Lotus Herbals Pure Colours Lipstick - Coral Rose

Lotus Herbals PURE COLOR ™ er et 100% vegetarisk utvalg av fuktighetsgivende leppefarger tilgjengelige i 22 rike, sofistikerte nyanser, inkludert fersken, pinks og nutty browns. Beriket med botaniske ekstrakter av Aloe Vera og Jojoba.

Pris:

245 INR

Jeg er bare så glad at jeg fant dette på min nærliggende skjønnhetsbutikk, jeg regner med at dette er en ny nyanse, og jeg hadde gått for å kjøpe koraller og min fersken, men fant dette og kjøpte den så snart som mulig. Jeg hadde faktisk glemt dette i butikken, men gikk for å plukke den tilbake: / Ja det skjer med meg hele tiden.

Fargen minner meg om den røde rosenskyggen fra dem, men denne er altfor pen, dette er en må ha rosa, jeg er ikke sikker på korallen i den, men har sikkert en fantastisk rose i den, den har denne gulrottappen i stedet for koraller og er en dypere rosa som virkelig lyser ansiktet. Jeg er så glad Lotus herbals har brakt dette ut, jeg regner med magenta brann, koraller, min fersken denne skyggen er også ny 🙂

Tekstur er en kremaktig lys, den er veldig pigmentert og myk, men den er ikke sprø, den er ikke kakeaktig, det føles veldig fin og lett og svært fuktighetsgivende, det virkelig umiddelbart lyser et kjedelig ansikt og formelen er egnet for vintre, elsker alt om det.

Målet er ikke matt, det er kremaktig glanset som du kan se, og det gir deg leppene et lusøst utseende, uansett tror jeg denne rosa vil skjære gjennom alle hudtoner, alle kan velge dette, dette er et must har og navnet er fantastisk også.

På oppholdsfronten er det bra også, det er mykere, men varer fortsatt minst tre timer og deretter la en fin fargetone bak, jeg tror det ikke er noe å klage på denne.

IMBB Rating:

4.9/5

Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Review Lotus Herbals Pure Colours Lip Farge - Crimson Red Lotus Herbals Lip Color Review-Rose Wood & Perky Peach Lotus Herbals Pure Color Lipstick Review-Rosa Blush, Peach Creme Lotus Herbals lanserer 10 nye rene leppefargene Lotus Herbals Lipstick Carnation, Coral Pink Lip Liner Lotus Herbals Pure Colour Lipsticks Bilder, fargeprøver Lotus Herbals Pure Color Lipstick Mod Mauve, Star Glow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: