Suave Naturals Creamy Kakaosmør og Shea Body Wash Review

Første gang jeg så dette merket i en kosmetikkbutikk, hoppet jeg på føttene mine; Neetu's anmeldelser har fristet meg nok til å ta dette. Ordene - "kremet, kakaosmør og shea", overbeviste meg om å kjøpe dette fordi vinteren og til og med dagene her er kald og tørr, ofte overskyet. Min sjel var ikke fornøyd med bare ett kjøp; Jeg konsulterte Jomol og gikk tilbake igjen for å plukke opp de andre varianter og endte med produkter pluss "parkeringsbillett på 500: P". Det er et ritual her; de lager ikke parkeringsplasser, kan du overlate en billett og deretter få deg til å streife rundt i byen for å finne sergeanten som holder kjørerkortet ditt 😛

Produktbeskrivelse:

Beriket med fuktighetsgivende melkeproteiner og den naturlige frisk duften av kakaobønneekstrakt, vil Suave Creamy Naturals Cocoa Butter og Shea la huden føles myk, glatt og herlig duftende. Denne friske duften lukter så godt som Bath and Body Works.

ingredienser:

Vann, Natrium Laureth Sulfat, Cocamid MEA, Fragrance, Theobroma Cacao (Kakao) Seedsmør, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Ekstrakt, Hydrolysert Melk Protein, Honning Ekstrakter, Glykol Stearat, Glyserin, PPG-9, Stearamid AMP, Ammoniumklorid, Citronsyre Syre, tetranatrium EDTA, metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon, blå 1, rød 33, gul 5.

Hvordan å bruke:

Hell en liten mengde i en våt badpuve, en vaskeklut eller direkte i hender og behandle huden med den rike kremrike skumringen. Skyll av.

Pris:

Jeg fikk den for $ 2,5 tilnærmet (PKR 270) - 454 ml.

Min erfaring med Suave Naturals Creamy Kakaosmør og Shea Body Wash:

Jeg liker flasken; og mer enn det, vasker fargene på kroppen. Flasken er gjennomsiktig og flipper åpen, noe som reflekterer det lette kakaofargeproduktet inni. Jeg har en følelse av at jeg kan bryte eller lekke flasken hvis den faller fra høyde! Kroppsvaskene lukter perfekt med kakao og shea, infundert med frisk blomst duft. Duften er guddommelig og gir en luksuriøs følelse i dusjen, men dessverre varer det ikke lenge. Jeg føler at det forsvinner når du går ut og kle deg.

Kroppsvasken er noe rennende i konsistens. En liten mengde lår anstendig godt med loofah eller hender, fungerer hverken. Skummet er rik, skyller ut uten å etterlate noe fettete følelse, rester eller såpefrukt. Det forlater huden jevn, ren og hydrert. Kroppsvasken ripte ikke av fuktighet fra huden min, men fordi været var kaldt og tørt, måtte jeg legge på ekstra fuktighetskrem. Jeg antar det er feil av været og ikke produktet. Suave fungerer godt med hva det hevder, og kroppen vaskes alene skal være tilstrekkelig når klimaet ikke er så tørt. Jeg la merke til en ting som det kontrollerer kropps lukt, det inneholder ikke parabener heldigvis, men du kan se SLS i ingrediensene.

Totalt sett er jeg veldig imponert og fornøyd med valget. Takk til IMBB for å introdusere meg til Suave, ellers ville jeg aldri ha prøvd dette 🙂

Pros av Suave Naturals Kremet kakaosmør og Shea Body Wash:

  • Duft er fantastisk.
  • Blader huden jevn og hydrert.
  • Ganske fuktighetsgivende for moderat vær.
  • Veldig rimelig.
  • En liten mengde lammer anstendig.
  • Fri for parabener.
  • Vil vare deg lenge uten å kjede deg.

Cons of Suave Naturals Kremet Kakaosmør og Shea Body Wash:

  • SLS, men det er vanlig i mange kosmetiske produkter.
  • Ekstra fuktighetskrem kreves for kroppen hvis du bor i kaldere områder (hvis det er 6 ° -7 ° C om natten / morgen).

IMBB Rating:

4/5

Anbefaler jeg / vil jeg tilbakekjøpe Suave Naturals Creamy Kakaosmør og Shea Body Wash?

Jeg har allerede fått andre varianter, og jeg tror det rettferdiggjør tilbakekjøp. For anbefaling vil jeg heller foreslå at du ikke gir dette en glipp.

Suave Naturals Wild Cherry Blossom Body Wash Suave Naturals evig solskinnshampo Suave Dry Shampoo Spray Suave Naturals Sweet Pea og Violet Bodywash Suave Professionals Shine Shampoo med marokkansk Argan Oil Suave Naturals evig solskinn kroppsvask Suave Naturals Juicy Green Apple Shampoo The Body Shop Tea Tree Kul og Creamy Wash Streetwear Color Rich Lipstick Creamy Brown Freeman Facial Creamy Scrub Apricot L'Oreal Hydra Fresh Hydrating Forfriskende Kremet Skum L'Occitane Shea Fabulous Serum The Body Shop Shea Beautifying Oil Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer Jovees Rehydrating Face Pack med Shea Butter Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk VLCC Kakao Butter Hydrating Body Lotion SPF15 Marks and Spencer Kakaosmør og Vanilje Krembad Marks & Spencer Kakaosmør

Dove Gentle Exfoliating Beauty Body Wash Vivel Luxury Creme Deep Nourishing Body Wash Biotique Bio Honey Cream Lightening Body Wash Palmolive Aroma Body Wash Sephora Lagoon Creamy Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: