Hva skjer med kjærester?

Siden årene har gått, har det vært utvikling i sosiale etiketter. Nå er det noen etiketter som er uuttalte, men kan få deg til å se ut som en veldig stilig person. De trenger ikke å bli fortalt; her er noen av de viktigste.

1. Ikke snakk høyt på telefon

Hvis du har noe viktig å snakke, gå utenfor. Ikke snakk høyt i et lukket rom, spesielt i oppsett som teater og kontor. Vi, mennesker, klarer å kommunisere uten å la verden få vite.

2. Ikke snakk med mat i munnen

Hvis noen vil vite hva du spiser, kan de se på tallerkenen din. Du trenger ikke å vise din halv tygget mat i munnen. Ikke bare det ser brutto, det vil fornærme den andre personen også. Så, i stedet for å snakke med munnen din, ta et øyeblikk å tygge maten din og snakk deretter.

3. Hodetelefondeling

Noen mennesker liker ikke å dele øretelefoner. Jeg, for en, liker det ikke i det hele tatt. Jeg hater det når folk skyver sine øretelefoner i ørene mine. Gjør det ikke, vær så snill. Ikke spør andre mennesker for deres øretelefoner. Dette er uhygienisk, og nesten som å invadere en persons personlige plass.

4. Bare se på telefonen, ikke sveip

Hvis noen gir deg telefonen til å se noe, må du ikke sveipe. Hvis du vil sveipe og se andre bilder, spør du minst. Folkets telefoner er private.

5. Hvis du låner noe, returner

Det er den mest irriterende tingen noensinne! Hvis du låner noe, returner du det så snart som mulig. Den andre personen kan trenge det. Også, hvis du tilfeldigvis mister den, bare kjøp dem en ny. Det er ikke en hyggelig opplevelse å ikke få ting tilbake.

6. Ikke overshare

Du kan være ok med deling, men det kan gjøre den andre personen ubehagelig. Som den scenen i venner når Chandlers nye romkamerat deler sin oppbrytningshistorie som frykter Chandler. Del ikke bare TMI.

7. si "takk"

Det gjør ikke vondt, bare si takk. Det kan få noen til å føle seg spesiell. Ikke glem å bruke "Unnskyld", "Beklager" og andre slike setninger etter behov. Ingen kan mislikes med en ydmyk, høflig og velsignet person.

8. Ikke Peep

Igjen, det er personlig. Ikke sett inn i andres poser, skuffer, skap, datamaskiner, telefoner. Hvis de initierer og vil vise deg noe, så er det en annen historie, men ikke start den fra slutten.

9. Ikke klør

Dette handler ikke bare om menn, det handler også om kvinner. Ingen ønsker å se det. Vær så snill å spare oss for skrekk. Unnskyld deg selv til et vaskerom, og løsn deg selv.

10. Gi din plass

Gi plass til eldre, gravide eller funksjonshemmede. De trenger det mer enn deg.

Hvis du ikke følger noen av dem nå, kan du begynne å gjøre det. Og også kommentere hva du synes er uuttalte etikette.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

10 skjønnhetshemmeligheter av bestemor 10 Awesome Beauty Prep Tips for indiske bruder Bet du har ikke sett alle disse bollywoodfilmene med sosiale meldinger! MAC sosialt lys lipglass 8 tips og triks som vil hjelpe deg å gi et utmerket første inntrykk Vanlige feil du har en tendens til å gjøre mens du bruker Eyeliner Revlon Powder Blush 010 Classy Coral 10 beste parfymer for kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: