Elle 18 Color Bomb i Pink Delight

Hei alle sammen,

I dag er jeg tilbake med en annen leppestift fra Elle 18. Jeg har ikke prøvd disse leppestifterne før, veldig spent denne tiden og iført dem ofte. Elle 18 fargebombe leppestifter har få nye nyanser i serien og i dag deler jeg en pen rosa leppestift. Les videre for å få vite mer.

Pris: RS100

ingredienser: Kakao Smør, Rose Vann, Almond, Jojoba olje

emballasje: Elle 18 fargebombe leppestifter kommer i en blank svart kropp. Lippestiftenhetten passer ordentlig og det er reisevennlig. Emballasjen er ganske anstendig vurderer prisen.

Farge: Fargen er en ganske lys rosa med hint av røde undertoner. Det vil passe til rettferdige til middels og dusk hudtoner, det kan være at det ikke virker på svært dype hudtoner. Lippestiften er veldig lys og gir en umiddelbar lysstyrke til ansiktet mitt, selv uten sminke. Jeg elsker min nivea leppebalsam i jordbær og denne fargen ligner veldig på leppebalmen, det er nesten som leppebalmen i leppestiftform. Jeg elsket bare fargen, det er ikke neonish men lyst og ung. Jeg elsker å bære den til for de dagene jeg vil ta en pause fra min nakenbrune og ferskener.

Tekstur: Lippestiften har en veldig myk og kremaktig tekstur. Lippestiften bryter på basen på grunn av sin kremete tekstur, og den smelter også i veldig varmt klima. Det glir som smør på leppene. Det fukter leppene perfekt, akkurat som et high end-merke.

pigmentering: Denne leppestiften er sint pigmentert, en enkelt sveipe av farge gir full fargeintensitet. Når jeg legger på og lag det to ganger, er min leppepigmentering dekket.

Stå i kraft: Det ble på mine lepper for en god 3 og en halv time uten noen oppslag, det kan variere fra person til person.

Fordeler med Elle 18 Color Pops Lipstick i Pink Delight:

• Billig, du kan eksperimentere med sterkere farger før du splurge på high-end merker. • Kremet tekstur • Fuktighetsgivende på leppene • God pigmentering • Ikke flekker lepper

Cons av Elle 18 Color Pops Lipstick i Pink Delight:

• Oppholdsstyrke - men for prisen tror jeg ikke at jeg skal klage, annet enn dette, kan jeg virkelig ikke finne noe i denne leppestiften.

IMBB Rating: 4.5/5

Tilbakekjøp og anbefaling:

Jeg anbefaler Elle 18 Color Pops Lipsticks til alle! Den skygge rosa glede er en veldig fin lys rosa som noen vil like. Tross alt koster det bare 100 dollar. Få en til deg selv, og det er veldig bra, jeg er sikker på at du ikke vil angre.

Les også:

Elle18 Color Bombs Elle 18 Color Bombs Color Burst Lipstick Elle 18 Color Pops Coral Romance Elle 18 Color Bombs Lip Smoothie Elle 18 Color Pops Candy Kiss Elle 18 Glow Foundation Review Elle 18 Juicy Lip Balm i Juicy Berry Review Burt's Bees Honey LipBalm Review Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm Photos and Swatches Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Review Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet LipBalm Revlon Super Lustrous Lip Balm Bilder, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 26 2020