Hjemmelaget tomat ansiktspakker

Tomater er så undervurdert i skjønnhetsindustrien. Det er et grunnleggende element i alles kjøkken, og ikke bare legger de smak og smak til retter, de har rikelig med antioksidanter og vitaminer som er gunstige for alle hudtyper. Tomater er rik på lycopen som beskytter huden mot skade på frie radikaler. Tomater kan fjerne stubbornest of tans. Det kan redusere porestørrelsen og dermed en velsignelse for fet hud. Tomater er rike på vitamin A, C og K-vitamin, slik at tomat-ansiktspakker vil være en kraftig ansiktspakke som gir alle essensielle vitaminer. Tomater har også astringent egenskaper og kan rengjøre huden din grundig. Også, de fungerer som naturlige exfoliators, rydde bort døde og flakete hud for å avsløre myk og jevn hud. Jeg er sikker på at du vil gjøre ansiktspakker ut av et slikt kraftverk av grønnsaker / frukt, og her er noen enkle ansiktspakkeideer du kan lage på egenhånd. 🙂 Selvfølgelig vil det enkleste være å gni et stykke tomat på ansiktet ditt, men bland det med andre gode ingredienser, og få en flott tilbake med mange fordeler.

1. Tomat- og Olivenolje Face Pack for tørr hud:

Dette er en flott pakke for fet hud. Ta ferskpresset masse av en tomat og bland i en ss olivenolje. Bland begge ingrediensene godt og påfør ansiktet i 20 minutter. Denne ansiktspakken fungerer veldig bra for flakket og tørr hud.

2. Tomat og yoghurt Face Pack:

Denne ansiktspakken fjerner brunfarge og exfolierer huden effektivt. Alt du trenger er fersk tomat, yoghurt og sukkergranulat. Klipp tomaten i fire skiver og dryss sukkergranulatene på den. Hell litt yoghurt over stykket og gni det på ansiktet ditt.

3. Tomat og sitron ansiktspakke:

Dette er en god pakning for å fjerne tan og viser også sammenvirkende effekter på huden. Alt du trenger er 1 hel tomat, 2 skjeer ostemasse og en halv sitron. Klipp tomaten i halvparten og klem juiceet i en bolle. Ta en halv sitron og klem i juice i tomatjuice. Hell litt ostemasse inn i denne blandingen og bruk på ansikt og nakke. Du kan legge til multani mitti eller besan hvis pakken er for rennende. Denne pakken reduserer størrelsen på kviser hvis du har noen. Regelmessig bruk vil også lette arr, blemmer og pigmentering.

4. Tomat, Masoor Dal og Aloe Vera Face Pack:

Denne ansiktspakken exfoliates huden og fjerner brunfarge hvis den brukes regelmessig over en uke. Aloe vera fukter huden. Slik gjør du masken. Ta frisk aloe vera gel og bland den med masoor dalpulver, ta litt ingefærpasta og klem juiceet inn i pastaen, legg i en halv rå tomatmasse. Bland alle ingrediensene godt, hold ansikt og nakke i 15 minutter og skyll av med kaldt vann.

5. Tomat og Coriander Face Pack:

En testet og testet metode for å få glødende hud, denne pakken kan fjerne kvise arr og hindre kviseutbrudd. For å lage denne ansiktspakken, bland en tomat med noen korianderblader med rosevann for å lage en pasta. Hvis pakken er for rennende, kan du legge til multani mitti. Hold ansiktet på ansiktet og nakken i 20 minutter og skyll av med kaldt vann. Med vanlig bruk får du aknefri hud. Korianderblader har også anti-aldrende effekter på huden.

Bildekilde: 1

14 Hjemmelagde Besan Face Packs Hjemmelaget Kondens Hår Hår Mask: Gjør det selv 5 Hjemmelagde Anti-Aging Face Packs Hjemmelaget Tan Removal Pack Hjemmelaget Body Scrubs for tørr hud Hjemmelaget Chocolate Face Packs DIY Tomat Face Pack for tørr hud Detanning Face Pack med yoghurt og tomat: Gjør det selv Tomat Facial For Kjedelig og fet hud med bilder VLCC Mandarin & Tomato Natural Fairness Face Wash Detanning Face Pack med yoghurt og tomat: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: