge siden, men på den tiden pleide jeg aldri å kjøpe avanserte lipglosser, men med min nåværende kjærlighet til intenst pigmenterte leppestifter, jeg Noen ganger lurer på hvorfor jeg blir tatt i å kjøpe produkter, jeg vil ikke til slutt bruke.

Skjer det med deg? Tror du på å kjøpe ting, selv om du vet at du ikke vil bruke det for ofte? Mener du, er du en hoarder som meg?

Alle Bobbi Brown Lipstick-bilder, fargeprøver, leppeprøver Bobbi Brown Lip Color Nude 18 Review, Swatch, FOTD Bobbi Brown Lip & Cheek Pot Rouge - Coral Calypso Bobbi Brown Rich Lip Color SPF 12 - Old Hollywood Bobbi Brown Rich Lip Lip Lipstick i Heather Pink Bobbi Brown Rich Lip Color Lipstick - Rose Blossom Bobbi Brown Creamy Lip Farge Rose Brown Review, Swatch, FOTD Bobbi Brown Lip Farge i Brownie Pink Bobbi Brown Lip Gloss I Aubergine 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches Streetwear Lip Gloss Rose Shimmer Streetwear Color Rich Lip Gloss - Retro Funk Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss - Cherry Bomb Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Wild About Violet 57 Maybelline Moisture Extreme Lipstick Buff, Pure Plum Clinique Color Surge Lipstick - Buff

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 07 2019