Essence Stay All Day 16H Langvarig Makeup Review

Hei vakre damer, hvordan går det med alle i dag?

Den eneste gangen jeg brukte grunnlaget var for min fjerde klasse årlige dag. Læreren hadde slått på grunnlaget på ansiktet vårt, og vi så ikke mindre enn en vampyr. Jeg fant oppdagelsen av "hvitkast" på den dagen, men fant en periode for det da jeg begynte å ta babysteg i sminkeverdenen. Min største frykt var ikke å finne riktig nyanse for huden min. Etter å ha lest mange artikler og ting, fant jeg ut at min undertone er gul. For å hjelpe meg med å teste nyanser, tok jeg min mor sammen med meg til skjønnhetsbutikken, så jeg kunne få en ny mening. Jeg velger Essence fordi jeg tror det er det perfekte apoteket, og jeg takker IMBB for å introdusere meg til merkevaren. Kommer til anmeldelsen:

Produktbeskrivelse:

Den langvarige og lette sminke gir en feilfri, silkeaktig hud som varer hele dagen! Lett å påføre på grunn av den myke tekstur. Dermatologisk godkjent.

Pris:

Rs. 399 for 1 fl.oz / 30 ml.

Holdbarhet:

3 år.

ingredienser:

Aqua (vann), cyklopentasiloksan, butylenglykol, cykloheksasiloksan, Bis-peg / ppg-14/14 Dimetikon, Natriumklorid, Bornitrid, Silika, Glimmer, Kapryll, Glykol, Triet-Heksykaprylsilan, Disteardimonium Hectorit, Propylenkarbonat, Parfume ), Benzolsalicylat, linalol, limon, hydroksykitronell, alfa-isometylonon, citro-nellol, kumarin, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (jernoksid), CI 77891 (titandioxid).

emballasje:

Jeg elsker emballasjen. Flasken er ikke for stor eller for petit. Jeg elsker pumpedispenser fordi det reduserer spild av produkt og er hygienisk også. Flasken er laget av plast, så det vil ikke bryte.

Min erfaring med Essence Stay All Day 16H langvarig sminke:

Dekning:

Dekningen er middels, men den kan bygges.

Tekstur:

Det er et flytende fundament som ikke er rennende eller for tykt i konsistens.

Parfyme:

Jeg må nevne at jeg ikke er best på å beskrive dufter og min blokkerte nese på grunn av kulde hjelper ikke situasjonen. Jeg kan fortelle deg at det er mildt og ikke noe rart.

Bli ferdig:

Den har halvmattet finish, 5 timer etter at jeg så dewiness (dewy finish).

Nyanser tilgjengelig:

1) myk beige 2) Soft Nude. 3) myk sand 4) myk honning

Mens jeg lette etter en nyanse for hudtonen min, sa jeg til SA at jeg ønsket å teste det ut direkte på ansiktet mitt. Hun var søt nok og ble enige om. Hun fortalte meg å bruke fuktighetskrem under for å unngå ujevn utseende. Mens jeg prøvde produktet hjemme, på en kinn, la jeg grunnlaget og på den andre fuktighetskrem + fundamentet.

Jeg kunne se forskjellen veldig bra. Det bryter meg ikke ut. Jeg søkte om klokken 11.00 og kom hjem klokken 19.00; det var intakt i mer enn 7 timer. Det føles ikke tungt i det hele tatt, det føles som en annen hud. Det oksiderer ikke i det hele tatt. Faktisk lyser fundamentet mitt ansikt. Det fotograferer også godt.

Pros av Essence Stay All Day 16H langvarig sminke:

  • Chic emballasje.
  • Rimelig.
  • Byggbar dekning.
  • Bryter meg ikke ut.
  • Føler ikke kake.
  • Langvarig.
  • Lett.
  • Budsjett vennlig.

Ulemper med Essence Stay All Day 16H langvarig sminke:

  • Begrenset nyanser tilgjengelig.

Anbefaler jeg Essence Stay All Day 16H langvarig sminke?

Ja, bare hvis du finner en nyanse som matcher hudtonen din.

Vil jeg tilbakekjøp Essence Stay All Day 16H langvarig sminke?

Ja.

IMBB Rating:

4,5 / 5 (-0,5 for begrenset nyanser).

Essence Lip Liner Satin Mauve Essens Alt om Matt Fixing Compact Powder Essence Eyeshadow Brush Essence Kiss Care Kjærlighet Lip Balm - Purple Berries Essens leppestift i nesten berømt Essens leppestift - rødt teppe Essens leppestift-se på meg Essens Alt om Cupcake Lipstick Essens Leppestift I Naken Essence Lip Liner Cute Pink Maybelline 14-timers leppestift - vær så snill å holde plomme Street Wear Bo på Mineral Foundation Estee Lauder Double Wear Hold deg i stedet Makeup SPF 10 Colorbar Time Plus Long Stay Makeup-002 Mørk Beige L'oreal Paris Hydrafresh Hele dagen Hydration Aqua-gel L'Oreal HydraFresh All Day Hydration Supply Aqua Cream Olay Fullfør hele dagen fuktighetskrem med solcreme bredspektrum SPF 15 Stila All Day vanntett flytende eyeliner NYC Smooch Proof 16H Lip Stain - Champagne Flekk L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer - 04 Golden Beige Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Deborah Milano 2 i en langvarig øyenskygge med primer Lotus Herbals PURESTAY Langvarig Face Powder-SPF 20 L'Oreal Paris UV Perfekt Langvarig UVA / UVB Protector SPF 50 Bollywood skuespillerinner uten sminke Topp 15 brudekjoler i Delhi Best Makeup Removers tilgjengelig i India Bridal Makeup Kit med Lakme Products Slik fjerner du sminke fra ansiktet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: