Colorbar Velvet Matt Lipstick i Forever Mauve Review

Leter etter en perfekt mauve farge var som et oppdrag for meg noen måneder tilbake. Jeg kjøpte så mange mauvefargede leppestifter som så bra ut da SA klarte dem og så så helt annerledes ut i selve dagslyset. Nå sørger jeg for å sjekke leppestiftskyggen i det faktiske dagslyset før du kjøper dem. Colorbar Velvet Matt Lipstick i Forever Mauve var en av de fargene jeg kjøpte, men så helt annerledes ut når jeg hadde på seg det på dagtid.

Pris:

Rs. 275 for 4,2 gm.

Produktbeskrivelse:

For en rik leppefarge med kremaktig glans, kan Velvet Matte Lipstick, som er tilgjengelig i fantastiske nyanser, tilsette leppene med livsstil. Den unike 2-i-1-formuleringen gir leppene en kremaktig, men matt finish. Et unikt produkt i India, det har super mykningsmidler som gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret med vitamin E. Oppholder seg i opptil 5 timer ved påføring, kan Velvet Matte Lipstick ytterligere accentueres med leppe glans og lip liner.

Min erfaring med Colorbar Velvet Matt Lipstick i Forever Mauve:

Lippestiften kommer i et solid plasthus med en stålfinish. Navnet på skyggen er nevnt nederst i saken. Hetten er gjennomsiktig med "Colorbar USA" påtrykt på den. Siden toppen er gjennomsiktig, kan man lett se fargen på leppestiftet. Lippestiften har en søt karamell duft som forsvinner ved påføring.

"Forever Mauve" -skyggen er en ekstremt mørk mauve-nyanse. Den inneholder veldig fin sølvglitter i den som gjør at den ser ut som en frostet nyanse. Lippestiften er ganske tørr og glir ikke så lett på leppene. Det legger seg inn i de fine linjene og gjør at leppene virker enda mer tørre. Pigmenteringen er utmerket skjønt. Bare en sveipe er nødvendig for full dekning. En topplakk av en leglans er definitivt nødvendig for denne leppestiften. Lippestiften fjær ikke i det hele tatt i hele 4 timer som den forblir på leppene.

Den varige tiden er veldig bra for denne leppestiften. Det varer en god 4-5 timer. Deretter etterlater det en flekk som varer et par timer. Lippestiften er overførbar, men ikke så mye som andre merker.

Pros av Colorbar Velvet Matt Lipstick i Forever Mauve:

 • Meget god pigmentering.
 • Varig kraft i leppestiften er også god, som er ca 4-5 timer.
 • Veldig rimelig.
 • Jeg liker leppestiftens duft.
 • Det gir et glitrende matt utseende.
 • Lippestiften fjærer ikke i det hele tatt.
 • Tilgjengelighet er ikke et problem.

Cons av Colorbar Velvet Matt Lipstick i Forever Mauve:

 • Skyggen passer meg ikke i det hele tatt. Det får meg til å se veldig vampisk ut - en ekte katastrofe!
 • Inneholder fin glitter som gjør at den ser enda verre ut.
 • Ekstremt tørr skygge.
 • Setter seg inn i de fine leppe linjene.
 • Gjør ikke leppene myke og smidige som påstått av selskapet.
 • Inneholder ikke noen SPF.

IMBB Rating:

2/5

Vil jeg anbefale Colorbar Velvet Matte Lipstick i Forever Mauve?

Hver gang jeg bruker denne leppestiften, får jeg forkjølelsessår på mine lepper 🙁

Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot Colorbar Velvet Matt Lipstick - Secretly Pink Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Velvet Matte leppestift i fristelsen Colorbar Velvet Matte Lipstick Pretty Vennligst Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare 10 Colorbar Velvet Matte Lipstick Strimler og Beskrivelse Lakme Absolute Forever Silk Eyeliner Earth Line Bath og Body Works Forever Red Shower Gel Skin Primer: Gjør opp for Ever HD Microperfecting Primer Lakme Forever Silk Eyeliner Gypsy Green Lakme 9 til 5 Lip Color - Mauve Paced Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Mirrored Mauve NYX Powder Blush - Mauve Colorbar Velvet Matte leppestift: Special Mauve

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: