Yves Saint Laurent Belle D'Opium Eau De Parfum gjennomgang

IMBB Sponsored Product Review

Hei alle mine IMBB Cuties, Glad midt i uken til dere alle 🙂

Jeg er her i dag med min IMBB-sponsorert produktanmeldelse for november måned 2013. Jeg vil gjerne igjen takke Rati og Sanjeev for denne fantastiske muligheten, og takk går også ut til Jomol for hennes hyggelige hjelp og hjelp denne gangen igjen.

"Yves Saint Laurent introduserte en orientalsk blomsterduft for kvinner som heter Belle d 'Opium i 2010. Dette er en etablering av bemerkede parfymer Honorine Blanc og Alberto Morillas. Jasmine, gardenia, sandeltre, lilje og pepper er kjennetegn på aromaene i denne duften. De lager en delikat, feminin aroma med subtil spiciness. Parfymen er designet for å appellere til en rekke aroma preferanser. Det kan brukes flere ganger. Kvinner vil finne blandingen av krydret, blomstret og pulverformet overenskomster uimotståelig. De viktigste hvite blomsterkonvensjonene er fullpakket med den blomstrende godheten. De ferske krydrede og woody akkordene gir en varm og forfriskende effekt, mens de myke, blomstrende og pulveriserte avtalene gir en beroligende effekt. "

Produkt detaljer:

Den nye avhengigheten av Yves Saint Laurent. En mystisk kvinne, en mektig og foruroligende forfører, inderlig men farlig. Hennes parfyme er en fortryllende og lysende ny orientalsk duft. En overdose av sjeldne og dyrebare ingredienser: Casablanca Lily, Røkelse, Jasmine Absolutt.

Topp notater: mandarin, Casablanca lilje, gardenia, jasmin.

Hjerte: røkelse, fersken, hvit pepper, tobakk, hookah accord, fruktige notater.

Base: rav, sandeltre, patchouli, røykfylt notater.

Belle d 'Opium er tilgjengelig som 30 ml, 50 ml og 90 ml EDP.

Pris:

For 90 ml (blir vurdert) er Rs. 6500.

emballasje:

Den ytre emballasjen er en pappkasse som har en mørk rosa, blå og lilla metallisk "feathery" type designtrykk, med Belle D'Opium trykt i fet bokstaver i midten. Flasken er en dyp indigo glassflaske med en gjennomsiktig glasssirkel i midten med navnet på parfyme trykt på gjennomsiktig glass. Hetten er en halvrund gyllenhette.

Min erfaring med Yves Saint Laurent Belle D'Opium Eau De Parfum:

Historien forteller at de kvinnene som liker den opprinnelige Opium Eau de Parfum, ville holde seg til det som deres generelle signatur duft og ville aldri røre noe annet i hele livet. På en eller annen måte appellerte opium av YSL meg aldri til meg; har prøvd det i butikken umpteen antall ganger, og har også kjent ganske mange dame venner som har slitt dette i år og år. Jeg visste da de var i et overfylt rom av parfymen deres! Nå fort frem til begynnelsen av denne måneden, da jeg prøvde denne lettere versjonen av Opium på YSL-telleren. Jeg hadde aldri testet YSL Belle d'Opium før dette. Mine olfaktoriske sanser hoppet opp og sparket levende og jeg hadde alle slags hyggelige lukter å gå rundt og rundt i mitt sinn og nese! Dette var den som jeg visste var helt riktig for meg for den kule sesongen, de festlige kvelder og varmen hennes holdt dvelende på meg mens jeg gikk gjennom butikken og forsøkte å distrahere meg selv fra fristelsen hennes!

Jeg har brukt denne parfymen siden begynnelsen av denne måneden og ville beskrive den som en varm, trøstende, beroligende, definitivt sterk, egnet for bruk i kveld / vinterbruk / festivitet. Duften faller i den orientalske treaktige kategorien og kan videre kategoriseres som hvit blomst, balsamico, woody, fersk krydret og varm krydret. Ved umiddelbar søknad kan jeg oppdage blomsternotene, hvorav lilje og jasmin er fremtredende. I mellom applikasjonen og tørketiden er de fruktige notatene, hovedsakelig fersken og mandarinorange, omgitt av luktesansen, mens for meg er hookah-avtalen, sandeltre og gule notater det som er mest uttalt når duften legger seg ned . De første blomsternotene varer rundt 20 minutter, de midtre fruktige slites ned innen 10 minutter, og gir vei til den langvarige og heady hookaen, tobakk og rav notater, som varer i mange timer og timer, og fullfører seg i en varm muskombombinasjon av alle notater sammen, varer en hel kveld og godt inn i natten. Etter å ha fått så mange komplimenter og spørsmål om hva jeg har på seg når jeg bærer dette, er jeg veldig fornøyd med denne parfymen, og jeg finner at jeg har blitt avhengig av sin oppriktighet og berusende duft.

Pros fra Yves Saint Laurent Belle D'Opium Eau De Parfum:

  • Et lettere alternativ til den opprinnelige Opium EDP av YSL.
  • Veldig egnet for vintersesongen.
  • Passer også til kveldsslitasje.
  • Langvarig.
  • Superb emballasje.
  • Super sterke notater.
  • Kan sannsynligvis bli en persons underskrift duft.

Ulemper ved Yves Saint Laurent Belle D'Opium Eau De Parfum:

  • Kan ikke appellere til de som foretrekker lett duft eller blomsterdukker.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Yves Saint Laurent Belle D'Opium Eau De Parfum?

Ja, ja, ja, sikkert.

Ha en flott uke foran alle 🙂

Yves Saint Laurent (YSL) Touche Eclat Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumieres # 3 Tawny Yves Saint Laurent Opium Oriental Spesialversjon Eau de Toilette Yves Saint Laurent Opium Rich Body Creme Yves Saint Laurent Rouge Volupte Leppestift Skygge Beige Ultimate Yves Saint Lauren Pur Couture Ren Farge Satiny Radiance # 13 Le Orange La Belle neglelakk i lilla hjerte og viktoriansk violett Burberry Body Eau De Parfum Ren DKNY Eau De Parfum Michael Kors Eau De Parfum Stella McCartney Eau De Parfum Roberto Cavalli Eau de Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: