Jordana Powder Blush - Tawny Beige

Pulver Blush

• Color-True Tints for Kinn • Ansiktet ser ungdommelig og fornyet ut • Accentuates, Sculpts & Contours • Velvety-Smooth Formula Blends enkelt • Laget i USA

NET WT .08 OZ / 2.2g

Pris:

INR 229

Tips:

Glid børste gjennom farge og trykk lett av overflødig pulver. Gjør lett på kinn, panne, hake og / eller nese og bland godt sammen for en myk glød.

ingredienser

Talc, Zink Stearate, Squalane, Isopropylmyristat, Meticone, Metylparaben, Natriumdehydroacetat, Propylparaben, Butylparaben, Ascorbylpalmitat, Anthemis Nobilis Blomst Extract, Dietylftalat, Tocopherol, Glycine Soja (Soyabønneolje), Iron Oxides (CI 77491). +/- Kan inneholde: Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492, CI 77499), Manganviolet (CI 77742), Ultramariner (CI 77007), Carmine (CI 75470), Ferrik Ferrocyanid (CI 77510), Red 6 (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850), Red 27 Lake (CI 45410), Red 30 Lake (CI 73360).

Nettstedet kaller denne nyansen en bronsehvite i perlefinish.

Jeg har omtaler en rekke jordana rødmer tidligere, og disse er flotte for nybegynnere, nå har de prøvd så mye mer, disse er ikke de mykeste eller mest pigmenterte, men nyanser gjør dem så fristende, nesten alle nyanser er kjempebra, hoarder i Jeg plukket alt på nettet, og dette er perfekt for dagslitasje.

rødme gjør en stor forskjell på ansiktet mitt, derfor har jeg alltid litt farge på kinnene, eller det kan være kuttet kontur, dette gir perfekt lysfarge til kinnene og på kjevelinjen, og fargen er subtil men kan bygges opp. Dette er perfekt nyanse for varme indiske hudfarger for naturlig skulptur og ingenting mer.

Tekstur er ganske lys, det er ikke mykt, men kan bygges opp, det er mange rødmer mykere enn denne, men for prisen er det en god naturlig rødme for nybegynnere. Tekstur er definitivt ikke hyggelig, men for rødder og nybegynnere , myk hånd er bedre, slik at vi kan eksperimentere hvor mye og hvor du skal si det. Denne skyggen er god for lavere kinn og kjeveområde, men ærlig er pigmenteringen dårlig.

Igjen gjør nyanser det fristende, pigmentering og tekstur er trist, dette er matt uten tvil, og lysspyling er hva det gir, men bruk en tung hånd for dette. Det er fint å blande, viser nesten ikke mye. Fargen er en myk rosa, veldig subtil, og den har veldig subtil skimmer, du kan kalle det matt på det hele, men nesten ingen farger kommer av, du må virkelig virvle og virke mye. Den fortsatte kraften er dårlig også men fargen er så pen å skygge.

Jeg må si at dette ikke er det beste i serien, men de har fantastiske nyanser med bedre pigmentering og tekstur, og de kan bygges opp og så mange flotte naturlige utseende, de har også lansert ny nyanser i USA prøver dem for prispoeng hvis du får sjanse.

IMBB rating:

2.9/5

Jordana Blush Powder - Bronze Jordana EasyShine Glossy Lip Color Pink Lemonade Jordana Lipsticks i Shade Amber, Bronze og All Spicy Jordana Incolor Eyeshadow Black Tie Affair Jordana Easyliner For Eyes Jordana Matte Lipstick 28 Natural, 30 Mystery Jordana Easy Liner For Eyes Sea Green Jordana Quickliner Eyes in Deep Wine Jordana Easy Liner for lepper Dagens antrekk: Hvit skjorte og beige shorts

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: