Fem Dual Care Hair Remover Review

Hei venner,

Denne gangen vil jeg vurdere Fem Dual Care Hair Remover som består av en hårfjerningskrem og en pH-gjenopprettingskrem. For hårfjerning velger jeg for det meste voks og noen ganger går jeg for kremer eller barbering avhengig av situasjonen. Jeg har aldri hatt noen reaksjoner med noen av disse teknikkene (touchwood!). Jeg elsker ideen om online shopping og jeg vil virkelig takke personen som startet denne trenden. Dette var en av mine kjøp online, så la oss se hvordan dette gikk.

Pris:

Pris: 45 INR for hårfjerningskrem-40g, to pH-gjenopprettingsposer-10g, forsiktig spatel og bruksanvisning.

ingredienser:

Vann, stearet 2, flytende paraffin, natriumhydroid, kalsiumhydroksyd, tioglykolsyre, urea, sorbitol, natriumsilikat, titandioksid, avokadoolje, CI 77491.

Veibeskrivelse:

En oppdateringstest anbefales for førstegangsbrukere. Unngå øyekontakt.

Trinn 1: Påfør Fem Hair Removal Cream jevnt med den vedlagte spatelen. Ikke gni inn.

Trinn 2: La krem ​​på huden stå i 8 minutter. For å fjerne stædig hår, la opp i maksimalt 10 minutter. Ikke overskrider 10 minutter. Trinn 3: Fjern krem ​​med spatelen og se at uønsket hår kommer av umiddelbart. Skyll huden grundig med rent vann og klapp tørr. Trinn 4: Masser pH-gjenopprettingskremmen forsiktig på hudområdet der håret er fjernet. Din hud føles øyeblikkelig kul, sooted og fuktig.

Min erfaring med Fem Dual Care Hair Remover:

Det er en hvit farget krem, og den er heller ikke for tykk eller for rennende i konsistens og lett å spre med spatelen. I henhold til instruksjonene må du holde kremet i 8 minutter og kan ikke overstige mer enn 10 minutter, og jeg gjorde nettopp det og fikk gode resultater som forventet fra vanlig hårfjerningskrem. Jeg følte ikke kløe eller brennende følelse med kremet. Jeg har brukt forskjellige kremer for hårfjerning, og dette er den eneste krem ​​som ikke har en merkelig lukt, men det har en blomstlig lukt.

Etter skylling masser du huden med den rosa farget pH-gjenopprettingskremmen, som er gitt for å gjenopprette pH i huden vår. Jeg følte en kjølefølelse i noen sekunder etter å ha brukt det, og huden min var myk og fuktig.

Pros av Fem Dual Care Hair Remover:

  • Enkel hårfjerningsmetode.
  • Ingen hudreaksjoner.
  • Fin blomsterduft.
  • Huden blir myk og fuktig med lotionen.

Ulemper med Fem Dual Care Hair Remover:

  • Tid tatt for hårfjerning er ganske lengre i forhold til andre alternativer.
  • Listen over kjemikalier i ingrediensene.

IMBB Rating:

4/5.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Fem Dual Care Hair Remover?

Ja, jeg foretrekker voksing eller barbering ved bruk av kremer bare på grunn av kjemikaliene som finnes i kremet, men kremer kommer til nytte til tider, så jeg vil tilbakekjøpe og anbefale.

Fem anti-mørkere hårfjerningskrem for følsom hud Fem Gurkemeie Herbal Fairness Cream Bleach Fem Herbal Creme Bleach Fem Fairness Creme Bleach - Blåbær med melk og perle Fem Gold Creme Bleach Golden Glow Rengjør og fjern Dual Action Moisturizer Coloressence Dual Phase Oljefri Makeup Remover Scholl Dual Action Foot File Shiseido The Makeup Dual Balancing Foundation Review, FOTD Nair Hair Remover Lotion Anne French Creme Hair Remover - Sandal Andrea Visage Clair Gentle Hair Remover for ansiktet Anne Fransk Creme Hair Remover-Aloe Vera Slank vokspakke med Aloe Vera: Ansiktshårfjerner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: