Body Shop Mango Body Whip Review

Hei vakre,

Hvordan går den siste måneden av 2013 på gals? Santa baba er allerede dusjing min drømmegaver og det virker som en god, gal måned for meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg har begynt å elske TBS igjen for sine fantastiske veldedighetsgaver spesielt! Som vi alle vet, tror TBS på samfunnets rettferdige handelsprogram som sikrer jobb for trengende mennesker over hele verden. TBS har lansert en ordning "livets glede" noen gang tilbake i november, det er et veldedighetsskjøntilbud som vil støtte barnopplæring for hver dollar vi bruker. Denne ordningen var også ganske fristende til å kjøpe en tote bag eller et kaktus hjerte (ansiktsskrubbe) som livets glede verdt $ 5 og få igjen 4 innløsbare kuponger for 4 uker med gratis produkter. Vel, da kunne jeg få tak i kaktushjertet, det ble solgt, derfor tok jeg denne toten for å få gratis gaver. Det har allerede vært 2 uker, og jeg fikk 2 gratis deluxe gaver, 250 ml mango piskekroppen første uke gave) og 200 ml vanilje bliss kropp smør (henholdsvis denne uken gave). Så, vær så snill å lese videre for å få vite mer om livets glede, TBS mango body whip today 🙂

Pris:

$ 12,00 for 8,4 F I Oz (250 ml), jeg fikk det som min glede av livsgaven (jeg betalte $ 5 for å aktivere denne ordningen skjønt).

Fulle ingredienser:

Aqua, Helianthus annuus, Stearic Acid, Talc, Glycerin, Orbignya oleifera, Coco-Caprylate / Caprat, Dicaprylyl Eter, Mangifera Indica, Korn Stivelse Modifisert, Parfyme, Fenoksyetanol, Pentaerytrityl Distearat, Akrylater / Vinyl Isodecanoat Krypolymer, Natriumhydroksid, Natriumpolyakrylat, Glycerylstearat, Methylparaben, PEG-100 Stearat, Limonene, Linalool, Hexylkanal, Butylmetoksydibenzoylmetan, Dinatrium EDTA, Butylparaben, Etylparaben, Butylfenyl Metylpropional, Propylparaben, Isobutylparaben, Citronellol, Benzylalkohol, Citral, Geraniol, CI 19140, CI 15985.

Produktbeskrivelse:

Best hvis du vil: Fukt og myk huden din med en lett-som-luft, mango-duftende lotion som absorberer lett, slik at den blir glatt og smidig. Best for veldig tørr hud.

 • Mango frøolje fuktighet og mykner huden uten å etterlate den fettete og bidrar til å beskytte huden mot fuktighetstap.
 • Mango-papirmasse er rik på vitamin C, en naturlig antioksidant, for å revitalisere og tonehuden.
 • Fellesskapshandel organisk babassuolje fra Brasil fuktgjør huden og bidrar til å gjenopprette sin naturlige fuktighetsbarriere.

emballasje:

Denne fløyelsløse lotionen kommer i en vanlig plastflaskeemballasje med pumpe dispenser. Ser ikke ut som reisevennlig, men ganske håndterbart produkt for hygienisk og enkel bruk pumpe dispenseråpning. Men hetten passer ikke ordentlig på noen av disse flasker, men hvem bryr seg om det er en gave (jeg vil bedre kalle det en gave i stedet for freebie som jeg har tjent det), jeg vil klare 😛

Min erfaring med kroppshandelen Mango Kroppsoppe:

Vel, jeg tror vi kan overbevise gal som vi er gode til å handle, men gutta blir aldri overbevist av våre shopping og beregninger. Jeg var så glad for å få TBS tote bag og en mulighet til å innløse deluxe størrelse gratis gaver i 4 uker og min hubby var som, hvorfor du oppfører seg som en no-sense shopper etter å ha lyttet eller lest om gratis gaver 😛 Ok, jeg er enig i tote var ikke i min ønskeliste (jeg var på utkikk etter et ansiktsskrubb), men jeg vil bruke det på noen måte, hva sier du gals ?? 😉 😀 Dette er uten tvil det beste jeg har kjøpt i år, men han sier at jeg er en ikke-fornuftig shopper 😛 Disse næringslivsgutta kan kjøpe en jumbo-pakke for å spare noen penger, men kan ikke tenke utover det og penger, hah! Ikke tankene, en dag vil han helt sikkert være enig med sin kone, da han ville få freebies for seg selv

Kommer over til mango kroppen pisk, dette er min første pisk kroppslotion fra TBS. Jeg elsker mango og nå er denne kroppen pisken infused med mango frukt ekstrakt, bole toh balle ballle! Det er en hvit, blekgul farget væske, heller ikke tykk eller rennende som umiddelbart synker inn i huden, i motsetning til tunge strukturer. Det virker som en mango puree pisket i vanilje melk, yummy! Dessuten har den litt sterk vanilje blandet med mango lukt som ikke er så overveldende som kroppsrørere. Det virker sterkt i noen sekunder og falmer gradvis og etterlater seg myk, matt hud. Etter å ha brukt dette lyset, rennende kroppssvep, har jeg forandret meg og tenkt på å holde fast i kremer og pisker uavhengig av sesong (selvfølgelig etter å ha avsluttet kroppsrør). De er mye lettere og synker umiddelbart inn i huden, i motsetning til kroppssmokkere som trenger streng massasje og fortsatt forlater litt oljeaktig lag på huden. Jeg mener at jeg ikke hater kroppssmokkere, jeg eier Honeymania og nå vaniljesalke kroppsslagere, og jeg elsker absolutt dem, men siden jeg prøvde denne mango puree, føler jeg at denne formelen passer best til min fet hud hele året.

Hvis du noen gang har prøvd TBS eller andre kroppspiske, så kan du forstå min smak for dem. Denne pisken hevder å være best for tørr hud, men jeg føler det også bra for fet hud, da det ikke gir noe lag på huden. Jeg trenger bare et lite dråpe for å smøre på huden min og i et blunk av øynene min, det assimilerer meg helt på huden min. Jeg elsker også det at det hydrerer huden min for gode timer, selv i det tørrende tørrværet her. Jeg pleier å slather det etter dusj i morgen, men det gir meg myk fuktighetskroppen fra morgen til solnedgang, er det ikke utrolig? Samlet sett har jeg ingenting å mislike om denne livsgleden. Jeg elsker det for det faktum at det er lett teksturert, svært fuktighetsgivende piske og en ideell lotion for kroppspleie hele året. Jeg vil anbefale denne mango kroppen pisken til alle dere.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Kroppsbutikken Mango Kroppsoppe:

 • En lett teksturert kroppsslip infundert med godhet mango frukt ekstrakt, min favoritt frukt 🙂
 • Lotionen synker umiddelbart inn i huden uten å forlate noe oljeaktig lag.
 • Det tar vare på tørre flekker veldig godt, bortsett fra fuktighet og fuktighet i kroppen i noen timer.
 • Virker som en ideell lotion for fet hud uavhengig av vinter / sommersesong.
 • Ikke irriterer huden, og heller ikke fremheve noen hudproblemer.
 • En veldig mild vanilje infusert mango fruktig lukt som ikke er så overveldende som deres kroppsslagere.
 • Alle TBS produkter er mot dyreforsøk så langt jeg tror.
 • Disse produktene er alltid tilgjengelig på rabatt hele året, til ganske rimelig utvalg.

Ulemper av kroppshandelen Mango Kroppsoppe:

 • Dens pumpe dispenser emballasje som en gang åpnet kan ikke brukes mens du reiser; Imidlertid har de mindre flasker for å reise formålet.

Fra nå av føler jeg ikke noe grunnlag for å hoppe over det bortsett fra sin rotete pumpedispenseråpning. Ser på kroppen min smørlager og nå denne fullstendige flasken, føler jeg at jeg ikke skal handle kroppsrør for de neste månedene, la oss se hvor lenge jeg kan motstå meg selv. Jeg vet at min hubby ikke vil tro og kunne ikke slutte å le for han kjenner meg bedre enn meg selv! Han bærer allerede min galskap; Jeg vil vekke ham opp midt om natten og spørre ham hva er datoen kjære? Og når han svarer, vil jeg fortsette å bugge ham for å få meg til TBS-butikken for å innløse min neste gave midt om natten. Han smelter bare på hodet på pute! Forresten tredje uken har startet, må jeg skynde meg for min tredje gave nå. I mellomtiden, hvis du får sjansen til å gå inn i denne ordningen, "livets glede", så skriv inn og nyt gaver i tillegg til å prøve denne ultimate mango body pisken (bedre sent enn aldri)! Gledelig, lystig, gal ferie, Gals 🙂

Kroppsbutikken Mango Butter Kroppshandelen Mango Lip Butter Body Shop Mango Shower Gel Body Shop Født Lippy Mango Peach Lip Balm Kroppsbutikken Moringa Body Mist Maybelline Baby Lips Mango Pie Purederm Rensende Dødehavet Mud Mask med Mango Enliven Mango og Passionfruit Shower Gel Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Body Shop Shea Whip Body Lotion St Ives Softening Pusset Silke Body Lotion Freeman Virkelig Luscious Cookies And Cream Whipped Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 30 2020