Kryolan Modern Art No. 3918 Flat Pensel

Kryolan Modern Art Flat Brush 3918. Hele serien Modern Art brushes er laget av teknologisk innovativt syntetisk filament for presise, kreative sminke design. Denne penselen passer for bruk av alle slags sminkeprodukter som Ultra Foundation, Supracolor, HD Micro Foundation, Dermacolor og også Aquacolor.

Pris

INR 200

Dette er en annen nyttig og solid utseende børste jeg hadde fått fra Kryolan, dette er en flat børste og det øyeblikket jeg så det, selv om jeg vil bruke den til å bruke gelforing så nær lash linjen som mulig som bokstavelig talt trykke den inn i lashline og deretter en annen bruker den til å bruke den som et leppefyller, er Colorbar-leppebørsten også flat, men mindre og jeg liker å bruke den til leppestifter, derfor har jeg også denne, du kan også fylle i bryster, men dette er ikke så liten og vinkel i det hele tatt.

tettheten er fin, som i ikke så tykk, men bred nok, børstene er ikke så wobbly eller bøyende, det gjør en god jobb, det er godt å trykke gelinnlegget i lash-linjen for et lysere utseende, så igjen det er greit å fylle leppene, jeg vet ikke hvorfor jeg liker de syntetiske børstene deres, de har også dette grønt til det også.

Håndtaket er veldig fint og solidt, jeg liker hvordan de skriver ut nummeret, men vel, de må ha mer identitet, da dette er en flat børste, og børsten ser fin ut i svart, det kommer i en pose som plast du kan bære den i det skjuler ikke når du vasker det, det beholder formen og det mister ikke farge, så fett så bra, jeg tror du kan miltilask med denne børsten og klapp en våt eller tørr skygge eller pigment også.

For prisen er det flott jeg anbefaler det til jenter som ønsker en flat børste av sorter.

IMBB Rating:

4.5/5

Kryolan Professional Art 3511 Kryolan Professional Art No.3808 & 3710 Pensler Kryolan Professional Lipstick Kryolan Professional Art 1731 Fan Brush Kryolan Professional Blush Brush Kryolan Professional Lipstick - Classic L007 Kryolan Professional Lipstick - Classic 131 Kryolan Professional Lipstick-Classic 213

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: