Derma E Hydrating Night Creme med Hyaluronsyre Review

IMBB Sponsored Product Review

Hei damer,

Dette vil bli en gjennomgang av Derma E Hydrating Night Cream med Hyaluronsyre.

Om produktet:

detaljer:

Denne ekstra rike, dypt penetrerende cremen, infundert med Vitaminer A og E, Ester-C, Allantoin og Macadamia Oil, drenerer huden din i fuktighet. Ved plumping av hudvev, synes fine linjer og rynker å forsvinne. Hyaluronsyre (HA) er en "fuktighetsmagnet", som er i stand til å beholde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, og dermed tiltrekker og beholder fuktighet for huden. Dens uovertruffen fuktighetsegenskaper gir jevnere, mykere og yngre hud. Derma Es eksklusive HA-formler blander denne bemerkelsesverdige ingrediensen med hudvitaminer og botaniske stoffer for å maksimere hydrering samtidig som det reduserer utseendet på fine linjer og rynker. Produktet er glutenfritt, parabenfritt, hypoallergent og er ikke testet på dyr.

Hvordan å bruke:

Påfør en liten mengde Hyaluronic Acid Night Creme på fingertuppene og påfør hele ansiktet og halsen i lyse oppover. Bruk om kvelden eller når det trengs ekstra fuktighet. Kan brukes under sminke.

ingredienser:

Vann (Aqua), Glyserin, Capryl / Caprik Triglyserid, Macadamia Ternifolia Frøolje, Natrium Hyaluronat (Hyaluronsyre), Kalsiumakorbat (Ester-C), Dimetikon, Organisk Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetat (Vitamin E), Retinyl Palmitat Vitamin A), Allantoin, Panthenol, Xantangummi, Ammonium Acryloyldimetyltaurat / VP-kopolymer (Aristoflex), Cetylalkohol, Stearylalkohol, Fenoksyetanol, Etylheksylglyserin, Naturlige og Duftende Oljer.

Pris:

Prisen vil variere fra $ 20 til $ 25 avhengig av hvor du kjøper den fra.

Min erfaring med Derma E Hydrating Night Creme med Hyaluronsyre:

Alle vet at hemmeligheten til å se vakker er først og fremst - sunn hud. Uansett hvor bra sminken din er, vil den aldri se ut som feilfri hvis du ikke har sunn hud under alt, og hvis du har en frisk og vakker hud, så vil du også ha tillit til å gå sminke mindre. Så, hudpleie har alltid vært en høy prioritet for meg mer enn sminke selv. Jeg ser alltid og søker etter den hemmeligheten til perfekt hud.

Da jeg fikk muligheten til å prøve et produkt (med IMBB) bestemte jeg meg for å gjøre denne nattkremen siden jeg vet at mange mennesker lider av tørr hud, inkludert meg i hard vintertid. Huden min blir veldig tørr og flakket om vinteren, og tilstanden forverres bare når du bor i sentraliserte varmesystemer innendørs. Luften er bokstavelig talt uten fuktighet i den. Så, som vi alle vet at vår hud reparerer seg selv over natten når vi sover, er derfor en god hudpleie rutine av største betydning før du sover. En grundig CTM rutine er et must. Jeg har brukt denne Derma E fuktighetsgivende crème som min daglige nattsvern, og det har vist fantastiske resultater på huden min.

Konsistensen av cremen er nesten av en pisket luftig konsistens. Når den er påført på huden, blir den absorbert i løpet av minutter helt og det er ingen greasiness igjen. Hud føles ikke klissete eller tunge med dette på. Det gir ikke noe lys på ansiktet. Dette er en svært overraskende, men svært behagelig kvalitet om dette produktet. Vanligvis når du tenker på nattkrem, er de alltid så tunge på huden fordi de er ment å være ekstra fuktighetsgivende.

Selv om denne cremen er veldig lett, er dens fuktighetsgivende egenskaper enestående. Hud føles smidig og myk fra første gangs bruk. Kvaliteten på huden min har forbedret seg drastisk med daglig bruk av denne cremen. Når det ble brukt over natten, ble huden hydrert hele dagen etter, har ikke lidd av en enkelt tørr patch på ansiktet mitt siden jeg begynte å bruke dette. Min hud elsker absolutt det!

Denne cremen påstår også å ha anti-aging egenskaper på grunn av tilstedeværelsen av hyaluronsyre. Selv om jeg er tidlig på 20-tallet og ikke lider av noen tegn på aldring, føler jeg at forebygging alltid er den beste ruten for å bekjempe den uunngåelige rynkede huden i fremtiden. Jeg slather dette på ansiktet mitt og også nakken min (siden nakken er det første området som viser tegn på aldring), og jeg kan hevde at huden min føles litt fastere, smidig og mer elastisk med vanlig bruk av dette.

Denne nattcreme har ikke en veldig overveldende eller off-putting duft og forsvinner etter noen få minutter også. Det lukter svakt floral til meg. Duften er veldig behagelig og vil ikke være en grunn til bekymring for noen.

Creme kommer i et glass karet som er veldig tung og ikke i det hele tatt reisevennlig. Også, noen kan vurdere badekaremballasjen også uhygienisk. Hvis du skulle reise med dette, vil du trenge å ta med deg i en mindre reisebokse som reiser med dette er svært upraktisk og også farlig (på grunn av glasset). Mengden som tilbys er stor for prisen. Denne cremen vil lett vare meg 6 måneder selv med vanlig bruk på ansiktet. Samlet vil absolutt anbefale dette, to tommelen opp for dette produktet.

Fordeler med Derma E Hydrating Night Creme med Hyaluronsyre:

  • Fantastiske fuktighetsegenskaper på huden.
  • Føler ikke fettete eller tunge på huden.
  • Ikke brøt huden min ut.
  • Hud føles myk og smidig.
  • Organisk, vegansk og grusom fri.
  • Gledelig duft.
  • Hud har ikke følt seg tørr siden jeg begynte å bruke dette.

Ulemper med Derma E Hydrating Night Creme med Hyaluronsyre:

  • Ikke reisevennlig.
  • Glass badekar, så må du være ekstra forsiktig når du håndterer.
  • Tubemballasje kan virke uhygienisk for noen.

IMBB Rating:

4.9/5

Derma Seta Body Spa Kit Aroma Magic Derma Chill Pack Kryolan Derma Color Camouflage Cream A-Derma-skummende gel A-Derma Epitheliale AH Hudreparasjonskrem Fabindia Vitamin E Sunscreen SPF 30 The Body Shop Vitamin E Cream Cleanser Kropps butikken - Vitamin E fuktighetssoljon SPF 15 Kroppshandelen Vitamin E fuktighetsgivende krem Fabindia Vitamin E Skin Hydrating Cream for fet hud og Lakme Strawberry Creme Himalaya Lett Hydrating Face Wash VLCC Kakao Butter Hydrating Body Lotion SPF15 L'Oreal Hydra Fresh Hydrating Forfriskende Kremet Skum Vichy Normaderm Anti-Imperfection Hydrating Care Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Night Repair Creme VLCC Skin Stramming Night Cream VLCC Enbrighten Peeling Night Cream Beste nattkrem tilgjengelig i India Hada Labo Super Hyaluronsyre Fuktighetsgivende Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 29 2020